Odpustili by ste ?
Ahojte ... Chcem sa poradiť ako by ste brali takú vec ktorá sa stala mne po roku vzťahu s priateľom (sme teraz spolu už 4 rok ) nikdy som mu do mobilu nechodila no v jeden večer sa mne môj vybil tak som si teda zobrala jeho a čítala si hlúposti na nete .. ani neviem prečo asi zvedavosť .. pozrela som mu Instagram .. mal tam tak tuhú konverzáciu s jednou slečnou že keď zbadal že som to zistila telefón mi vytrhol z ruky a rozbil ho .. no mne to nedalo a povedala som mu že to chcem už vidieť celé a keď sa neprihlási na môj mobil tak sa s ním rozidem alebo ak mi nepovie pravdu .. no a teda som sa dozvedela že udržiaval vzťah aj so mnou aj s tou slečnou posielala mu ohavné nahé fotky písali si ako sa ľúbia že sa do seba zaľúbili cez správy ANO dospelí ľudia mne až srdce trhalo keď som to čítala .. no prosil o odpustenie že sa to už nikdy nestane atd atď .. a teda som mu kvazi odpustila .. no ja si nemôžem pomôcť v mojom vnútri keď si na to spomeniem ma to rozoziera a bojím sa že sa to stane znova .. čo s tým robiť prosím vás ako sa s tým vysporiadať ? Už mu to nechcem vyhadzovať po troch rokoch na oči keď som mu to už teda ,, odpustila''
Rozbil telefón? To chodíš s pacientom?? Ženy pamätajte sa
Neodpustila.
Ja ta obdivujem.
Pravidelne kontrolujes telefón.. Pod úroveň.. Takto sa dospelá sebavedomá žena nespráva, a keď niečo nájdeš, čo sa stane.. Odpustis?
Lebo tvoje deti ho milujú?
Ty si kde? Na samom konci?
A prvý polrok bol krásny?
Véd 6m je nič.. Tam je to vždy krásne.. Randenie a spoznávacky..
A veľmi rýchlo to krásne prešlo, keď už dnes riešiš kontrlu telefónu..
Mala si dve deti.. Uviazať si na krk nevernika a žiarlivca..mas co robiť teda
@kittykat22 píše, že býva s rodičmi.. Zrejme by dcéru a 3 deťmi nevyhodili..
Ked si mala blbca prveho chlapa, s ktorym mas 2 deti, naco si hladala dalsieho blbca a hned otehotnela? Teraz sa naco pytas? Uz si rozhodnutie-aj ked uplne blbe- spravila. Netreba si s kazym chlapim robit deti. Mohla si byt sama a venovat sa 2 detom.
@stanulienkat ja som nemala prvý rok ani potuchy čo sa deje keby ten telefón není áni neviem čo sa deje ... Vyzeralo byť všetko také idilicke .. chvála Bohu deti o ničom nevedia áni sa nehadame často ani nič podobné máme normálnu domácnosť .. len mňa z vnútra zozieraju pocity .. keď si na to spomeniem čo sa stalo . Máme nejaké škriepky ale len vtedy keď on má žiarlivostne stavy . A keby sa aj rozideme určite neskoncim ja zle ja mám kde bývať mám aj svoj príjem aj všetko .čo k normálnemu životu treba .
Som sprostá v láske to je možno pravda nieže možno ale som ale čo sa týka materiálnej stránky a deti zabezpečiť a pod. Na to sa nachytať nedám . Takže aj keď by nieco .. určite neostanem v azyle alebo bez peňazí a strechy nad hlavou.
Prvy rok-dva je vzdy vsetko idylicke. No diwta si robim nie pocas rocnej zamilovanosti, ale az ked spoznam cloveka. A mat dve deti, ja osobne si uz dalsie nerobim. A idylicky zivot so ziarlivcom NEEXISTUJE. Su to vacsinou psychosi. Ale drzim palce, nech sa ti s detmi dobre vodi.
@stanulienkat áno to máš pravdu samozrejme .. je to tak no už teraz je neskoro malú milujeme obaja nadovšetko on zo začiatku práveže neprejavoval nejaké ziarlenie začalo to keď som ostala tehotná s malou no a teraz neviem ako mu razne vysvetliť ako sa majú veci lebo nech poviem čokoľvek .. všetko sa vždy snaží otočiť proti mne
Nemohol sa za tak krátky čas ako je rok.. Teda vás 1.spolocny rok, prejaviť v plnej kráse.. Človeka spoznávas postupne.. Niekedy ani nespoznáš.. Koľko je takxch žien ktoré po 15r manželstva ani netušili, s kým žili.
