Orgazmus - rarita alebo nevyhnutná súčasť vzťahu
Dobrý deň, pýtam sa anonymne, preto nečakám odpovede ako to máte doma vy, respektíve nič súkromné, len v teoretickej rovine ČO BY STE ROBILI BYŤ MNOU.
Mám úžasného partnera a som celkovo spokojná, len v tej oblasti sexu som po minulých traumách (násilie) opatrná a nie dosť dobre komunikujem o tejto téme s partnerom, vlastne osobne s nikým. Minulé vzťahy ma naučili, že ženský orgazmus je niečo raritné a ani jeden priateľ sa mi v tomto nevenoval. No chcela by som čosi také zažiť. NIE SOM žena, čo ťažko dosahuje klitorálny orgazmus (masturbáciou kľudne aj za minútu), len to neviem ako aplikovať do vzťahu. Partnerovi sa orál hnusí a ja to rešpektujem, nenútim ho. Rukou to nevie ani po názornej ukážke tak, ako si to robím ja, trvá to dlho (nikdy som sa pri ňom neurobila), potom to vzdá, že ho ruka bolí. Chápem. Pri sexe si to sama robiť neviem, vyrušuje ma sústrediť sa aj na neho aj na seba a výsledok žiadny. Tak sem tam si to dorobím, keď zaspí alebo nechám tak. Myslela som, že je to normálne vo vzťahu, ale nezažila som to. Potom som čítala vetu, že každý človek je zodpovedný sám sa svoj vlastný orgazmus a že nemám mať od druhého očakávania. Mrzí ma to, no nie je to dôvod na zahodenie vzťahu. Hračky nechce pri sexe, aj keď by to možno pomohlo a aby som si nejako sama o neho trela nechce, že ho to páli na druhý deň. Nejak sa nesnaží, ale inak som spokojná so samotným sexom, je úžasný.
Neviem malo by to byť samozrejmé alebo je to normálne, len ja som náročná? Ďakujem za rozumné odpovede. Naozaj nemusíte písať v súkromnej rovine, skôr postrehy a názory všeobecne.
ale tu na teba neboli zlé z toho dovodu,aby ti ublížili. Každá jedna sa ti nejako snažila pomoct,lebo si sympatická a máš normálne komentáre a na nikoho si tu neutočila ani si sa neurazila. Všetky s tebou cítia a snažia sa ti pomoct,tak to prosím neber osobne,ako utok na teba alebo pokus ublížit ti.
Len sa nevzdávaj a nestotožni sa s tým,čo máš.Máš tiež právo byt štastná,ale to si musíš sama realizovat,lebo žiadna tu ti cez klávesnicu nepomože,i keby chceli to vyriešit namiesto teba. Možu ti radit,ale žial uloha je na tebe. Neuspokoj sa s tým,čo máš.
yoxinka ti tu niečo napísala a je to uplná pravda,prekopírujem to : tak vlhkosť je totálny vrchol, miluje to … ako, podľa mňa, každý normálny chlap 🤷♀️. A opakujem, ok, nerád robí babe oral, ja to viem pochopit, ale že on do nej ani prst nestrčí, to je úplne mimo môj pochop …
Po dnešných Tvojich príspevkoch Ti chcem povedať jedno … chlapi vedia byť svine. Ale že mega svine. S mojim sme sa o tom veľa krát rozprávali ako chlapi presne vedia čo povedať, čo urobiť a ako sa správať aby dostali slečnu do postele … On je vo všetkých oblastiach s Tebou spokojný. Lebo našiel ženu, s ktorou ide bývať, ktorá mu bude prať, žehliť a variť. Do ktorej si pichne keď bude mať chuť. Ale on lenivec sa už jej nepovenuje. Pretože vysvetlil že on to nevie ale rad by som Ti doprial. To je fráza ktorú používaš keď nemáš peniaze a si v prdeli. rada by som Ti dopriala pekné šaty ale vieš v akej som situácii tak som Ti aspoň ušila tuto košeľu. Ale tu nejde o to že on Ti chce dopriať dovolenku ktorú nemôže zaplatiť preto pôjdete do stanu na víkend. Toto je vec ktorá ho má stáť jeho úsilie. Boli ho ruka ? Tak nech začne dvíhať činky alebo niečo 😀 sorry ale ty ideš hľadať chybu v tom že máš veľa šťavičky ? 🤦♀️ Žena … pri mne chalap skáče od radosti že konečne vodopády idú, že to bude jazda ! Proste je to SEBEC prosím ťa priznaj si to. Chce mať o seba postarané a ty ho nezaujimas. A všetko to že nezabudne na dátumy a neviem čo. Poznáš kalendár v telefóne ? Ten Ti dá každé ráno pripomienku že je dôležitý deň.
