icon

Novodobá forma sexuálnej komunikácie na sociálnych sieťach?

amber5
12. jún 2024

Ahojte,
mam taku otazku dlhsiu dobu sa mi deju zvlastne veci. Vypisuju mi chlapi na socialne siete najprv ze na kavicku ked stopnem ze som vydata, deti atd. ze nemam zaujem ale nechcem uplne odignorovat skonci to tym ze mi poslu video ako si to robia. Uz sa mi to stalo zopar krat a vzdy ma to udivuje, samozrejme uz nereagujem ale to je teraz taka novodoba forma sexu ci co? Prvykrat ma to soklo , teraz sa na tom zabavam ale stale ma uvidivuje ze sa neboji poslat chlap take vidieo podotykam nikto odomna nepytal moje fotky alebo videa ale rovno som dostala video ja. Stretli ste sa tym?

Strana
z3
siska53
12. jún 2024

@amber5 sak ich zablokuj rovno. Mne tiez pridu obcas divne spravy, ja takym ludom neznamym ani neodpisujem, rovno dam do bloku a mam pokoj. Na tych uvodnych spravach sa maximalne pobavim.

jaskolka
12. jún 2024

Roky dozadu, keď som ešte malá FB, tak mi prišli občas také správy od úplne neznámych ľudí. Neodpisovala som, a viac už nepísali.
Logicky ze keď odpíšeš, tak je možné, ze ti aj zase dotyčný napíše. Keď ti to ozaj vadí, tak proste neodpisuj.

ankare
12. jún 2024

@amber5 nereaguj na žiadne správy od cudzích chlapov. Asi uverejnujes vyzývave fotky na soc. sietach, vtedy je pochopiteľné, že reagujú uchýli.

feb13
12. jún 2024

Stalo sa mi to raz, bol to clovek ktory reagoval na moj inzerat na Marketplace a po vybaveni veci zacal vypisovat aj ine, uz som mu neodpisovala a nakoniec poslal video, ale to bolo video asi stiahnute z netu, neviem...
V nastaveniach mam, ze spravy prijimam iba od priatelov, ostatne ide do spam, ked je to cudzi clovek a chyba mi tam kontext (ze reakcia na inzerat alebo je to clen nejakej skupiny, ktorej som clenom aj ja) tak to ani neotvaram a uz ma vobec nenapadne odpisovat... 🤦‍♀️
Preco to robia? Ty si asi nevidela film V siti.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
ktochytavzite
12. jún 2024

@crazy_cat_lady To su ti vojaci ,co ti potom napisu ze so vojaci v Iraku ci kde a chcu sa strwrnut a poslat peniaze🙂

sisska96
12. jún 2024

Ja odkedy nehľadám partnera, neodpovedám na také správy. Dávnejšie keď som hľadala partnera, veľa mužov posielali také fotky videa. No neviem, asi sú sprostí.

alexis617
12. jún 2024

@amber5 🤭mne sa to ešte tiež nikdy nestalo a ani ja som nepočula že by sa to stalo niekomu v mojom okolí daj si pozor nech to nevidí tvoj muž budeš mať zbytočne opletaačky kvôli blbosti a ešte akú máš fotku na soc sieti či to nebude aj kvôli tomu

siska53
4. júl 2024

@amber5 a preco si ich hned nezablokujes????
Mne zvacsa cudzinici, precitam, pousmejem a zablokujem. Nikdy neodpisujem a ziadosti neznamych zamietam.

Strana
z3