Odpustili by ste neveru?
je to hluposť nad niečim takym vôbec uvažovať.
Neviem,ci by som odpustila. Aj ked viem,ze nevera je bezna a vsetko zalezi na okolnostiach a co tomu predchadzalo. No co by som naozaj robila,by sa ukazalo az keby som bola v takej situacii.
@linduska85 nikdy
Neodpustila som. Nikdy by som už takému človeku nedovolila sa ma čo i len dotknúť.
@pribinak Nie, socialno-ekonomicke dovody to neboli. Viac emocionalne. Ked s niekym zijes 15 rokov (+ pred svadbou 5 rokov) mate deti a stalo sa to prvykrat, tak by dalo sancu vela zien. S peniazmi to nic nema. Ani s odsudenim okolia, teraz sa tolko parov rozvadza, ze som necitila z vonku tlak na udrzanie rodiny, prave naopak dostavala som podporu, ze mozem sa rozviest, ak to tak citim. Ja som mala dobru pracu a byt spred manzelstva. Dat sancu som sa rozhodla na zaklade vnutornych motivatorov - strach zo samoty a aj som ho vtedy este lubila, silny zvyk byt s nim rodina, velky ohlad na deti - mali 10 a 12 rokov. A este jeden motivator mi napadol - uprimne som citila zadostucibenue, ked ten pomer hned ukoncil, ani nevahal a dal sancu nam. Mala som pocit vitazstva. To ti pisem uprimne. A zacalisne to riesit odborn, mne sa stale a stale odkryvali nice krivdy a sluticnosti k vztahu, az moje city ochladli. Po polroku som uz podavala o rozvod uplne vyliecena z citiv, krivd, hnevu, nechcela som s nim viac zit.
@linduska85 neodpustila, vzľadom na vzťah, ktorý s manželom máme po všetkých stránkach by som to brala ako obrovskú zradu, ktorú by som nedokázala prekusnúť. Možno by som sa snažila, ale som si istá, že by som to nedala, preto by bolo lepšie ukončiť to hneď a nepredlžovať trápenie. Ani kvôli deťom, firmám a majetku...
Odpustila by som v prvom rade sebe pre vlastný vnútorný pokoj. Takáto zrada vie narobiť poriadne peklo a trápenie....Už by som si nevedela predstaviť žiť s takýmto človekom. Dôvera vo vzťahu je najdôležitejšia, to je ako so skleneným pohárom ktorý keď sa rozbije, po zlepení už nikdy nebude držať ako predtým....
nie
Po prečítaní odpovedí by som len chcela pripomenúť staré známe: nikdy nehovor nikdy.
Závisí od okolností, či to bola jednorázová záležitosť alebo to s nou ťahal roky. Takže áno aj nie.
@linduska85 nie, nikdy!! Odpustila som a podviedol ma... Vzťah bez dôvery je iba o prežívaní, otázne je či dokážeš ešte plne dôverovať.
Nie, alebo zub za zub mozno potom by som to prekusla, ale zametat zo sebou nikdy
Neviem, hlava mi síce vraví, že by som niečo také odpustiť proste nemohla, no ak by sa nedaj bože niečo také stalo, tak neviem, ako by som sa zachovala. To je ťažko povedať
@linduska85 Určite nie,pre mňa by to bol obyčajný hajzel a by sa mi totálne protivel .A keď to správy raz,tak to spraví aj ďalšie iné razy.

@dadis tak to sú take tie sociálno-ekonomické dôvody ako u drvivej väčšiny žien