Obnovenie vzťahu s ženatým: Správne rozhodnutie?
Pred desiatimi rokmi, keď som mala 19, nastúpila som do podniku, kde som ho poznala. Najprv sme sa len míňali, občas sa na mňa usmial, raz sa mi prihovoril v jedálni. Nejaká neutrálna poznámka ohľadom jedla, nič zaujímavé ani svetoborné.
Bol odo mňa starší, mal 38 rokov a najprv som ho nebrala vážne. Potom mi začal písať. Ako sa mu páčim, že na mňa nemôže prestať myslieť, že mám nádherné vlasy a rád by sa ich dotkol. Jeho záujem mi lichotil a tak som konverzáciu a celkový kontakt rozvíjala. Začali sme sa stretávať. Najprv v práci, potom ma viezol domov, potom ma vytiahol dakde do prírody.
Až po čase sa mi priznal, že je ženatý. Nikdy nepovedal, že by bol v manželstve nešťastný a podobné žvásty neverných chlapov. Bavil sa narovinu, že hľadá nejaké spestrenie a ja som pre neho výrazne pestrá. Žiadne, že nikdy predtým na neveru ani nepomyslel až so mnou sa mu to stalo prvý raz. Jednoducho bol transparentný, že sa chce len pobaviť. Najprv ma jeho stav zarazil, v tej chvíli som od neho automaticky odišla preč a potom som mu ešte dodatočne napísala, že je to neverný sráč.
Časom sa mi to však rozležalo v hlave. V tom veku mi bolo v podstate jedno, že je ženatý. Bol to snáď môj problém? V 20 rokoch človek nie je tak zásadový a tak empatický, aby väčšie dobro uprednostnil pred tým svojím a mne s ním bolo dobre. Začal mi chýbať jeho záujem, pocit, že sa niekomu páčim, chýbali mi jeho lichôtky a to ako sa smial na mojich prchkých reakciách.
Obnovila som kontakt a začali sme sa zasa stretávať. A aj keď som si sebecky vybrala seba pred nejakým spoločensky riadeným tabu, nikdy som neprekročila tú hranicu, kedy sa náš vzťah stal neverou oficiálne. Aj keď áno, emocionálne to už nevera bola, fyzický kontakt tou hranicou však neprešiel. Páčilo sa mi napínať ho, vytvárať čoraz väčšie sexuálne napätie, privádzať ho do stavu kedy sa sám nemôže rozhodnúť či mu za to čakanie a snahu vôbec stojím.
V práci som si ho občas stiahla bokom do zátišia, pohladila ho po tvári a pobozkala na líce. Páčilo sa mi, keď ma zdrapil za boky alebo mi rukou zdvihol bradu a zúfalo sa ma spýtal čo vlastne chcem. Páčilo sa mi, že to síce začal dominantne on, ale zároveň musel submisívne čakať až to ukončím ja.
Na presviedčanie kamarátky, ktorá bola rozumnejšia než ja, som to celé po trištvrte roku ukončila. Skrátka som mu prestala zdvíhať telefón a časom mi volať prestal. Z práce som odišla a tým som ho prestala aj vídať.
Teraz som ho však znova stretla. A aj keď je to už cez desať rokov, stále mal v očiach to čo som v nich vídala vtedy. Istý odtieň arogancie s náklonnosťou a mne ten jeho záujem začal chýbať. Nie záujem hocijakého chlapa, len ten jeho.
V slabej chvíli som mu napísala a vyzerá to, že by náš kontakt rád obnovil.
Sú moje pocity skutočné alebo ich len vyvolala nostalgia spojená so vzrušením, ktoré som cítila ako mladá?
@anonym_c75720 Ja som ale predsa nikde nenapísala, že mám o neho záujem v sexuálnej rovine. Napísala som, že mi chýba jeho záujem. Ten by som však do fyzického kontaktu nepremenila. Ja chápem, že sa tu na mňa väčšina žien rozčuľuje. Nechápem však, prečo si dedukujú moju potrebu sexu s ním a považujú za nutné opisovať mi jeho uvädajúce genitálie.