Píšeš ze prvý rok bol idylicky, možno pre teba, keďže on ešte stíhal "ľúbiť" ďalšiu.
Hľadáš tu radu?
Že čo máš robiť, či len názor iných žien..
Ci ty chceš niečo zmeniť?
@mk22 áno to je pravda aj názor aj radu .. ja už nechcem trpieť fakt som si myslela že už konečne budem šťastná aj s deťmi on dieťa nemal svoje tak som mu dala aj to všetko na môj úkor .. ja nehovorím že je to tyran ale tieto veci mi veľmi vadia možno keby on nemal tie žiarlivostne scény ani ja by som nemyslela na to čo sa stalo .. a ešte k tomu žiarli na neoprávnenú osobu ktora vôbec nič nemá s čím nič spoločné .. a mne samozrejme príde do hlavy prečo žiarli keď on toto a toto urpbil ja nemám žiarliť a potom ma to prenasleduje ako zlý sen ..vedieme normálnu domácnosť deti škôlka najmenšie je doma so mnou on práca víkendy spoločne deťom sa venuje o domácnosť sa stará akurát toto je jeho veľmi veľmi zlá vlastnosť a ja neviem .. mu vysvetliť že nás to ešte viac aj náš vzťah nici ..
Poslať do obehu
😃 akože, nie, toto by som určite neodpustila a určite by som s ním nebola ďalšie tri roky ...
Žiarlivosť zabíja vzťah, vieš si predstavit, že sa vrátiš do prace, medzi ludi? Na čo všetko bude môcť žiarliť?
Co všetko mu bude vadiť? A nechápem prečo sedis doma a nikde nechodíš?
Aby nemal dôvod žiarliť?
Pre pokoj, jeho pokoj?
Raz začneš chodiť medzi ludi, do prace, možno cvičiť, čokoľvek.. To budeš mať milión správ kde si, s kým si?
Hádam len začneš žiť aj ináč.. Po RD.. Ci sa mienis obetovať a byť "poslušná" a nedávať mu dôvod k ziarl scénam?
To ta zničí.
A k tomu ze nie je tyran.. Niekedy chorý ziarlivec je väčší blb ako tyran.. Jeden lepší ako druhý..
@mk22 áno presne si to napísala ... Všetko robím len preto aby dobre bolo .😐
A kde si ty?
Takto sa fungovať nedá.. Co si ty jeho panáčik.. Tu stoj, tu sed, toto áno toto nie.
Hádam si dospelá, rozumná.. Mas svoj názor tak si ho presadí stoj si za svojim.
Lebo budeš ho poslúchať rok dva tri, robiť aby bol on spokojný.. A zrazu zistíš že ťa to ubíja, nebaví, unavuje.. A on ostane prekvapený, prečo už "neposluchas"
Robíš to zle.
Vzťah je o dôvere a voľnosti, ty máš svoj život potreby, záujmy.. Môžeš ísť kde chceš s kým chceš.. Pokial sa dvaja úprimne milujú veria, vážia, tak dôvera je na 1.mieste..a netreba žiadnych 1000kontrolnych správ.
Odpustila si mu to a aj po tej udalosti mas s nim dieta, ak vas vztah funguje neriesila by som to.
Ano, odpustila by som, ale iba pre svoj klud. A zila by som dalej stastny zivot, ale uz bez neho.
Neodpustila ani omylom. Kde máš hrdosť?
.. stale tie iste vzorce spravania.. mne je tak smutno ked take pribehy citam..
Prvy muz debil, psychicke, fyzicke tyranie a po rozchode so zena nabali dalsieho blba.. a sice je ziarlivec a sam podvadza a ona mu odpustit nevie, dieta s nim ma.. prip.iny scenar, daleko od idealneho..
Autorka - pomoze jedine terapia, manzelska poradna, ale on musi zapracovat na svojej ziarlivosti a ty na odpusteni.. Ina cesta nie je.. ked to zostane, Ako to je, zozerie ta to zvnutra..
Ak mas dceru, urob vsetko preto, aby bola sebavefoma a sebaista, aby poznala svoju cenu a raz si nasla partnera pre vyrovnany a rovnocenny vztah.
Drzim ti palce!
Tak ja by som toto žiť nechcela, a som rada, že nemusím.

Nie, neodpustila. A to som tolerantný človek. Skôr by som odpustila jednorazovú neveru, ale ak by v tom bola láska, neodpustila. Ak ju ľúbi nech za ňou ide, ak klamal ze ju ľúbi ako môžem vedieť ze mne v láske neklame?