Nikdy nepochválil môj vzhľad
Ahojte, mam priateľa, čakáme spolu dieťa. Neviem co si mam o tom myslieť, ale zväčšia v skratke povie, že ma na mne rad moju povahu, to aká som, aká son scitana, rozumná a pod. avšak nikdy mi nepochválil vzhľad.... dnes sme boli v reštaurácii a stala tam mlada kocka, fitnes, veľký vypracovaný zadok v ružových pomaly priehľadných leginach a môj priateľ to z ničoho nič okomentoval, že zadok krásny a ze by ju riadne dal...ale hneď nato, že ale určite bude hlupučká dodal... mňa sa to dotklo proste...necítim sa byť preňho atraktívna
@barborachors ďakujem za komentár. Dúfam, že ty žiješ podľa dokonalých pravidiel a všetko Ti vychádza v živote tak ako má. Haha prajem Ti to, lebo takýto nenávisťou naplnený komentár napíše len človek, ktorý to ma horšie ako ja. Prajem ti z celého srdca pokoj, ten zjavne potrebuješ ako soľ. Krásny dnik
Tak pokiaľ pracuje v mužskom kolektíve tak tam sú takéto poznámky bežné a nič to neznamená, teda znamená, že baba je sexi a zrejme mu to ušlo😱 a pokiaľ pracuje niekde medzi ,,ľuďmi,, tak je to katastrofa, že sa nevie kontrolovať čo povie a treba to s ním riešiť, nemôže byť takéto hovado😱
Pekná vypracovaná baba ktorá zrejme maka na svojej postave nemusí hneď znamenať že bude sprostá to by som mu povedala a na druhu záležitosť je asi aj skoda slov sa vyjadrovať u mna by hrozné klesol odisla by som a doma sa s ním porozprávala to že pochváli babe zadok Ok ale že povie takú sprostu vetu typu akoby ju dal no by som mu dala ale po hlave 😅
V tom momente by som dojedla... Uboziak
To nie je o dokonalých pravidlách, ani dokonalých ženách. A myslím si že
@barborachors má pravdu a jej komentár vôbec nie je plný nenávisti, iba konštatuje holý fakt. Pises, že si rozumná a sčítaná, avšak tvoje životné kroky tomu veľmi nenasvedčujú. Tvoj partner bol blbeček asi aj predtým, ako si predpokladám "zostala" tehotná. A naozaj na všetky zaujíma tvoj komentár a postoj k jeho výroku. A to, že ti nikdy nedal kompliment, že sa mu páčiš, zrejme je to fakt. Pravdepodobne s tebou možno ani neplánoval budúcnosť nebyť toho, ze si tehotná.
@barborachors ty si trosku chuj, sa mi tak zda

Sama si za to mozes. Mas rodit manzelovi a nie priateľovi. Mas rodit vyspelému človeku potomka a nie kretenovi. A manželstvo sa rodí z rozumu, kedy viem prehodnotiť ci zo stavu vztah bude stav manželstvo. Z vas dvoch nema rozum ani jeden, hoc každý inym spôsobom ho nemá.