@anonym_autor noooo iste....nebol tam žiadny fyzický kontakt a chodil s tebou do prírody....koľko mu to vydržalo?🙂
@anonym_autor noooo iste....nebol tam žiadny fyzický kontakt a chodil s tebou do prírody....koľko mu to vydržalo?🙂
@mogaa Trištvrte roka. A nie, ak smeruješ svoju poznámku k sexu, tak ten neprebehol.
Uplne chápem... Ja som tiež ako študentka popri VŠ nastupila ako brigadnicka do kanclu kde zrazu bol chlap, ktorý nebol ani taký pekný, ani taký ani onaky ale bol iný ... Mala som vtedy priatela s ktorým sme sa neustále rozchádzali, schádzali a zrazu tu bol on.
Obaja sme boli mladí a v chodenie do práce nabralo iný rozmer 🙂 Usmeviky, občas nejaký dotyk v práci ale teda ja som sa neskôr rozisla a chvilu sme spolu boli..
Mám už dieťa, muža ale toto je jediný chlap na ktorého si vždy rada a často spomeniem. Viem, že keby som v práci kde je on, že tie pocity a všetko sa mi vráti spat ako bumerang 🙂
@ku_uk Ale ja si s ním žiadnu budúcnosť tvoriť nechcem. Nechcem s ním žiť ani mať vzťah. Vo mne ten človek neevokuje žiadne pocity nehynúcej lásky ani ničoho podobného. Plne si uvedomujem, že nie sme kompatibilní spolu akýmkoľvek záväzným spôsobom fungovať. Ide mi len o tie pocity vzrušenia, ktoré vo mne jeho náklonnosť vytvára.
@anonym_autor a čo s ním potom chceš? Nechápem 😃😃😃😃 píšeš tu litánie ako pubertiacka zalubena a ty si s ním nechceš tvoriť budúcnosť. Proste ta bude mentálne zaťažovať taký “flirtovy vzťah” ale ak chceš byt do konca života sama tak obnovuje vzťahy s kým chceš keď to tak cítiš ale nechápem podstatu, čo vlastne tým sleduješ?
@anonym_autor a čo s ním potom chceš? Nechápem 😃😃😃😃 píšeš tu litánie ako pubertiacka zalubena a ty si s ním nechceš tvoriť budúcnosť. Proste ta bude mentálne zaťažovať taký “flirtovy vzťah” ale ak chceš byt do konca života sama tak obnovuje vzťahy s kým chceš keď to tak cítiš ale nechápem podstatu, čo vlastne tým sleduješ?
@ku_uk Ani sama nevie 🙈😂
To si ty čo si tu hľadala toho starého pána?
Niekto ho v tej zmazanej diskusii spoznal a ty si zistila na neho kontakt a teraz ho ideš otravovať 🤦🏻♀️
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/preco-mi-vymazali-diskusiu/?page=2#post-90372412
Vieš čo, davaj bacha aby si raz nebola na mieste jeho zeny.
Co chces od starého 50 rocneho ženatého chlapa, hladaj seberovneho a slobodného
Niekto ho v tej zmazanej diskusii spoznal a ty si zistila na neho kontakt a teraz ho ideš otravovať 🤦🏻♀️
@anonym_6c1e0d To je ona?
@anonym_6c1e0d Nie, mne cuketa rozhodne nevonia. Ale ďakujem za tému na čítanie. Ja chcem znova zažiť to, čo sme medzi sebou mali.
@anonym_autor Ja vobec neviem o co ti ide a zjavne nie som sama a nevies to ani ty
@beloved Píšem to tu už neviem koľkýkrát. Ide mi o to, aby som s ním znova zažila to, čo som s ním prežívala pred desiatimi rokmi.
