icon

O generáciu starší chlap

21. apr 2022

Ahojte. Myslite ze moze vzniknut laska medzi dievcatom a o generaciu starsim chlapom alebo ide vzdy iba o sex?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
hankm
21. apr 2022

@autorka tym netvrdim, ze zeny +-40 nemaju pritazlive telo (ak nie je zasadnejsie zanedbane) rovnako aj mlada zena +-20 ak je vyrazne zaneddnana tak nemusi byt atraktivna a hociktora 40 vo forme ju tromfne. Ale jednoducho cas neoklames, jemne rozdiely sa najdu vzdy. A podstatne je, ze si jednoducho mlada, evolucne si tromf, tam nehladaj ziadne filozofie, jednoducho mlada. Uplne ten najprimitvnejsi pud.

mandarinka555
21. apr 2022

To si skutočne taká naivná ? Chce ťa len pretiahnuť 😝

autor
21. apr 2022

@kvetinka75 v podstate mi vyznava lasku iba on ale musim povedat ze si vazne velmi dobre rozumieme

autor
21. apr 2022

@mandarinka555 nie som naivna davam si pozor preto sa pytam ci muzom v tomto veku ide iba o jedno

yoxinka
21. apr 2022

Tak pokiaľ sa bavíme o 50 ročnom ženatom ujovi, ktorý vyznáva lásku 25ročnej žabke, čo je tvoj prípad, tak áno, ide mu ina o jedno 🤷‍♀️.

luccija
21. apr 2022

Veľmi dobre si rozumiete?veď ho nepoznáš iba cez písmenká.Nevieš či je cholerik, žiarlivec, zgrlos, či vie povedať súvislú vetu.Daj si s ním pokoj.Normalne som zvedavá čo Ti vypisuje🙂Možno, ak by si ho videla cez víkend s rodinou neverila by si...

nurielka
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
autor
21. apr 2022

@nurielka chcel si ist iba posediet na kavu

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
luccija
21. apr 2022

Veď chod a daj vedieť🙂

autor
21. apr 2022

Prave ze sa mi nepaci ze ma vola vonku uz po tyzdni pisania a to nema ani fotku. Asi sa na to cele vykaslem aby potom nebolo neskoro 🙂)

yoxinka
21. apr 2022

Ty si fakt asi nejaká jednoduchšia osoba … lebo rozmýšľať vôbec nad tým, že sa stretneš s chlapom, ktorý ti napíše, že má 50, je ženatý, píšete si týždeň, nemá ani fotku … odhliadnuc od toho, že fotku si môže dať bársákú … Fakt máš 25? Nepomýlila si sa? Nemyslela si 15? Lebo spôsob uvažovania by tak na ten vek akurát sedel … 🤦‍♀️

petik22
21. apr 2022

hladaj ineho 🙂 poviem ti,mam 35 a kebyze si hladam milenca urcite nie 50 rocneho 🤦‍♀️ do 30 nech sa pobavim 😇😇

autor
21. apr 2022

@yoxinka nie nepomylila som sa 🙂 ja som sa s nim neplanovala stretavat pretoze mi to pride divne po tyzdni pisania si a zvlast ked je zenaty iba som chcela vediet nazory inych zien

yoxinka
21. apr 2022

A prečo s ním vôbec stráčaš čas? Veď ho pošli nech si ide ženu svoju obšťastniť a ty si hľadaj normálneho chlapa k sebe 🤷‍♀️.

kvetinka75
21. apr 2022

A co vlastne o nom vies?

kvetinka75
21. apr 2022

Co ti take vypisuje ze ste si sadli? Nehnevaj sa ale mas nazoory ako 15 rocna pubertiacka.

autor
21. apr 2022

@kvetinka75 tak sa ospravedlnujem

basska_b
22. apr 2022

Divne je to, ze je zenaty... keby rozvedeny, co hlada este druhu sancu, OK. Ja mam starsieho muza a on napriek tomu, ze mal rodinu aj odrastene deti, este velmi tuzil po dalsej rodine. Bol uz 2 roky rozvedeny, ked sme sa dali dokopy. Usmialo sa na neho stastie, tak ju ma. Poznali sme sa uz dlhsie, tak som nepochybovala o jeho cistych umysloch. Takto ked je to nova znamost, jasne, ze mas pochybnosti. Tazko odhadnut, ci mu v tomto konkretnom pripade ide len o sex. Jedna kamoska dostala takto pozvanie na rande od zenateho, tam ten vekovy rozdiel nebol az tak velky, max. 5 rokov... a povedala mu jasne na tom rande, ze ona nebude "ta druha"... popri manzelstve... to nie. Do toho by som nikdy nesla. Este aby mi volakto vykrikoval, ze som rozbila rodinu

zdenkastanka
22. apr 2022

A preco ta zaujima ženatý chlap?nech ma 20 30 ale 65 rokov.... ruky prec , nie je ti blbo?

stevvvka
Autor odpoveď zmazal
stevvvka
22. apr 2022

Pisete si tyzden. JEDEN tyzden. A podla teba si rozumiete. A on ta ma rad. Po tyzdni. Ked ste sa ani nevideli.

Prepac mi, ale si este velmi naivna. Neskusena.

Myslis, ze by ti nejaky 50 rocny chlap napisal na rovinu - ahoj zabka, nedame si v sobotu kavu? (a potom sex) moja Zena ide k mame, budem sam, zachcelo sa mi mladeho maska, a ty byvas iba kúsok odo mna, nemusim daleko chodit, nech som uz o 8 vecer vytr... A ulozeny, bo ma krize bolia...

kvetinka75
22. apr 2022

@stevvvka tak to si presne vystihla

kvetinka75
22. apr 2022

autorka - neviem na ktorej zoznamke si ho vymákla ale pošli kontakt. Napíšem mu že mám 28 a muža na týždňovkách a hľadám niekoho staršieho , keďže s mužmi v mojom veku si nerozumiem, či by nechcel ísť na pohárik vínka. A keď si budeme rozumieť, tak možno aj niečo viac. Dám ti potom prečítať, čo mi odpovedal

petrad15
22. apr 2022

@kvetinka75 a to je prosím vás na čo dobré. Ak nie je ochotný jej ani poslať fotku, neviem, mňa nikdy takéto zoznamky nelákali a neviem, či sa dá na nich nájsť niekto normálny

kvetinka75
22. apr 2022

@petrad15 možno by sa jej otvorili oči,

yoxinka
22. apr 2022

@stevvvka
Veď píšem, že píše a rozmýšľa ako 15 ročná, nie 25.