Odpustili by ste neveru?
@linduska85 nikdy
nie
@linduska85 Mozno aj ano, dolezite by boli presne okolnosti a dovody.
@linduska85 určite nie, taký človek pre mňa neexistuje
@linduska85 nie, nikdy
Nie. Je to zrada.
Ak ženy zostávajú s takým muzom tak len z čisto ekonomických dôvodov, ale o láske a dôvere tam už nemôže byt ani reči
Nie
To záleží od okolností. Paralelný vzťah v žiadnom prípade, jednorazové zlyhanie možno. Teoreticky by som bola ochotná pracovať na vzťahu za splnenia určitých podmienok, ale či by som to dokázala, to by ukázala až prax. Pozor ale, pokračovanie vo vzťahu sa nerovná automaticky odpusteniu. Po nevere vo vzťahu zotrvá z rôznych dôvodov mnoho ľudí, skutočne odpustiť a mať opäť funkčný vzťah dokáže len zlomok.
@linduska85 nikdy
@linduska85 nie
nie nikdy
Nie ... bez ohľadu na to, aké boli okolnosti, za ktorých k tomu došlo ... lebo by som tomu človeku už nedokázala dôverovať ... a pre mňa je dôvera vo vzťahu kľúčová.
Ahoj, už si tu písala. Teraz bývaš pri rodičoch, či ideš nazad k priateľovi ktorého si prichytila s milenkou? Aj s malým synom.
@linduska85 asi podľa okolností
@linduska85 nie nikdy a neverim tým, ktoré píšu, že to ich vzťah len posilnilo.
Mozno aj ano, ale už by som mu nedokázala veriť 😕takže vzťah by skrachoval neskôr
Áno, neverím veľmi na monogamiu.
casom by som odpustila nie kvoli nemu ale kvoli sebe ale na milion percent by som vo vztahu dalej nepokracovala. totiz spat by som s nim uz nechcela a verit by som uz tiez neverila ani debate o pocasi takze vztah by skrachoval kvoli tomuto. kvoli detom by som sa snazila udrzat korektne vtahy ale nic viac.
Neviem si to zatiaľ predstaviť, že by som odpustila ak by sa stalo. Stále by som to mala na pamäti.
Aebo ešte by som moooozno uvažovala nad princípom vzájomnosti. Podviedla by som aj ja a išli by sme spolu od začiatku s čistým štítom.
@linduska85 nikdy
Skúsila by som to. Pokračovanie vzťahu po nevere je dlhodobá alebo doživotná práca oboch partnerov. Nejde len o odpustenie to si treba uvedomiť.
@linduska85 Nevera sa da odpustit, ale laska uz umrela,nikdy sa tak clovek uz neda lubit, ani keby bol jeden na svete,nevera= koniec lasky a dovery,Spoluzitie je len ako dobri susedia,a to nehovorim o sexe,to sa uz vobec neda,
@linduska85 neviem. Absolútne netuším ako by som sa zachovala. Myslím si, že toto je jedna z veci, keď teoretické a praktické konanie sa môžu diametrálne rozchádzať 😄. Nehovoriac o tom, že kým jeden považuje za neveru aj bozk, druhý tvrdí, že keď s niekým spí a má kondóm, tak to vraj nevera nie je 😁.
Nie, vazim si sama seba

@linduska85 nie, pretoze ked to spravil raz urobi to znovu.