Orálny sex a zdravotné riziká
A nebojite sa rakoviny ust??
Hlavne kľud, rakovinu môžeme dostať aj zo slnka a predsa sa chodíme opaľovať. ...
@simona_11 ano ale ja som si myslela, ze mozme ochoriet len pri striedani partnerov ze ked to robimw napr par rokov svojim muzom tak nie😞
Takže,keď sa bojíš rakoviny tak ani nejes kuracie mäso?Nesexujes? Nepijes žiadny alkohol?Nevdychujes smog,výfuky,z aut a cigaretový dym? Nechodíš na slnko?
Krásne pobavenie na piatok ..nikdy sa ho už nedotkni ,lebo Bukovský neuznáva klobásu🙂
Ahojky, prepáčte, ale zišlo mi na um veta, ktorá ma pobavila: "Aký neexistujúci problém teraz riešim" ?D
Máš stáleho partnera, je zdravý a vieš, že ťa nepodvádza? Nemusíš sa báť.
Striedaš partnerov? On strieda partnerky? Dajte sa zaočkovať. Nemusíš sa báť.
@mykaellle no taky, ze ten problemmoze vzniknut.A pytam sa ci robia zeny muzom oral alebo sa toho strania
Väčšina sexuálne aktívnych dospelých je infikovaná. Koľko máš rokov? Ale ak si 15 rokov s tým istým mužom a ani ty ani on ste za tú dobu nemali sex s treťou osobou, tak máš celkom dobrú šancu, že infikovaní nie ste. V takom prípade, ak ste obaja verní, sa nemáš čoho báť. V inom prípade si daj spraviť u lekára test na prítomnosť HPV a na základe výsledku zváž očkovanie.