icon

Oplatí sa kúpiť Lelo Sona 2?

23. jún 2025

Ahojte,oplati sa kupa LELO Sona 2? Prosim rada kamoska kamoske 😄😄 ziadne detaily nepotrebujem.

Strana
z2
simona1998
23. jún 2025

Do it!😂

len_nig
23. jún 2025

Áno!!! 🤣

autor
23. jún 2025

Ja len dúfam,že to myslíte vážne a nerobíte si srandu 😃😃

lynda888
23. jún 2025

Jednoznačne áno! Bez srandy

simona1998
23. jún 2025

Nie nerobím , naozaj sa to oplatí 🍀😂

dovolenkova
23. jún 2025

Chod do toho !!!!! Úplne iný level 🎉🎉🎉 😅

natalifatali
Autor odpoveď zmazal
len_nig
23. jún 2025

Úplne bez srandy, oplatí 👍👌

beata_k
23. jún 2025

Za mna nie. Vibruje to az prilis. ( ano viem ho pouzivat)

20erika07
23. jún 2025
@beata_k

Za mna nie. Vibruje to az prilis. ( ano viem ho pouzivat)

@beata_k intenzitu si vieš znižovať na minimum.
Akurát mohlo by to byt tichšie.

beata_k
23. jún 2025
@20erika07

@beata_k intenzitu si vieš znižovať na minimum.
Akurát mohlo by to byt tichšie.

@20erika07 Ano, viem to.

buberova
24. jún 2025

Nemám konkrétne tento, mám iný na rovnakom princípe a za seba hovorím, že sa to určite oplatí ;)

len_nig
24. jún 2025

Tu môžeš nakúpiť so zľavou 🤣

tamtamka26
24. jún 2025

určite sa oplatí 😀

autor
24. jún 2025

tak snáď nebudem sklamaná 🙂

poisonblu
24. jún 2025

ano, mne ho kupil manzel... ja ho sice pouzivam iba sem tam, lepsie je mi urobit sa rukou..a vzdy mi pri tom unikne (asi moc), aj ked som vycikana, takze si musim pod seba dat uterak 😀

natalifatali
24. jún 2025
@poisonblu

ano, mne ho kupil manzel... ja ho sice pouzivam iba sem tam, lepsie je mi urobit sa rukou..a vzdy mi pri tom unikne (asi moc), aj ked som vycikana, takze si musim pod seba dat uterak 😀

@poisonblu to je squirt 🙂

tamtamka26
24. jún 2025
@anonym_autor

tak snáď nebudem sklamaná 🙂

na začiatok sa ti to bude možno zdať príliš intenzívne, keďže si asi takýto typ vzrušenia ešte nezažila. ale stačí si nájsť ten správny program, rýchlosť (dá sa regulovať) a asi aj polohu a budeš nadšená. a presne ako píše @poisonblu - zažiješ aj to, čo si si možno myslela, že sa ti nedá dosiahnuť 😀

poisonblu
24. jún 2025
@natalifatali

@poisonblu to je squirt 🙂

@natalifatali neviem, to nestrieka, skor iba vytecie 😀

okm221
24. jún 2025

Za mňa nie, ja mam lelo iného typu, je to dobrá pomôcka, na ozvlastnenie ale prestala som používať, lepšie ruka.. Je to priliz silné a rukou si viem lepšie regulovať stimuláciu.. Rýchlosť orgazmu rukou alebo lelom je rovnaká,, už mi to leží v sufliku, nepoužívam moc

anonym_4ceef8
22. júl 2025
@dovolenkova

Chod do toho !!!!! Úplne iný level 🎉🎉🎉 😅

@tamtamka26
@len_nig
@lynda888
@simona1998
@dovolenkova prosim vas a je to moc hlucne? Nevadi vam to? Citam recenzie a väcsinou vsade ako minus ubadzaju ze je hlucny

lynda888
22. júl 2025
@anonym_4ceef8

@tamtamka26
@len_nig
@lynda888
@simona1998
@dovolenkova prosim vas a je to moc hlucne? Nevadi vam to? Citam recenzie a väcsinou vsade ako minus ubadzaju ze je hlucny

