icon

Nikdy nepochválil môj vzhľad

8. okt 2023

Ahojte, mam priateľa, čakáme spolu dieťa. Neviem co si mam o tom myslieť, ale zväčšia v skratke povie, že ma na mne rad moju povahu, to aká som, aká son scitana, rozumná a pod. avšak nikdy mi nepochválil vzhľad.... dnes sme boli v reštaurácii a stala tam mlada kocka, fitnes, veľký vypracovaný zadok v ružových pomaly priehľadných leginach a môj priateľ to z ničoho nič okomentoval, že zadok krásny a ze by ju riadne dal...ale hneď nato, že ale určite bude hlupučká dodal... mňa sa to dotklo proste...necítim sa byť preňho atraktívna

Strana
z2
barborachors
9. okt 2023

Sama si za to mozes. Mas rodit manzelovi a nie priateľovi. Mas rodit vyspelému človeku potomka a nie kretenovi. A manželstvo sa rodí z rozumu, kedy viem prehodnotiť ci zo stavu vztah bude stav manželstvo. Z vas dvoch nema rozum ani jeden, hoc každý inym spôsobom ho nemá.

autor
9. okt 2023

@barborachors ďakujem za komentár. Dúfam, že ty žiješ podľa dokonalých pravidiel a všetko Ti vychádza v živote tak ako má. Haha prajem Ti to, lebo takýto nenávisťou naplnený komentár napíše len človek, ktorý to ma horšie ako ja. Prajem ti z celého srdca pokoj, ten zjavne potrebuješ ako soľ. Krásny dnik

macatt
10. okt 2023

Tak pokiaľ pracuje v mužskom kolektíve tak tam sú takéto poznámky bežné a nič to neznamená, teda znamená, že baba je sexi a zrejme mu to ušlo😱 a pokiaľ pracuje niekde medzi ,,ľuďmi,, tak je to katastrofa, že sa nevie kontrolovať čo povie a treba to s ním riešiť, nemôže byť takéto hovado😱

slavka1988
10. okt 2023

Pekná vypracovaná baba ktorá zrejme maka na svojej postave nemusí hneď znamenať že bude sprostá to by som mu povedala a na druhu záležitosť je asi aj skoda slov sa vyjadrovať u mna by hrozné klesol odisla by som a doma sa s ním porozprávala to že pochváli babe zadok Ok ale že povie takú sprostu vetu typu akoby ju dal no by som mu dala ale po hlave 😅

lizatko1009
13. okt 2023

V tom momente by som dojedla... Uboziak

stanulienkat
13. okt 2023

To nie je o dokonalých pravidlách, ani dokonalých ženách. A myslím si že
@barborachors má pravdu a jej komentár vôbec nie je plný nenávisti, iba konštatuje holý fakt. Pises, že si rozumná a sčítaná, avšak tvoje životné kroky tomu veľmi nenasvedčujú. Tvoj partner bol blbeček asi aj predtým, ako si predpokladám "zostala" tehotná. A naozaj na všetky zaujíma tvoj komentár a postoj k jeho výroku. A to, že ti nikdy nedal kompliment, že sa mu páčiš, zrejme je to fakt. Pravdepodobne s tebou možno ani neplánoval budúcnosť nebyť toho, ze si tehotná.

mrva
13. okt 2023

@barborachors ty si trosku chuj, sa mi tak zda

Strana
z2