Ďalšia vec príde mi že ťa citovo vydiera. Každá má podviedla každá ma opustila pre iného ja som ten chudáčik a keď mi to spravíš ešte aj ty tak to neprežijem. A ty sa snažíš jak taká hlúpa krava lebo aby jemu bolo dobre ale tebe nie je dopriate. Hovoríš že ktorou sa nenarobí.
Že sa nevieš s ním o tom porozprávať len chodíš okolo horúcej kaše ? A potom povieš že keď si niečo zaumieniš tak to dostaneš. Tak prečo toto nevieš so svojim milovaným partnerom poriešiť ? Čoho sa bojíš ? Lebo evidentne sa bojíš. Že Ti povie že si ako jeho ex ktorá si radšej našla iného ? Tak mu odpovedz ja nechcem iného chcem teba ale nefunguje nám to v posteli ja nesom spokojná, cítim sa ponížene že sa má ani len nedotkneš. Poznáš ten pocit keď sa oholíš a rastu Ti chĺpky a je to ten jeden dva dni nepríjemne na dotyk ? Mna sa tak raz dotkol priateľ bolo mi to nepríjemne že som až neprimerane podskočila. A už bola hádka na svete že on sa má ani len nemôže dotknúť lebo ho odmietam.
Začala si s tým, že menštruacia. Vieš o tom že práve počas nej si dole najcitlivejšia ? Prečo sa nemilujete aj cez ňu ? Či chudáčikovi vadí aj krvička ? Nemusíte hneď prvý deň keď ide to potokom ale na 4-5 kedy ešte stále krvacaš ale už nie intenzívne. A zasa viníš SEBA lebo som to zle spočítala a kramy prišli skôr … 🤦♀️ Mala som viacerých a ani krv ich nezastavila.
Padol tu názor, že či neni gay … a dosť sa mi táto možnosť pozdáva … vieš, je veľa chlapov ktorí to nepriznajú nikdy, majú rodiny a majú ženu a deti. A pritom majú radi pipikov …
PROSÍM ŤA PRESTAŇ SA PONIŽOVAŤ !!!! Chyba nie je v tebe ale v ňom !!!!
Ja sa spravím vždy len keď som na ňom. Idem si podla seba a myslím vtedy len na seba. Stane sa,že tak si to ja hore užívam,že on sa jednoducho spraví.. čiže ostanem na ocot. Rukou mi to nevie spraviť. Oral mi nechce robiť ( tiež sa mu hnusi ) .. on to odo mňa nevyžaduje.
Takže ak ja ostanem na ocot,som si kúpila hračku. Stimulátor klitorisu. Ja si to robím s hračkou a priatel popri tom ešte mi to robí rukou.
