icon

Odpustili by ste jednorazovú neveru?

14. feb 2025

Odpustili by ste jednorazovú neveru? Po 30 rokoch čo sme spolu? Neni mu to jedno prosí ma nosí mi ruze pred dom place viem že to bolo raz… neviem čo mám robiť mame spolu aj deti.. ako otec je super a aj ako manžel sem tam hádky ako u každého ale nič vážne.. a teraz veľmi bojuje aby som mu dala šancu ale ja neviem či to dokážem. Ak ste zažili neveru jednorazovku zmenilo sa to? Odpustili ste?

Strana
z9
h2
16. feb 2025

@pralinka25 Jasné, aj podľa mňa fejk, jedna aj druhá téma.

enmery
16. feb 2025

@h2 Ale tam sa riešili aj genitálie pradavice z dotyku rukou v rozkroku. Áno, je bohužiaľ zmazaná. A že sa autorka neozýva hovorí tiež veľa. Tiež si to už asi myslím.

pralinka25
16. feb 2025

@h2 tu predoslu som necitala. To vzdy tak ked sa takato tema objavi a autor nicim neprispeje je jasna vec. Neviem naco to kto robi

romino
17. feb 2025

@pralinka25 tak aby sme sa vykecali, aby to tu zilo - no ved z navstevnosti taketo portaly ziju - o to vacsie prijmy z reklam 🙂
Na facebooku som si vsimol trend , rozne prispevky .. nejaky obrazok, na obrazku napr. nejake udaje .. a schvalne je tam nejaky nezmysel, nejaka do oci bijuca chyba.
Napr. minule daco o Slovensku, a ze rozloha je 490 000km2.
Ucel to splnilo - obrovska masa ludi tam uz diskutovala o tej "chybe" a sa rozculovali atd.
Niekde medzi prispevkami aj prispevok samotneho toho portalu, ci magazinu .. ci co to bolo .. a ze sa ospravedlnuju za "chybu", spravne ma byt 49000km2.

To vidim uplne pravidelne .. aj napr. nejaky udaj z historie, tiez daky nezmysel v uputavke ... a nasledne akoze ospravedlnenie v komentoch, akoze si to az nasledne vsimli 🙂
Chore ako funguje ten online svet , co s tym narobime ....

alienkami
17. feb 2025

@romino ja to volám "klikacia žurnalistika". Upútať nadpisom, rozpútať búrlivú diskusiu a zarábať na klikaní. Obsah článku je nepodstatný.

pralinka25
17. feb 2025

@romino ano. Inak skoda. Lebo tym dost tato stranka straca. Kopec ludom sa uz ani nechce radit a doplatia na to ti co by radu potrebovali. Aj emocna spoluucast sa otupuje.

vorkola
28. feb 2025

@sima189 Presne tak ako hovoris..,nikdy na to nezabudne

nama94
18. mar 2025

@jozinzbazin22 priznaj ze si sa chcela len citovo vydierať s tými liekmi.....😃 prajem nech ti už neprekročí a ste spolu šťastný

jozinzbazin22
18. mar 2025

@nama94 jasne,ved aj muz si dal somnou,vitaminy ,,na akoze lepsie spanie,,a boli sme spolu hore do 3rano.Take boli ucinne.

emmaschytte
21. mar 2025

@sima189 som chlap a suhlasim s tebou. Uz by to nikdy clovek nedal z hlavy von a tuto dieru by uz nic nezaplatalo…mozno 10-15 rokov zivota by to “zmazali”

Strana
z9