@anonym_autor Tak smelo do toho a dufam, ze jeho manzelka mu vyhodi kufre pred dvere a bude cely len tvoj
@beloved Ďakujem za požehnanie. Vidím, že tvoj prínos do mojej témy je už vyčerpaný tak ďakujem za tvoj čas a prosím, buď prínosom zasa niekde inde.
@anonym_autor Chcela by som vediet, ci by si bola plna pochopenia, keby toto robil tvoj manzel v praci s inou kolegynou. Karma je zdarma...
@anonym_e3c102 presne tak.
…10 rokov zbehlo ako voda, a zbehne aj dalších 10, ty budeš mat 40, budeš mat toho tvojho “vysnívaného” 60rocneho pana pri sebe a budeš ľutovať, že si si nenašla seberovneho a neuprednostnila všetky možné red flagy, ktoré ti život ukazuje(starší, ženatý, neverný). On bude spokojny, lebo mu bude mat kto zadok utierat na staré kolena. Tak skús premýšľať nad budúcnosťou aj triezvo niekedy
@ku_uk nieeee, ona len tisko toamnticky bude od neho komplimenty pocuvat, o sex nejde, len kavicky, za rucicky sa drzat, no jasneeee. Vsetky sme tu hlupe podla nej.
@beloved Tak hlavne, že to vieš ty. Ani jednu odpoveď si nenapísala k veci, len tu trepeš v márnej snahe byť za vtipnú. Nájdi si doma nejaké zátišie a snaž sa byť vtipná tam.
@anonym_autor
Takže čisto sex nebol, hej? Aké existuje xy iných praktik, ktoré ho nahradia 😉. Takže i vychádzka a obduvr prírody môžeš basnit malým deťom. On je vychcana a ty si ma hlavu. Mať úlet - ok. Stane sa. Ale to čo opisuješ ty, zvlášť po toľkých rokoch, hmm... Tam toho bolo viac ako prechádzku lesom. A neboj, on si takú čaju ako ty nájde aj popri tebe.
Poslili ho do hája, teda sebe vytlč tie blbé nápady z hlavy. Hľadaj vo svojom živote vzrušo inde. Hľadaj mladých slobodných trebárs a vymyslajvs nimi kraviny. Toto je neperspektivny kus a ty si pre neho hračka na chvíľku. Keby nie, je rozvedený a už ste dávno spolu - alebo aj tiež rozidení.
Máš spomienkový optimizmus, rues s kompetentnou osobou, prečo na neho takto reagujes.
@beloved Píšem to tu už neviem koľkýkrát. Ide mi o to, aby som s ním znova zažila to, čo som s ním prežívala pred desiatimi rokmi.
@anonym_autor Si sebecky a neempaticky clovek a zivot ti raz toto vrati aj s urokmi
Za tých 10 rokov sa nenašiel nikto nezadaný? Od 19 ročnej žaby také správanie pochopím ale od 30 ročnej? Posnívaj si, nepíš mu a zabav sa niečím lepším.
Za tých 10 rokov sa nenašiel nikto nezadaný? Od 19 ročnej žaby také správanie pochopím ale od 30 ročnej? Posnívaj si, nepíš mu a zabav sa niečím lepším.
@januska12323 Asi nechapes, tak ako my vsetky tu, ze ona proste CHCE
Ešte, že má MK taký morálny kompas akým je tu väčšina pohoršených žien. Predpokladám, že dosť z nich boli rovnako aktívne v nedávnej téme o tom ako dlho sa im podarilo utajiť neveru.
@anonym_autor nie som síce vydatá, ale takéto mrochty, kt.si začínajú so ženatými mužmi by som posadila na keramický sporák...
@anonym_autor mala si uz nejaky dlhsi normalny vztah od vtedy? prejavil o Teba zaujem niekto iny?
@anonym_autor ja ti napíšem, že pokiaľ nemáš nikoho iného prečo nie. Mne sa kedysi stalo niečo podobné. Ale už to potom nefungovalo ako predtým, takže to nejako prirodzebe aj skončilo. Ono ako sa vravi, co bolo, to bolo.
