Odmietajú muži rozvedené ženy a naopak?
Pokial z manželstiev nie sú deti. Ako tento fakt vníma potenciálny partner ?
Skor naopak,rozvedene kamosky s detmi si rychlejsie nasli novych partnerov..slobodne maju asi vyssie naroky😀
Ja si myslim, že odpoveď je jednoznačná. Nie. Keď nemá deti. Ak má, je to o dosť ťažšie. Hlavne pre bezdetných mužov.
Myslím ze nie. A keď sú tam deti ťažko povedať, môj nový partner s tým problém nema
Skôr by ma zaujímalo prečo je rozvedený, ako či má deti, alebo nie.
Ked z manzelstiev niesu deti, aky by mal byt problem? Vsak rozvedeny a bezdetny nema zavazky rovnako ako slobodny a bezdetny. Je to to iste.
Ja som mesiac po rozvode spoznala môjho partnera a sme spolu už rok, vôbec s tým nemá problém... Rozviedli sme sa kvôli ex nevere, nevidím dôvod, prečo by ma mal odsudzovať...
Co mam zname, tiez si praveze nasli rychlejsie chlapov (a je jedno ci s detmi alebo bez). Mozno to je tym, ze slobodna zena hlada lasku atd, kdezto rozvedena je uz poucena a hlada niekoho, kto jej zapasuje podla jej poziadaviek/narokov (a nemyslim to tak, ze nechce lasku, len ked mas sen a rozsype sa, tak pri jeho dalsom skladani uz to neberies tak tragicky, ides do toho viac aj s rozumom, pocitas, ze to opat nemusi vyjst a ked to aj nevyjde, uz si si napr.rozvodom raz presla, tak vies co ta caka, vies ako reagovat, nejde o tu prvu sokovu terapiu, ale uz cerpa z minulosti...)
Mam rozvedenu sesternicu, ktora bola pricinou rozvodu. Bolo to pred viac ako 10 rokmi. Odvtedy mala nejake vaznejsie vztahy, ale ziadny nevyustil do manzelstva a deti. Bude mat rovnako ako ja 41 rokov tento rok. Pokazila si tym rozvodom zivot. Jej byvaly uz o rok mal dalsiu svadbu, maju deti, zije stastnym zivotom, obcas chodi navstivit aj byvalych svokrovcov. Muzi zenam podrazy tazko odpustaju, aj ti cudzi a neverim, ze dokazala klamat, ak sa jej partneri pytali na dovod rozvodu. Ak je neverny muz, lahsie to dalsie partnerky zvladnu (ten sebaklam, ze mne sa to nemoze stat, lebo som lepsia nez ta predchadzajuca, ktora nemala pre neho pochopenie, tolko lasky a sexu 😉)
Ako vadny kus.

A dovod by mal byt aky?