Odmietnutá manželom
Ahojte idem si po radu alebo skorej názor k včerajšej situácii, ktorá sa odohrala medzi mnou a manželom.Po dlhom čase som si na seba obliekla pekné spodné prádlo,že bude pekný večer.....vyliezla som zo sprchy v župane a prišla som za ním župan mi rozviazal a povedal pekné ...aaa nič...kukal ďalej Rammstein 🙈🙈🙈🙈Tak som si sadla vedľa neho a čakala čo bude.....Po 10minútach som sa zobrala a povedala som mu ,že sa teda idem prezliecť a spať.....Vznikla hádka medzi nami skrz toho ,že čo som sa urazila a povedal mi ,že hádam som nečakala ,že na mňa skočí 😭😭😭😭Skončilo to tak ,že spal urazený (áno on sa urazil)v obývačke. Ráno ako keby sa nechumelilo.....
co ja viem, v dnesnej dobe kedy si ten koncert moze pozriet hocikedy a 300x za sebou je to divne. a ked je taky fanusik preco nebol na koncerte priamo? to len tak pomimo. tam bude iny problem ako konkretny koncert.
Ahoj mna by to nahnevalo tiez
Ako toto mi príde ako tragikomédia sorry, ale teda ak chcem aby niečo bolo lebo mam chuť neprídem po x rokoch vzťahu pred chlapa keď je niečím zaujatý a nečakám ze na mňa skočí.
Mala si začať alebo počkať. Odmietnutie by bolo pre mňa keby začneš a on ta odstrci ze ho máš nechať na pokoji
A nie ešte sa urážate ako malé deti.
Ú nás sa tiež občas stane ze jeden nemá chuť lebo je unavený ale ani jeden z nás sa preto neuraza a nevyvoláva hádky.
Tak ja ked si dam spodne pradielko tak som ja ta, kt zvadza muza...
Kazdopadne ale zakazdym ocekujem situaciu a vidim, ci je zrovna vhodna chvila na dlhsi sex alebo nie.
No keby som toto spravila ja, tak teda ten moj na mna skoci doslova 😅🤣. Len dodam, ze som po 4.porode, 5 mesiacov, chut daku nemam...Ale kebyze toto spravim, tak je cely bez seba, no...Lebo to teda davno nebolo.
U mojho teda nic nie je prednejsie, jeho sport az tak nezaujima, skor tie koncerty, ale tie mu neutecu a ja by som utiect mohla 🤣.
@hankm moj chlap to presne takto vnima 🤪.
tak ja som bola v stredu na koncerte, bol naozaj putavy a ak ho to tak zaujalo aj cez nejaky nosič tak chápem, že sa nemal k činu 😀
dobra rada - futbal, playko, hokej, koncert - radšej počkaj do konca. ani ja by som nechcela sex, keď mám niečo rozpozerane čo je putave 😀
Ale však si mohla viacej dobiedzat alebo počkať keď mu to skončí a potom a nie že sa hneď uraziť
Ja taky problem nemam aj keď je fotbal a prešla by som hola okolo tak priatel mi da vždy prednosť asi preto že ma sex rad tak ako ja🤣on sa ma vždy spyta či sa ideme milovať🤣a ja na to že či ma chuť🤣🤣a jeho odpoveď je ja mam chuť stale🤣🤣🤣🤣
Sadnes vedla a cakas. ,,typicka,, zena. 😀🫣 si mala hned sadnut na neho a nie cakat ze opat zacne on. Dobry zaciatok a potom to pokazis pasivitou. 😉
Nečítala som ostatné reakcie, ale špecialita žien je dlhodobo odmietať muzov a potom skusat na muža niečo v najnevhodnejšej chvíli, ked pozera program, ktorý uvidí mozno raz za zivot...ženám niekedy chyba cit pre to kedy je vhodna situacia. Kedy je niečo vhodné alebo nevhodné. Nevhodné odmietanie a nevhodné iniciovanie.
@petulda333 stotožňujem sa s tebou. Bežne sa mužom nechce v sekunde. Veď ani ženám občas
Autorka, mne je tak urici jeho telefón... baví sa trebarz, dám o sebe vedieť vedome tak ako ty a potom proste si nápadne pred neho kľaknem, alebo dasnem a idem dole po tele... Podľa toho či on leží alebo sedí.... Vždy, vždy sa chytí aj keď ešte sleduje mobil, už vidimy že sa usmieva a čaká... Aj mu poviem dvihni panvu a ďalej sa bav na mobile... Nechápem ako čo si čakala, keď si sa pred neho takto postavila a čakala. Chlap vážne nieje stroj na gombík... Nabudúce zvoľ inú techniku teda a neurážaj sa. Nestojí to za to, hádať sa.
😂😂😂😂prepac ked si to cele predstavím ako si sa vyfintila a šla k nemu a potom si si sadla urazena😂😂😂 ale mne sa to z mojim stalo tiez dala som si pekne spodné prádlo sla zo sprchy za nim do izby , vyzliekla župan a on sa na mna dival cakala som ze po mne “skoci” a nic tak som si obliekla župan a sla spat😂😂😂doteraz sa na tom smejeme😂
Ďakujem všetkým za komenty 😀😀😀😀nedorozumenie vyriešené 😀😀Áno zle som to načasovala😀😀😀Takže chyba na mojej strane ...niekedy je lepšie neprežívať až tak takéto maličkosti😀😀😀
nabuduce zacni sama. Mne vcera muz povedal znovu, ze je horuco na sex. Tak som mu povedala ,,dobre, tak zacnem bez teba". Viem, ze to nevydrzi a prida sa 😂

Oh boze niekto pozera privela erotickych romantickych filmov ... A ked to nedopadne podla scenara, tak by sa uz pomaly rozvadzala 🤦.