Nový muž zo zoznamky
Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím
@markusrasford Skoda, ze sa mi uz nebudes venovat... lebo vysvetlil si mi, co ja som rozumela. Ale sa uz nikdy nedozviem, z akeho subjektivneho dovodu si slovo hlupak a slovo hovno napisal s velkym "H".
Preco mas v slove "hlupi" mäkke "i", to viem, ale automaticky som sa tym podla tvojho vyroku ocitla s tebou v rovnakej skupine hlupych😬😁
@lucinkaboz odpovedala som ti k tomu deleniu, ale neoznačila som ťa, označená je v odpovedí @amima
@autor Ja osobne by som nejak neriesila ten hotel,sak ste sa dohodli,ze zaplati tie zvysne veci,na tom ja nic zle nevidim,ked ma aj zena zaujem nieco zaplatit.
Len to ako sa zachoval,to je cele akesi bez hlavy a paty.Ved ked sa mi niekto paci a vnutri v sebe citim,ze nechcem este sex,tak mu to poviem na rovinu a ma moznost vybrat si,bud este chvilu pocka alebo moze ist...Tam to zaváňa niecim čudesnym...
Mne to príde že buď je impotent alebo si srandu robí z teba. Veď to je úplne ponižujúce pre ženu toto zažiť.
@marylynka veru.Ked si clovek predstavi,ze ju mal vyzdvihnut autom a on jej nedvihol mobil,tak neverim nejak tomu,ze k nej nieco citil.A potom si ju blokne,ked mu na rovinu napise,ze nie je chlap 🙈
@marylynka tak mne už tiež prešlo hlavou to, že si zo mňa uťahuje, ináč si to vysvetliť neviem...ale to je už jedno, plakať do vankúša nebudem, to isto nie, ranilo ma to, to áno, ale život ide ďalej. Ak sa jedného dňa ozve, priestor na vysvetlenie mu dám a to je všetko.
Mnohé sa tu smeju, ze mama zakázala, rodicia nepovolili…. Ale aby toto nakoniec aj tak nebolo. Lebo toto jedine mi z toho vychádza.
@katkami123 To ale nie je polahcujuca okolnost, ze rodicia mu nedovolili ist. Je to priam hororova predstava. Takyto kruty osud ma v thrilleroch väcsina seriovych vrahov😁
Ale vysvetlovalo by to, preco nema 60e na hotel, lebo mozno aj peniaze odovzdava rodicom.
Na druhej strane, on sa mohol ospravedlnit.
Napr.: "Nevedel som, ze rodicia dnes sadia zemiaky(davaju novu strechu/hrabu seno...) a memam srdce ich nechat samych. Prepac, peniaze ti vratim a vynahradim ti ten vikend."
Ja sa este priklanam k teorii, ze chlapec nema pod kontrolou alkohol.
Moze tam byt aj porucha osobnosti ale povacsine takto reaguju manipulatori. Pocit ze niekto na nich caka mu dviha ego
@oliolijanka
@karolina196
Ja nepíšem, žeby to mala byť poľahčujúca okolnosť, ale autorka písala, ze tam ani žena nesmie prespať, pritom je to dospelý chlap. Tak možno nemôže so ženou prespať aj mimo ich domu 😀 na celu noc. Určite kade-ľahšie od takého bez debaty.
7m je celkom dost, ak ste sa este intimne nezblizili a uz sa aj casto stretavate. Tam moze byt viacero dovodov - necitala som celu diskusiu. Ale je mozne, ze sa ta zlakol, ze ma pocit, ze nie je na tvojej vlne a mozno mu ten sex ani tak nechyba. Ked si zaplatila hotel a on ani neprisiel, tak to je uz uplne zvlastne. Moze sa citit aj neschopne, ze ty si taka iniciativna a este si to aj zaplatila, v tomto by mal urobit prvy krok muz podla mna. Ale samozrejme, zalezi na vasej dohode. Asi by si sa s nim mala jednoducho otvorene porozpravat, ze ci sa vobec este chce stretavat a vyjasnit si aj tieto veci ohladom sexu narovinu.
