icon

Obavy pred prvým sexom

kajka229
15. aug 2025

Ahojte s frajerom budeme mať nedeľu alebo pondelok prvý krát sex ja som ešte panna a on už není no len on sa boji že sa budem báť aj Keť som mu napísala že som prípravna prečo má obavi čo si myslíte

laurinka27
15. aug 2025

🤣

viestta
15. aug 2025

Máš kúpené prezervatívy? Bez nich pripravená nie si

anonym_80b26e
15. aug 2025

Mozno ma obavy z tvojej gramatiky, hlavne pouzite kondom.

dvoncb
15. aug 2025

No veru, tvojho priateľa nič skvelé nečaká

anonym_a6da16
15. aug 2025

Tak nech je dosť trpezlivý k tebe, my som mali niekoľko hodinovú predohru s priateľom, kým prišlo k styku, tak som sa uvoľnila dostatočne. Sex je nielen o tom, že súložíme, ale aj o tom, že sa naladíme jeden na druhého, intenzívne ho vnímame, telo aj dušu, pocity a túžby druhého (aj svoje).

A keď sa bude báť, že ti je niečo nepríjemné, tak môžeš na neho skočiť ty a viesť to ty.
Ten prvý sex pravdepodobne neohuri, musíte sa zladiť a naučiť sa, čo je príjemne vám obom, tak to vyžaduje trochu času a praxe.

anonym_bdb1d9
15. aug 2025

@kajka229 asi tvojej gramatiky sa bojí...vlastne, pritom diktát písať nebudeš.

anonym_669c4e
15. aug 2025

Dúfam, že nemáš 10-11 rokov, lebo v tomto veku už deti majú lepšiu gramatiku ako ty.

marcellka32
15. aug 2025

Keť...ani mobil nevie čo to je

anonym_a6da16
15. aug 2025
@marcellka32

Keť...ani mobil nevie čo to je

@marcellka32 "Keť" s veľkým" K", ako píše autorka, je názov dediny na juhu Slovenska. Čiže ak ten názov autorka používa, často, tak to kľudne mohlo byt autocorrect a ona zo po sebe neprečítal pred zverejnením.

anonym_884a2a
15. aug 2025
@anonym_a6da16

@marcellka32 "Keť" s veľkým" K", ako píše autorka, je názov dediny na juhu Slovenska. Čiže ak ten názov autorka používa, často, tak to kľudne mohlo byt autocorrect a ona zo po sebe neprečítal pred zverejnením.

@anonym_a6da16 fajn, ako vysvetlíš obavI

natalyya
15. aug 2025
@anonym_669c4e

Dúfam, že nemáš 10-11 rokov, lebo v tomto veku už deti majú lepšiu gramatiku ako ty.

@anonym_669c4e ma 18 udajne

kajka229
autor
16. aug 2025
@natalyya

@anonym_669c4e ma 18 udajne

@natalyya áno 18 mám

1sally12
16. aug 2025

Keť🙏

kajka229
autor
16. aug 2025
@1sally12

Keť🙏

@1sally12 bože pomilila som sa

kiki68
16. aug 2025

Hlavne riesit antikoncepciu, nemas este gramatiku na takej urovni, aby si niekomu pomohla s domacimi ulohami 😉

