Odpustenie nevery
Zvažujem odpustenie mužovej nevery kvôli synovi. Moja otazka ale znie, poznate prípady kedy to rodiny naozaj zvládli prekonať? Sú teraz šťastní? Nezopakovalo sa to?
@noami12 to som úprimne veľmi rada 🥰👍
Takéto stastne konce ma vždy vedia potešiť. Nech sa vám darí!
@simona20201309 ďakujem veľmi pekne ❤️ si veľmi zlatá ❤️
a nevera to bola aka? jednorazovka v alkoholom opojeni na firemnom vecierku? ci pri plnom vedomi a svedomi opakovana? u mna by to zaviselo od toho.
@matkahelka zamiloval sa do inej počas nášho vztahu, pisali si, stretavali sa. Keď sme sa rozisli dali sa do kopy a teraz zistil že ju nemiluje…
kopla by som ho do vajec. ty sa k nemu vratis a on po case zase bude potrebovat zmenu, tak si najde inu, lebo vie, ze mu to odtolerujes. adios amigos!
@noami12 ten tvoj ex to strieda lebo je neschopny si nejaku normalnu udrzat nie preto ze je nejaky super cavo. neboj jeho to dobehne skor ci neskor. aj tebe sa to vratilo v dobrom a to je super. zasluzis si stastie. inak tuto je jesne vidiet ze je jedno ci maju doma full servis navarene upratane a este aj dobru a krasnu manzelku. ked je raz kokot nepotrebuje dovod.
@pralinka25 ale on si to myslí, on si kupuje luxusné autá aby mu doňho také lacné ženy skákali 😀 žiaľ je na omyle 😀 tiež si myslím ze príde deň, keď si uvedomí že také ženy mu nič v živote nedali a potom uciti už iba tie chladné izby bez lásky. Ale jeho problém, mohol mať rodinu, ženu ktorá ho milovala a starala sa oňho ako o novorodenca, pochybujem že od rozchodu ho doma ráno o 3 čakala nejaká žena s čerstvým jedlom, ktoré mu od 1 varila 😀
Presne, je to jedno ci sa žena snaží alebo nie, keď bude chcieť podvedie aj tak.
A ďakujem donekonečna bohu, že to dopadlo ako dopadlo ❤️
Podviedol ta raz, podvedie znova. Ani o tom nemusis vedieť. A ked tak, odpustiť kvoli sebe, nie synovi...
@noami12 no vsak ked sam nema hodnotu musi mat aspon auto 😅
nic lepsie sa ti nemohlo stat ako to ze si sa takeho onicom cloveka zbavila odhliadnuc od nevery. tiez si myslim, ze pokial sa nespamata a nedospeje tak na to doplati. ale vsak nech. kto chce kam ... nie?
@pralinka25 áno uplne presne 😀
@sante81 skoro ma slak trafil keď jem jedlo a namna tu vybehne swarovski bimbo🤣, takmer si bola dôvodom môjho zadusenia! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@simona20201309 ďakujem krásne, bol to chudák a veľký 4 roky som ho živila ešte o 1 ráno som mu vyvarala aby on keď dôjde z prace mal čerstvo navarene a toto som mala za to... našťastie nebol to otec dieťatka, po tom všetkom ma naozaj stretlo šťastie a teraz mam najlepšieho chlapa na svete, už čakáme aj druhé dietatko ❤️
No a ex je stále sám, strieda ich až je to nechutné a ja už sa na tým iba pousmievam 🙂