Ešte, že má MK taký morálny kompas akým je tu väčšina pohoršených žien. Predpokladám, že dosť z nich boli rovnako aktívne v nedávnej téme o tom ako dlho sa im podarilo utajiť neveru.
@anonym_autor tebe nikto nechce zle, len keď máš zaslepení mysel môže to tak vyzerať… ja mám kamosku, bezdetna, mala 10rocny vzťah tento rok mali mat svadbu a vrátiť sa na svk(žijú v zahraničí) a minuly rok ju takto “svrbela šuška” z iného kolegu v robote.. páčilo sa jej to flirtovanie, letné dotyky vraj tomu ja nikdy nepochopím, keď som jej povedala aby sa vžila do koze partnera, veaj o nič vážne nejde len vzrušenie a adrenalín a hlavne žiaden sex neprípustný… až sa to začalo rozoberat v kolektíve. Dostalo sa to k jej priateľovi, ktorí nechapal a nechcel tomu veriť, bola to pravda…výsledok bol “ zničené “ zivoty, kamoska zlomená, lebo keď bola prístupná zrazu ten kolega už nemal absolútny záujem, proste ona ho lákala len pokial bola zadana, a ňu to vzrušovalo tiež kým tam
Bol adrenalín, ze tobi niečo zakázané…keď bola slobodna nemal o ňu záujem a po prevalení toho ani ona a dodnes soku robia v tej firme a chodia okolo seba 😃 Frajer ju po 10 rokoch kopol do riti,minuly rok v septembri sa vratil na svk a zo “zúfalstva” si našiel inu(minuly rok v apríli sa to celé stalo) a s tou zenou “zo zúfalstva” je dodnes vraj aj spolu byvaju a začal stavat dom, ktorý mal stavať pre tu moju kamosku s ktorou bol 10 rokov. Moja kamoska ma 32
Rokov, bezdetna, nezadana a hlavne nešťastná a lutuje to každý jeden deň, lebo toho muza s ktorým mala
Mat svadbu reálne milovala len saa nechala pobláznit nejakými biochemickymi reakciami v tele. A ten jej kolega mal
Vraj tiež cely čas zenu a deti(bol Poliak)
Takze ty si z toho mozes zobrať príklad, možno ta to celé láka,
Lebo je to zakázané a vzrušujúce, ale čo tym celým sleduješ? Predstav si, že on by nechal zenu, lebo by to celé chápal tak, že s ním
Chceš nyt. Bola by si spokojna, ze rozbila niekomu vzťah? Niekedy zdravý rozum proste musí vyhrať
@januska12323 Asi nechapes, tak ako my vsetky tu, ze ona proste CHCE
@anonym_e3c102 tak čo vôbec rieši, smelo do toho!
@anonym_e3c102 tak čo vôbec rieši, smelo do toho!
@januska12323 Už sme si dohodli stretnutie. Možno na ňom vytriezvem a zistím, že si všetku chémiu len namýšľam.

…10 rokov zbehlo ako voda, a zbehne aj dalších 10, ty budeš mat 40, budeš mat toho tvojho “vysnívaného” 60rocneho pana pri sebe a budeš ľutovať, že si si nenašla seberovneho a neuprednostnila všetky možné red flagy, ktoré ti život ukazuje(starší, ženatý, neverný). On bude spokojny, lebo mu bude mat kto zadok utierat na staré kolena. Tak skús premýšľať nad budúcnosťou aj triezvo niekedy
@ku_uk Ale ja si s ním žiadnu budúcnosť tvoriť nechcem. Nechcem s ním žiť ani mať vzťah. Vo mne ten človek neevokuje žiadne pocity nehynúcej lásky ani ničoho podobného. Plne si uvedomujem, že nie sme kompatibilní spolu akýmkoľvek záväzným spôsobom fungovať. Ide mi len o tie pocity vzrušenia, ktoré vo mne jeho náklonnosť vytvára.