laurinka27
16. aug 2025
@kajka229

@1sally12 bože pomilila som sa

mili mikro nano piko femto atto zepto yokto ronto quecto 🤪

slovakboy
16. aug 2025

@kajka229 je pekné, že on má obavy. Vidno, že mu na tebe záleží. Vie, že pre teba je to prvý krát a cíti zodpovednosť. Boji sa, aby niečo sám nepokazil. Netlacte na pílu. Postupujte pomaly, komunikujete spolu aj počas toho. Aj ty mu hovor ako sa cítiš. Ak ti nebude niečo príjemné dopredu si dohodnite že mu to povieš, stopnete to a nič sa nedeje, vrátite sa do objatia. Použité kondóm, budete sa cítiť bezpečnejšie a nebudete mat stres z otehotnenia. Nemaj prehnané očakávania. Prvý sex nie je najdôležitejšia vec vo vzťahu. Prvý bozk je dôležitejší. Prvý sex môže vyjst aj ako trapas a treba sa na tom posmiať, pousmiať. Nerobte nič rýchlo. Keď sa vam to zapáči, o pár týždňov budete robiť rýchlovky v lese, v aute. Ja osobne by som neplánoval termín prvého sexu. Je to potom ako pred skúškou. Nechal by som to na spontánnosť ďalšieho rande. Vtedy je väčšia šanca, že príde napätie a uvoľni sa silnou túžbou po sexe. Raz mi jeden kňaz povedal, že medzi mužom a ženou je dobré pestovať si sexuálne napätie, ktoré sa v manželstve uvoľní. Možno medzi vami už je a ten plán a termín ho ešte stupňuje. Preto aj váš spôsob môže byť výborná voľba. Raz som videl nejakú reality šou americkú, kde sa snubenci dohodli, že sa prvý krát pobozkajú až po svadbe. Bola to komédia. Kňaz ich oddal povedal, že sa môžu pobozkať a oni si dobre že hlavy neolizovali. Nevedeli ich od seba odtrhnúť. Tak dlho si to odriekali. Bolo to smiešne. Celú svadbu sa len bozkali. Aj taká môže byť cesta k prvému sexu.

kajka229
autor
16. aug 2025
@slovakboy

@kajka229 je pekné, že on má obavy. Vidno, že mu na tebe záleží. Vie, že pre teba je to prvý krát a cíti zodpovednosť. Boji sa, aby niečo sám nepokazil. Netlacte na pílu. Postupujte pomaly, komunikujete spolu aj počas toho. Aj ty mu hovor ako sa cítiš. Ak ti nebude niečo príjemné dopredu si dohodnite že mu to povieš, stopnete to a nič sa nedeje, vrátite sa do objatia. Použité kondóm, budete sa cítiť bezpečnejšie a nebudete mat stres z otehotnenia. Nemaj prehnané očakávania. Prvý sex nie je najdôležitejšia vec vo vzťahu. Prvý bozk je dôležitejší. Prvý sex môže vyjst aj ako trapas a treba sa na tom posmiať, pousmiať. Nerobte nič rýchlo. Keď sa vam to zapáči, o pár týždňov budete robiť rýchlovky v lese, v aute. Ja osobne by som neplánoval termín prvého sexu. Je to potom ako pred skúškou. Nechal by som to na spontánnosť ďalšieho rande. Vtedy je väčšia šanca, že príde napätie a uvoľni sa silnou túžbou po sexe. Raz mi jeden kňaz povedal, že medzi mužom a ženou je dobré pestovať si sexuálne napätie, ktoré sa v manželstve uvoľní. Možno medzi vami už je a ten plán a termín ho ešte stupňuje. Preto aj váš spôsob môže byť výborná voľba. Raz som videl nejakú reality šou americkú, kde sa snubenci dohodli, že sa prvý krát pobozkajú až po svadbe. Bola to komédia. Kňaz ich oddal povedal, že sa môžu pobozkať a oni si dobre že hlavy neolizovali. Nevedeli ich od seba odtrhnúť. Tak dlho si to odriekali. Bolo to smiešne. Celú svadbu sa len bozkali. Aj taká môže byť cesta k prvému sexu.

@slovakboy ďakujem aspoň niekto sa našiel

anonym_0d667b
16. aug 2025

@kajka229 to musi byt super vzrusujuce mat tak naplanovane (sarkazmus)

anonym_74b0f0
16. aug 2025

Hlavne si kúpte kondáče.

karolinakr
16. aug 2025

keby sa dal vratiť čas, nikam by som sa neponahlala, všetci tlačia do sexu, bez ohladu na to, či je alebo nie je človek zrelý a potom to tak aj vyzerá

anonym_49f61e
Včera o 07:07

@kajka229 no tak ako to dopadlo?