icon

Nulová príťažlivosť

1. apr 2023

Ahojte ženy
Zaujímalo by ma, ci by ste čisto teoreticky boli roky s mužom, ktorý vás absolútne nepriťahuje. Ale okrem toho všetko klape az príliš dobre. Ďakujem.

Strana
z3
katka700
2. apr 2023

Autorka, píšes že vo vzťahu chýba chémia. Kedysi boli hlavne manželstva z rozumu ale mnohé fungovali lebo obaja manželia pracovali na tom aby tú chémiu a príťažlivosť vytvorili aj keď tam na začiatku nebola. Keď máte výborný vzťah, viete sa otvorene porozprávať o čomkoľvek tak aj trochu tej chémie zvládnete. Na tvojom mužovi určite nájdeš aspoň 5 pritazlivych vecí aj keby to mali byť napríklad ruky, textúra vlasov. Začni s tým pracovať. Nie nadarmo sa hovorí že najerotickejsi orgán je mozog.

ankare
2. apr 2023

Keď stretneš chlapa, s ktorým to bude iskriet, amen-tma.
Máte deti?

torrente
2. apr 2023

Budú milenci.

autor
2. apr 2023

@katka700 ale to nie je ze sa mi nepáči fyzicky, len proste ma to k nemu neťahá

torrente
2. apr 2023

Prečo?

mira0611
2. apr 2023

Wau, autorka vazne 0 % pritazlivost? Neviem si predstavit, ze by som takeho co i len pobozkala.
A to som sa rozviedla, mala som zopar randeni, ale ako pises nullova pritazlivost, takze po 2 kavickach som povedala, dakujem neprosim.

katka700
2. apr 2023

Otázka je prečo a či s tým chceš niečo spraviť a zlepšiť túto stránku vášho vzťahu alebo či diskusiou hľadáš odobrenie pre rozchod. Ako je na tom tvoj partner?

krisbar
2. apr 2023

a neskusali ste nieco na "ozivenie" chemie? ja si to neviem predstavit. len vidim mojho v peknych trenkach a aj ked som na neho nasrana za nejaku chujovinu tak by som ho hned chcela.

Strana
z3