Odpustenie nevery
Ahojte baby chcem počuť názor a takisto sa potrebujem vyrozprávať...pred pár dňami som prišla manželovy na nevěru..priznal sa je vidno že ho to mrzí snaží sa napraviť vzniknutú bolesť situáciu...prosil do slova na kolenách o odpustenie ...urobil to raz hneď som to vedela iné správanie atď ..bolo to v night clube s k...u. ako otec manžel bol super nikdy by ma toto nenapadlo no stalo sa rozhodnite je na mne a popravde neviem čo mám robiť či dať šancu ako sa vysporiadať s bolesťou sklamaním a týmito pocitmi ...alebo či zbaliť deti a odísť ..nie som na ňom závislá ľúbim ho ale prácu mám a deti seba utiahnem b pohode ..čo by ste robili by ako to riešili ? ... poprípade je tu niektorá ktorá odpustila neveru ? Vďaka za každú normálnu odpoveď
@martina2021 vlastná skúsenosť. Spravil to raz spraví znova. Nepomôže ani prosikanie na kolenách.aku chybu spravil a podobne dristy.. nie je pes .. ma sa vedieť ovladat
@pilot911 ja ti vysvetlim moj pohlad na neveru. pre mna je to v partnerskom vztahu koniec. vedela by som si predstavit dalej s tym clovekom fungovat v dobrom vztahu ako rodic, alebo aj ako kamosi, ale nie ako partneri. totiz ja viem ze by som s nim uz nevedela mat sex. mam velku predstavivost a vzdy by som to mala pred ocami. nevedela by som to uz nespomenut a vnutorne naozaj odpustit. pri kazdom jeho dotyku by som videla ako sa dotykal inej. stale by som mu neverila a to by podla mna tak ci tak ziaden vztah neustal. nedokazala by som na to zabudnut a tak sa fungovat neda. poznam svoje myslienkove pochody. som velmi tolerantny clovek. vedela by som asi pochopit ale nie zostat zit s takym partnerom. za mna je nevera rozhodnutie. ziadne posmyknutie, ziadna nehoda ani omyl. ani alkohol to neospravedlni. ked vo vztahu nieco chyba alebo nefunguje treba to vyriesit bud na nom popracovat alebo ho ferovo ukoncit a potom si zacat s niekym inym. zotrvavat v nefunkcnom vztahu a potom to vyriesit bokovkou je podla mna zbytocne komplikovanie si zivota a stracanie casu pre vsetkych zucasnenych.
a ako to teda bolo u vas. podla statistiky 2 chlapi podviedli a jedna zena? 🙂
@martina2021 uvidis sama, ako to budes citit, ale skor ci neskor od neho odides to je jak dyka do chrbta od osoby, ktora ta miluje, uplna zrada, moze prosikat kolko chce, mal mysliet na dosledky skor ked isiel trtkat s prepacenim a doma vedel ze ma zenu a deti, smutne naozaj. Co caka akoze teraz? U mna by nepochodil, ano mate zavazky chapem, ale ako mu budes verit nadalej? A bez dovery sa vo vztahu moc nepohnes...
@martina2021 pre mna co sa nevery a odpustenia tyka, to nie je otazka. Poslat ho do riti. Hned.
@zuzana9393 ja by som zas chcela vediet, ci niekto, kto prezentuje nazor, ze zena nemoze neveru v zivote vytiahnut, bol skutocne niekym podvedeny. Suhlasim vsak, ze rozchod vzdy nie je riesenie, najma ak maju spolocnu rodinu a deti. No ak takto partner pochybil, tak nechapem, preco ma zena pre pokoj v rodine drzat hubu a krok. Ja som riesila nieco podobne, hoci ine. A teda muz, ktory takto riskoval pre inu zensku svoju rodinu, a zahodil ju v podstate za hlavu, tak sa ma v prvom rade snazit a to poriadne, pokial chce vztah zachranovat. On by nemal davat zene ziaden dovod na pochybnosti, na to, aby nieco vykrikovala. A pokial v nej hlodaju pochybnosti, tak sa asi nesprava dostatocne ,,transparentne" po tom, co vyviedol. Proste on je ten, co sa ma snazit o zabudnutie tohto pruseru.
@martina2021 mozno sa len boji ze bol neverny a ani nebol... ak si nic nepamata tak bol ako goga.. a tie 2 ho mohli len okradnut na izbe...
@pralinka25 súhlasím 🙏 ešte by som doplnila: dôvera vo vzťahu je ako čistý rovný papier. Neverou ho daný človek pokrčí a aj keď neskôr sa ho bude snažiť vyrovnať, vyžehliť, tak už navždy na ňom budú tie známky pokrcenia. Už nebude Nikdy taký ako predtým ☝️ toto je môj pohľad na neveru 😓 Je to tá najväčšia zrada pre človeka ,ktorý uprimne srdcom ľúbi toho neverníka...