@anonym_4ceef8 určite to nie je tak hlučné, ze zobudíš niekoho vo vedľajšej izbe 🙂
Áno, ked je ticho v miestnosti zapneš Lelo Sona, počuť to. Ale za mňa je to prijateľné. Ak to porovnám so Satysfier-om, tak Sona je hlučnejšia pri vibráciách.

tamtamka26
23. júl 2025
@anonym_4ceef8

@tamtamka26
@len_nig
@lynda888
@simona1998

@anonym_4ceef8 akože je ho počuť, ale napr. keď budeš pod paplónom, tak do druhej izby ho určite nepočuť... ak by niekto spal vedľa teba, je dosť možné, že ho to zobudí 😀 ja som si práve objednala nejaký Grab ´n´go - je to podobné ako Sona, vraj aj tichšie a menšie a teraz za super cenu, tak som zvedavá. Inak Sona sa mi presne po 2r začala kaziť ..😒

anonym_4ceef8
3. sep 2025
@tamtamka26

@anonym_4ceef8 akože je ho počuť, ale napr. keď budeš pod paplónom, tak do druhej izby ho určite nepočuť... ak by niekto spal vedľa teba, je dosť možné, že ho to zobudí 😀 ja som si práve objednala nejaký Grab ´n´go - je to podobné ako Sona, vraj aj tichšie a menšie a teraz za super cenu, tak som zvedavá. Inak Sona sa mi presne po 2r začala kaziť ..😒

@tamtamka26 a uz mas aj to nove? vies porovnat teda co je lepsie podla teba? vdaka

tamtamka26
3. sep 2025
@anonym_4ceef8

@tamtamka26 a uz mas aj to nove? vies porovnat teda co je lepsie podla teba? vdaka

@anonym_4ceef8 mám 😀 ale Lelu sa asi nič nevyrovná... možno je to trošku tichšie, ale prisatie sa mi zdá slabé a nemá toľko programov ako má Lelo. Dá sa meniť iba intenzita satia. Ale možno to chce len cvik 😀

anonym_4ceef8
3. sep 2025
@tamtamka26

@anonym_4ceef8 mám 😀 ale Lelu sa asi nič nevyrovná... možno je to trošku tichšie, ale prisatie sa mi zdá slabé a nemá toľko programov ako má Lelo. Dá sa meniť iba intenzita satia. Ale možno to chce len cvik 😀

@tamtamka26 oki, vdaka za odpoved. Tak si ma nakoniec presvedcila na tu lelo sona 2 🙂

tamtamka26
3. sep 2025
@anonym_4ceef8

@tamtamka26 oki, vdaka za odpoved. Tak si ma nakoniec presvedcila na tu lelo sona 2 🙂

@anonym_4ceef8 určite choď do toho a potom napíš dojmy... cena je síce vyššia, ale oplatí sa.

anonym_4ceef8
3. sep 2025
@tamtamka26

@anonym_4ceef8 určite choď do toho a potom napíš dojmy... cena je síce vyššia, ale oplatí sa.

@tamtamka26 no som zvedava, dam vediet 🙂 a co s ti zacalo na nej kazit? lebo 2 roky nie je az tak vela, teda podla toho asi ako casto je pouzivana 🙂

anonym_32db04
3. sep 2025

Mam otazku k Lelo Sona 2 - mne na tom vadi, ze sa to neda rychlo spomalit, hned po orgazme by som chcela rychle znizenie intenzity (nie uplne vypnutie), ale to sa neda, musi sa opakovane stlacat tlacitko "minus". Vadi to aj niekomu inemu? 🙂

tamtamka26
3. sep 2025
@anonym_4ceef8

@tamtamka26 no som zvedava, dam vediet 🙂 a co s ti zacalo na nej kazit? lebo 2 roky nie je az tak vela, teda podla toho asi ako casto je pouzivana 🙂

@anonym_4ceef8 haprujú tie programy. v tom najlepšom 😀 sa to samé od seba zmení... Dnes je bežné, že namontujú tzv. kazítko, aby sa točil trh...

Strana
z2