O generáciu starší chlap
Ahojte. Myslite ze moze vzniknut laska medzi dievcatom a o generaciu starsim chlapom alebo ide vzdy iba o sex?
@autorka tym netvrdim, ze zeny +-40 nemaju pritazlive telo (ak nie je zasadnejsie zanedbane) rovnako aj mlada zena +-20 ak je vyrazne zaneddnana tak nemusi byt atraktivna a hociktora 40 vo forme ju tromfne. Ale jednoducho cas neoklames, jemne rozdiely sa najdu vzdy. A podstatne je, ze si jednoducho mlada, evolucne si tromf, tam nehladaj ziadne filozofie, jednoducho mlada. Uplne ten najprimitvnejsi pud.
To si skutočne taká naivná ? Chce ťa len pretiahnuť 😝
@kvetinka75 v podstate mi vyznava lasku iba on ale musim povedat ze si vazne velmi dobre rozumieme
@mandarinka555 nie som naivna davam si pozor preto sa pytam ci muzom v tomto veku ide iba o jedno
Tak pokiaľ sa bavíme o 50 ročnom ženatom ujovi, ktorý vyznáva lásku 25ročnej žabke, čo je tvoj prípad, tak áno, ide mu ina o jedno 🤷♀️.
Veľmi dobre si rozumiete?veď ho nepoznáš iba cez písmenká.Nevieš či je cholerik, žiarlivec, zgrlos, či vie povedať súvislú vetu.Daj si s ním pokoj.Normalne som zvedavá čo Ti vypisuje🙂Možno, ak by si ho videla cez víkend s rodinou neverila by si...
@nurielka chcel si ist iba posediet na kavu
Veď chod a daj vedieť🙂
Prave ze sa mi nepaci ze ma vola vonku uz po tyzdni pisania a to nema ani fotku. Asi sa na to cele vykaslem aby potom nebolo neskoro 🙂)
Ty si fakt asi nejaká jednoduchšia osoba … lebo rozmýšľať vôbec nad tým, že sa stretneš s chlapom, ktorý ti napíše, že má 50, je ženatý, píšete si týždeň, nemá ani fotku … odhliadnuc od toho, že fotku si môže dať bársákú … Fakt máš 25? Nepomýlila si sa? Nemyslela si 15? Lebo spôsob uvažovania by tak na ten vek akurát sedel … 🤦♀️
hladaj ineho 🙂 poviem ti,mam 35 a kebyze si hladam milenca urcite nie 50 rocneho 🤦♀️ do 30 nech sa pobavim 😇😇
@yoxinka nie nepomylila som sa 🙂 ja som sa s nim neplanovala stretavat pretoze mi to pride divne po tyzdni pisania si a zvlast ked je zenaty iba som chcela vediet nazory inych zien
A prečo s ním vôbec stráčaš čas? Veď ho pošli nech si ide ženu svoju obšťastniť a ty si hľadaj normálneho chlapa k sebe 🤷♀️.
A co vlastne o nom vies?
Co ti take vypisuje ze ste si sadli? Nehnevaj sa ale mas nazoory ako 15 rocna pubertiacka.
@kvetinka75 tak sa ospravedlnujem
Divne je to, ze je zenaty... keby rozvedeny, co hlada este druhu sancu, OK. Ja mam starsieho muza a on napriek tomu, ze mal rodinu aj odrastene deti, este velmi tuzil po dalsej rodine. Bol uz 2 roky rozvedeny, ked sme sa dali dokopy. Usmialo sa na neho stastie, tak ju ma. Poznali sme sa uz dlhsie, tak som nepochybovala o jeho cistych umysloch. Takto ked je to nova znamost, jasne, ze mas pochybnosti. Tazko odhadnut, ci mu v tomto konkretnom pripade ide len o sex. Jedna kamoska dostala takto pozvanie na rande od zenateho, tam ten vekovy rozdiel nebol az tak velky, max. 5 rokov... a povedala mu jasne na tom rande, ze ona nebude "ta druha"... popri manzelstve... to nie. Do toho by som nikdy nesla. Este aby mi volakto vykrikoval, ze som rozbila rodinu
A preco ta zaujima ženatý chlap?nech ma 20 30 ale 65 rokov.... ruky prec , nie je ti blbo?
Pisete si tyzden. JEDEN tyzden. A podla teba si rozumiete. A on ta ma rad. Po tyzdni. Ked ste sa ani nevideli.
Prepac mi, ale si este velmi naivna. Neskusena.
Myslis, ze by ti nejaky 50 rocny chlap napisal na rovinu - ahoj zabka, nedame si v sobotu kavu? (a potom sex) moja Zena ide k mame, budem sam, zachcelo sa mi mladeho maska, a ty byvas iba kúsok odo mna, nemusim daleko chodit, nech som uz o 8 vecer vytr... A ulozeny, bo ma krize bolia...
@stevvvka tak to si presne vystihla
autorka - neviem na ktorej zoznamke si ho vymákla ale pošli kontakt. Napíšem mu že mám 28 a muža na týždňovkách a hľadám niekoho staršieho , keďže s mužmi v mojom veku si nerozumiem, či by nechcel ísť na pohárik vínka. A keď si budeme rozumieť, tak možno aj niečo viac. Dám ti potom prečítať, čo mi odpovedal
@kvetinka75 a to je prosím vás na čo dobré. Ak nie je ochotný jej ani poslať fotku, neviem, mňa nikdy takéto zoznamky nelákali a neviem, či sa dá na nich nájsť niekto normálny
@petrad15 možno by sa jej otvorili oči,