Odpustíte žiarlivostnú scénu vo vzťahu?
Je jedno či oprávnenú či neoprávnenú, podľa mňa áno, podľa jeho nie.... podvádzal ma, vrátili sme sa k sebe, dala som druhú šancu kvôli rodine...zrazu mi len oznámil že ide na jednu pracovnú akciu a bookne si v tom meste hotel....ze dobre, prespal tam no keď som chcela vidieť nejaké fotky z tej akcie povedal ze žiadne nemá, čo mi prišlo zvláštne a poprosila som ho, aby mi odomkol telefón ze mu neverím....to samozrejme odmietol, strašne sme sa pohádali a ja som mu ho v zlosti hodila o stenu a rozbil sa....v tom dostal záchvat ze mi šibe, mam sa dat liečiť a chce rozvod....odvtedy nekomunikujeme, len ohľadom detí....podľa mňa mu to takto vyhovuje, alebo myslíte že som naozaj reagovala prehnane a neodpustitelne?
Mna by vazne zaujimalo preco dufas, ze ti odpusti. Co po tom odpusteni ma nasledovat?
@viestta ja len ze ci je to niečo naozaj neodpustitelne alebo mu to len nahralo v tom, že on nebude ten zlý a zodpovedný za rozpad rodiny.
Autorka, za rozpad rodiny budete zodpovedni obaja. Vasa rodina je uz davno rozpadnuta, len tebe to este nedoslo.
Druhé šance sú len vtedy účinné,keď sa obe strany zmenia a dokážu urobiť hrubú čiaru a viac minulosť nevytahovat.
Toto sa u vás zjavne ani u jedného nedeje.Poviem to na rovinu,pokazila si si to.Teraz má on navrch.
Ja len keby že tebe teraz rozbil papuľu za mobil že aká by bola reakcia. Akcia reakcia.
@evcagabi juj keby rozbil jej on papuľu to by ale bolo. Už v TV.
@alickapusinka Ty mas nejaky pocit vynimocnosti teraz??
@dadis samozrejme napísala som to sarkastický nikto nikoho nemá biť neboj .Ja som reagovala na radu pisateľky že káže autorke aby mu dala na papuľu. Bitkou sa nič nevyrieši. Takže asi tak veľa je tu názorov tak si všímaj a reaguj aj na dotyčnú ktorá s tým prvá prišla na druhých nie na mňa nevšímaj si má. Vôbec nie som tu.
Skrýva niečo. Jemu len táto scéna dopomohla k tomu, aby mohol odísť a zvaliť vinu na Teba. A nech ide, keď chce.
Držím palce!
To ze sa ten telefon rozbil je dosledok jeho chovania. Spravne to nebolo, bolo to cez ciaru. Ale ked chcem aby mi niekto po nevere veril, nebudem mat problem mu telefon s prehladom poskytnut. A ano, k tomu aby si znova verila, potrebujes si veci overit. Moze sa tvarit ze je to tvoja chyba, ale nie je. On zlyhal, on ta podviedol a on nie je schopny dokazat ze bol naozaj na firemnej akcii. Este som nevidela, ze by si kvoli tomu niekto bookoval hotel
Ja by som ta poslala do riti uz len za to, ze ti mam odomknut telefon a chces mi kontrolovat fotky a spravy… pretoze bud partnerovi veris a nemas potrebu ho takto primitivne kontrolovat, alebo mu neveris a potom s nim nemas preco byt vo vztahu.
Paneboze, ved je to len mobil. Pre mna opravnena scena, ja by som ho tiez hodila o stenu a aj by som jemu jednu hodila. Taketo hystericke sceny su nic oproti tomu, co urobil/robi on. Takze nech sa spamata chlapec takto tebou manipulovat. U mna by ale po nevere nemal sancu, a ani by ju asi nechcel, lebo by vedel, co ho caka 😂
odpustila som neveru pre dobro rodiny, ale dokonca života mi budeš musieť dokazovať svoju vernosť 🙈
a choďte od seba, pre dobro rodiny.
Ak chceš počuť názor muža, tak nech sa páči. Áno, tvoja reakcia bola prehnaná. Žiadny muž nemá rád scény keď sa naňho kričí. Akékoľvek, nielen žiarlivostné. Na druhej strane treba v tvojom prípade zobrať do úvahy, čo tomu predchádzalo. Ak ti bol neverný a má uprimný záujem získať naspäť tvoju dôveru, tak by sa mal snažiť viac. A nie hádať sa v takejto situácii. Pretože to celé sa dalo zvládnuť inak. Nemusela si vôbec vypeniť, keby to zrejme aj z jeho strany nevyeskaloval. Takže, pri tých informáciách, ktoré mám to vidím tak, že on ti nemá čo odpúšťať. Ty si tá, ktorej bolo ukrivdené a teraz je na ňom aby išiel, kúpil ti kyticu a sypal si popol na hlavu. Pretože to celé nie je o rozbitom telefóne, to je o vzájomnej dôvere, ktorá ešte zďaleka nebola obnovená.
A možno mal veľké šťastie, že sa ten telefón rozbil a už sa nedal skontrolovať 🙈🙈🙈
Bez ohľadu na to, že si hysterka, by som mu už neverila. Ak nemá čo skrývať mal ti ten telefón odomknúť. Ale žiaľ, asi má tajomstvá. Nech ti je to poučením, že dva krát do tej istej rieky nevstúpiš.
Asi pre pokoj v “rodine”, bude najvhodnejšie keď sa rozvediete. Deti by nemali mať takýto príklad v rodičovsko správaní (rozbíjanie vecí, hádky, krik, podozrenia, žiarlivostné scénky ani podvádzanie).
Možno ťa niekde čaká muž ktorý sa nebude správať ako úbožiak a ktorého si budeš vážiť (a on si bude vážiť teba).
Vyzera to tak, ze ta zasa podvadza.
Ano reagovala si prehnane aj ked tvoj muz urcite nieco skryva stale ti to nedava pravo takto reagovat. Nabuduce co rozbijes? Ak si mu raz neveru odpustila mali ste si nastavit pravidla a jednym z nich by bolo ziadne zamkynanie mobilu aby si do neho mohla mat kedykolvek pristup. Pre mna uzamknutie mobilu rovna sa, ze nieco skryva a pre mna by to bol koniec, kedze jednu sancu uz dostal. Naco si s nimked mu absolutne nedoverujes?
@anonym_autor telefón by som od hnevu určite nerozbila.Ked je muž neverný tak na to časom aj tak človek príde.Dlho sa na dvoch stoličkách sedieť nedá.

Toto,co si urobila je vysledok jeho spravania. Co sa cuduje? Pozri,kam ta dohnal,do akeho stavu. Dufam,ze sa mu ten mobil rozlamal na tisic kuskov a bol poriadne drahy. Len skoda,ze si neuvedomil,ze toto vsetko je jeho robota. Namiesto toho to vyuzil proti tebe. Ale nevadi,hlavu hore a suhlas s rozvodom. Nic lepsie sa ti nemoze stat ako sa dostat prec od neverneho chlapa.