@martina2021 Pises, ze je super manzel a otec. Dalej, ze nezvlada hadky. Nuz riesit banalnu hadku 2 dnovym opijanim a sexom s k...u.....porozmyslaj ci je ozaj taky super. Pretoze toto je totalne skratove konanie. Kedze nezvlada hadky, aku mas istotu, ze podobne skratove konanie nebude opakovat? Ked nezvlada hadky, su tam sklony k labilite a impulzivnosti. Cestovat vlakom sam do podniku s kurvami po hadke? Ozrat sa do nemoty?
Ak mu chces dat sancu tak daj 🙂. Kazdy si zasluzi druhu sancu. Ak to urobi znova budes uz vediet co mas robit. Hlavne sa riad svojimi pocitmi a nie nazormi zien z MK ktore ani nepoznas.
O take prasa, co mas doma, by som ani kolobezku krizenu s bicyklom, neoprela. Zásadne sa mi hnusia tie prasce, co to robia s druhými prasatami... A nerob ze si nevedela co mas doma za prípad. Je to hnus a radsej by som odpustila milenku aku curvu. Toľko k teme.
@martina2021 krásny deň poviem vám to tak nevera je niečo čo sa nedá napraviť stala sa ale je na vás ako to vezmete poznám páry ktorý odpustili a žije šťastné ale aj taký čo to urobili zase záleží to na tom ako ho milujete a či by ste vedela dokázať mu veriť určite si to dobre premyslite môžete žiť s ním ale či mu veriť budete je už otázne pochybnosti budete mať určite sa musíte porozprávať narovinu sa ho spýtajte či vás miluje a čo je ochotný pre to urobiť aby ste mu mohli veriť ako sa správa držím palce viem že je to ťažké aj to že máte deti ale ak budete nešťastná vo vzťahu radšej to nechať tak a uvidíte co vám život prinesie určite mu povedzte že potrebujete čas držím palce
@barborachors to je za odpoved fakt
Ja neviem. Ja som mužovi odpustila neveru ale nemozem zabudnúť už sú tomu 2 roky ale ja mám pocit že je to ako včera. Proste tak strašne veľmi mi ublížil ale nebola to jednorazovka ako u teba no. Ale ja nedokážem zabudnúť.
@ela2710 ja nehovorím držať hubu a krok. Ale dať mu to poriadne vyzrat, nech si nemyslí, že veď v pohode.... Ale nevytahovat to pri každej možnej príležitosti. Lebo si myslím, že v tom prípade sa budú trápiť obaja. A to je samozrejme, že muž by ju mal na rukách nosiť za odpustenie
@martina2021 ja by som mu uz nedokazala na tolko verit stale by tam bol strach byvaly bol zavosly na sexzoznamkach a nakoniec sme sa rozviedli nezvladala som to pre svoj dusevny pokoj
@adrianajozko ...určite ťa ľúbi.... (Kto ľúbi, vedome druhému neublíži takýmto spôsobom)
...čo nemal doma, hľadal inde... (A čo tak skúsiť si to doma najprv vykomunikovat, a nie zbabelo utekať inde).
Ale to sú typické chlapské výhovorky 🤦♀️ na neveru neexistuje žiadne ospravedlnenie, ŽIADNE!
@adrianajozko že chlapské pudy 🙈🙈 keď si nevie udržať vtáka v kľude tak nech nie je vo vzťahu
@adrianajozko asi úplne nerozumiem tomuto komentu, že to inak berie vydatá žena a inak ta, bez partnera.
Ja som vždy brala neveru ako neveru. A vedel to aj bývalý manžel, napriek tomu to spravil. A mohol potom prosikat, pre mňa to bol koniec. A aj môj priateľ vie, aký mám postoj k nevere. Jednoducho mne sa taký chlap hnusi, čo si to počas vzťahu rozdáva s inou. Na takého chlapa by som sa už nevedela pozrieť, nikdy by som mu nedovolila sa má viac dotknúť. Proste sú ženy, čo vedia odpustiť, neriešiť, ale aj také, čo to neakceptujú. A nevera sa nedá nikdy ospravedlniť, darmo si ti podvádzajúci vymýšľajú rôzne výhovorky.
@adrianajozko však si ty len ,,Jožko”?
@adrianajozko
Autorka mu podla mna odpusti a a ani na testy ho neposle. Uz sa neozvyva, podla mna bola rozhodnuta mu odpustit este predtym, ako zacala pisat.
Realita je taka, ze toto co preziva nie je najhorsi pocit. Teraz je autorka po prvotnom soku na koni, moze mu to nechat vyzrat, paci sa jej, ze sa vtiera.
Predpokladam, ze ostanu spolu. Najhorsi pocit budu dalsie mesiaca a roky, ked bude mat pochybnosti kazdy jeden den a nebude mu verit.
Malokto sa dokaze cez to preniest a doverovat.
Viem, o com hovorim. Dala som sancu, vnutorne som to nedokazala spracovat. Pravda neboli tam deti, ale isli sme od seba casom.
@adrianajozko aha už rozumiem. Tretí manžel, už len to o niečom vypovedá. Od teba by som si teda nenechala radit.