Ak sa s nim zena rozviedla, lebo si nasla niekoho, tak je to jasne. Nefungovalo im to v posteli.
@oliolijanka
@katkami123
@autorka Tiez si myslim, ze vietor fuka od rodicov. Je to skratka ich tutko, co si bez nich ani neprdne, nieto este nieco ine. A bal sa od nich aj "vypytat" na wellness, lebo by ho urcite nepustili na viac noci mimo domu. Vsak si sama pisala, ze ked ste tam, nemozete vedla seba sediet ani sa dotykat. A som si takmer ista, ze pre toto stroskotalo aj jeho prve manzelstvo. Nemal gule povedat Ti, ked ste spolu vyberali hotel, ze ale on sa neodvazi ani "vypytat". Tak Ta zbabelo natahoval do poslednej chvile a ked bolo jasne, ze uz je to v uplnych sr.ckach, este sa on akoze teatralne urazil. Vidis, ludia ziju vselijako. Kludne ho nechaj jeho mamicke a oteckovi, nech ho nadalej vychovavaju a drzia nakratko, a Ty si hladaj skutocneho chlapa.
@katkami123 Ved je to mozne,ze to moze byt rodicmi.To je podla mna dost zavazna vada,ze chlapec nedokaze byt samostatny a nejde o to,ze byva u rodicoch po rozvode,ale ze robi presne to,co oni chcu..🙈 Mozno aj jeho zena zazivala peklo s takymto chlapom doma.
@ema22270 Treba niekedy citat vsetko,lebo potom nazory nepasuju ku skutocnosti. 😁 On ju zablokoval a vysral sa na nu v den odchodu na pobyt a ani nedvihal telefon...
@elenita
@karolina196
Možno by jeho ex manželka vedela rozpravat do čoho všetkého im jeho rodicia zasahovali. Druhý krát už asi jeho rodicia takú chybu neurobia, aby kvôli nejakej žene prišli o synacika. Aby cez 40+ nemohol ani vedla svojej priateľky sedieť… tam musí byť drezúra 😀
Nuz ked vam je spolu dobre a posramotilo sato na sexe ja by som mu dala este jednu sancu vysvetlit si a skusit este jednu by som dala
Vela stastia
No vieš, problém s celým týmto je nespontanost. Pre mňa napr by bol strašný stres ísť s niekym na sex do hotela, počúvať tieto názory o dôležitosti a pod. Podľa mňa sa zľakol. Poviem ti ako dom išla ja na svojho 🙂)) žiadne plány a kedy, skočili sme ba seba v aute a bolo... A ďalšie razy aj hotel vybavil. Sam. Tiež mal reči ešte nie a toto a hento... no ha nebudem čakať mesiace. Možno ani nema nejaké extra skúsenosti, píšeš ze je po rozvode, nemusí mať v sebe ešte kopu veci spracovanú a neplánuje (?) . Kto vie... možno sa bojí, ze nebude taký dokonalý a pošleš ho do teplých krajín... je iba povaha ako ty, ty si priama a jasná, odvážna;) a on opak... tak na neho musíš skúsiť niečo iné alebo si nájsť iného chlapa. Takého co priamo povie co a ako.
@katkami123 Ze?To je podla mna chore.Mna by toto hned odradilo a mohol by to byt aj chlapec zo zlata.Tam uz vlastne vidiet,ze sa ich "boji" a robi vsetko tak,aby boli len oni spokojni...
@karolina196 ano uz som si precitala vsetko, no je to divne spravanie. Mozu byt za tym financie, jeho rodicia, nejaky stres zo sexu... ktovie. Ale toto urobit, ze nakoniec neprisiel, aj ked boli dohodnuti, je dost zle.

@lucinkaboz No,asi aj u mna by ten chlap klesol keby toto spravi.Len nechapem,ak teda nechcel platit hotely,tak preco ju nepretiahol tam kde mali intimnu chvilku?A jedna vec co mi nesedi ako rozpraval autorke aka bola jeho zena,ze nechcela mavat sex a pri tom si nasla niekoho ineho a aj sa rozviedla.Len ci to tak medzi recou nebolo naopak,ze ten sex odmietal on a mozno mu to stacilo 2x do roka.