icon

Odpustili by ste neveru?

linduska85
15. jan 2023
pribinak
15. jan 2023

@dadis tak to sú take tie sociálno-ekonomické dôvody ako u drvivej väčšiny žien

bennn
15. jan 2023

je to hluposť nad niečim takym vôbec uvažovať.

marca12
15. jan 2023

Neviem,ci by som odpustila. Aj ked viem,ze nevera je bezna a vsetko zalezi na okolnostiach a co tomu predchadzalo. No co by som naozaj robila,by sa ukazalo az keby som bola v takej situacii.

alojzova
16. jan 2023

@linduska85 nikdy

huxy
16. jan 2023

Neodpustila som. Nikdy by som už takému človeku nedovolila sa ma čo i len dotknúť.

dadis
16. jan 2023

@pribinak Nie, socialno-ekonomicke dovody to neboli. Viac emocionalne. Ked s niekym zijes 15 rokov (+ pred svadbou 5 rokov) mate deti a stalo sa to prvykrat, tak by dalo sancu vela zien. S peniazmi to nic nema. Ani s odsudenim okolia, teraz sa tolko parov rozvadza, ze som necitila z vonku tlak na udrzanie rodiny, prave naopak dostavala som podporu, ze mozem sa rozviest, ak to tak citim. Ja som mala dobru pracu a byt spred manzelstva. Dat sancu som sa rozhodla na zaklade vnutornych motivatorov - strach zo samoty a aj som ho vtedy este lubila, silny zvyk byt s nim rodina, velky ohlad na deti - mali 10 a 12 rokov. A este jeden motivator mi napadol - uprimne som citila zadostucibenue, ked ten pomer hned ukoncil, ani nevahal a dal sancu nam. Mala som pocit vitazstva. To ti pisem uprimne. A zacalisne to riesit odborn, mne sa stale a stale odkryvali nice krivdy a sluticnosti k vztahu, az moje city ochladli. Po polroku som uz podavala o rozvod uplne vyliecena z citiv, krivd, hnevu, nechcela som s nim viac zit.

dadis
16. jan 2023

@pribinak Prepac za tie preklepy 😀🙄

tiezjedna
16. jan 2023

@linduska85 neodpustila, vzľadom na vzťah, ktorý s manželom máme po všetkých stránkach by som to brala ako obrovskú zradu, ktorú by som nedokázala prekusnúť. Možno by som sa snažila, ale som si istá, že by som to nedala, preto by bolo lepšie ukončiť to hneď a nepredlžovať trápenie. Ani kvôli deťom, firmám a majetku...

michaela16
16. jan 2023

Odpustila by som v prvom rade sebe pre vlastný vnútorný pokoj. Takáto zrada vie narobiť poriadne peklo a trápenie....Už by som si nevedela predstaviť žiť s takýmto človekom. Dôvera vo vzťahu je najdôležitejšia, to je ako so skleneným pohárom ktorý keď sa rozbije, po zlepení už nikdy nebude držať ako predtým....

athom
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
16. jan 2023

nie

maribell
16. jan 2023

Po prečítaní odpovedí by som len chcela pripomenúť staré známe: nikdy nehovor nikdy.

lavinis
16. jan 2023

Závisí od okolností, či to bola jednorázová záležitosť alebo to s nou ťahal roky. Takže áno aj nie.

lavinis
16. jan 2023

@athom 🤦‍♀️no očividne ty máš rád sliepky, úroveň tvojho zmýšľania tiež presne zodpovedá veľkosti ich mozgu.

athom
Odpoveď bola odstránená
lavinis
16. jan 2023

@athom hej, to je ako povedať znasilnenej žene, že si o to koledovala. Volá sa to viktimizácia obete.

athom
Odpoveď bola odstránená
mell27
16. jan 2023

@linduska85 nie, nikdy!! Odpustila som a podviedol ma... Vzťah bez dôvery je iba o prežívaní, otázne je či dokážeš ešte plne dôverovať.

mell27
16. jan 2023

@maribell súhlasím, aj ja som si myslela, že by som nikdy neodpustila a napriek tomu som odpustila.... Je iné niekomu radiť a iné si neverou prejsť. Verím, že už poučená z minulosti by som neodpustila...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
16. jan 2023

Nie, alebo zub za zub mozno potom by som to prekusla, ale zametat zo sebou nikdy

melynda
16. jan 2023

Neviem, hlava mi síce vraví, že by som niečo také odpustiť proste nemohla, no ak by sa nedaj bože niečo také stalo, tak neviem, ako by som sa zachovala. To je ťažko povedať

tiezjedna
16. jan 2023

@athom to akože fakt? A čo keď tá sliepka bola len zvedavá? Aj vtedy je to v poriadku a je treba hľadať chybu v sebe?😖

athom
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
16. jan 2023

@athom keby nechcela, nepreletí😉 Človek sa od zvieraťa líši práve tým, že nie je zviera a nepodlieha nízkym pudom ako tvoja sliepka. Jedine ak jeho iq zodpovedá iq tej sliepky 😎 v tom prípade asi nie je za čím plakať...

athom
Odpoveď bola odstránená
jamacka
16. jan 2023

@linduska85 Určite nie,pre mňa by to bol obyčajný hajzel a by sa mi totálne protivel .A keď to správy raz,tak to spraví aj ďalšie iné razy.

jamacka
16. jan 2023

@jamacka Alebo by som mu to vrátila dvojnásobne a podviedla aj ja jeho,alebo lepšie povedané našla si iného lepšieho chlapa.

tiezjedna
16. jan 2023

@athom ja tak nepíšem o autorke a ostatných s rovnakým osudom, ale o tých ich frajeroch, ktorí mali nutkavú potrebu namočiť inde😉

athom
Odpoveď bola odstránená