Bez hracky by som sa neurobila.. on chce aby som bola aj ja,tak to mame vyriešené takto. Skus sa porozprávať o tej hračky s ním ale najprv skúšaj ty hore na non si to robiť podľa seba,zároveň drazdis klitoris
@yoxinka no to ani ja nechápem že sa hanbi nechať sa viesť aj keď jeho ruku vezmem a idem s nou sama. Párkrát a nabral by cvik do ruky ale zas to chce aj trpezlivosť. Môže to robiť neviem ako dobre keď podvedome cítim ze ma "tlači čas" že jeho to môže čoskoro prestať baviť a nepohnem s nim nijak ze ešte chvíľu. Bola som ten jeden raz už ozaj blízko a vzdal to chvíľu pred orgazmom. Vedel (teda keď je všímavý) ze uz sa to blíži. Proste keď. Som limitovaná neviem si to užívať. Je toho aj malo a krátko a nie tak ako to potrebujem. Aj ja sa cítim ako debil ze po hodinovom sexe sa on otočí chrbtom zaspí a ja si dorobím sama. Fyzicky som síce spokojná okej večerné kardio ale duševne mi ten orgazmus ako spojenie chyba. Keby viem ze ho neviem dosiahnuť kašlem na to. Ale fakt nie som v tomto náročná. To hovoril o exke ze len vyžadovala a stále sa musel hrať a ona aj tak nič tak získal asi nejaký odpor. Sú ženy co nevedia dosiahnuť ale sú muži ktorí to robia absolútne zle a keď sa spojí táto kombinácia dovi dopi
@koticka
Pekne si to zhrnula. Každého normálne heterosexuálneho chlapa totálne vzrušením zvlhnutá žena totálne vyrajcuje a nie že ona chudinka musí dumať, že je asi “príliš mokrá” a asi každý taký chlap by sa aj ojašil, keby mu žena povie, či sa chce pozerať, ako si to robí sama. Tuto pán má toľko anomálií, že by ho mali vyhlásiť za úkaz, lebo taký chlap hádam ďalší ani neexistuje …
@tomaskovamamka ci je normálny to neviem 😃 proste chlap máloktorý je normálny. A dokazuje všemožne ze ma miluje. Vynahradza mi to v každej inej oblasti nikdy som nezapochybovala ze ma ľúbi a mysli to vážne.. Len toto..
@brembo ja viem 🙂 skúsim ešte čo sa dá a uvidím čo robiť ďalej. Nútiť ho nechcem. Nejako bude musieť skočiť do pasce. 😄 A bude to sam chcieť ani nebude vedieť ako moc. Už len dostať ho do takého stavu. Ale s čím si my ženy neporadíme?
@koticka no viem dostať čo chcem vo všetkom okrem vzťahov. V tejto oblasti som ja stratená. Prestávam rozumieť ľuďom čím ďalej čím viac a za posledné obdobie som sa stala ešte väčším introvertom než som bola predtým. A skúmať jeho psychiku je pre mňa tiež nadludska úloha. Keď priamo nepovie tak môžem len dedukovat.
Co sa týka menštruácie a sexu počas nej pre mňa je to veľký turn off. Mňa to boli mam kŕče (inak nemam bolestivý ms) a celkovo to nie je pre mňa nič príjemné. Párkrát som to skúšala ešte s exom a aj keď bol citlivý toto nie. Navyše mi to vždy menštruáciu predĺžilo a trvala vyše 7 dní.
No ci je gay to neviem ako zistiť. Paradoxne asi by ma to trápilo oveľa menej než keby sa mi nevenuje lebo sa mu to hnusi alebo nechce
@veronikaf92 hračky mám ešte som ich nevzala ked som bola s ním ale medzi. Rečou spomenul ze načo mi to je a čo z umeliny mam
🤷♀️ Keby to vidí naživo možno bude reakcia iná
načo ti je umelina? No povedz mu načo, že keďže je on neschopný, tak nato.
Názor, že máloktorý chlap je normálny je mimo, ale ok. To vážne, keď po roku vzťahu maš takmer raz orgazmus, lebo chlap sa ťa ledva dotkne a on ti povie, že načo máš hračky, to vážne mu nevieš povedať: “no lebo, keby ma môj partner vedel uspokojiť, nepotrebujem hračky …” ???
Pri tom výkone a najmä ochote nech je rád, že máš len umelinu a nie bio.. Naozaj to nemyslím v zlom a ani proti tebe, si práveže veľmi sympatická podľa toho ako píšeš.. Ber to ako ženskú podporu,lebi ty si trpezlivá, užasná, ako sa snažíš a skúšaš ale takto existovať do nekonečná sa určite nedá, po čase budeš veľmi frustrovana.. A keď raz vybuchnes a povieš mu veci, tak aby si nedopadla ako ďalšia, ktorá má vysoké nároky na neho. . On sa ženských pohlavných orgánov az boji.. Cele je to zvlaštne. Alebo sa mu hnusia.. No jedno lepšie jak druhé..
@oblecenie99 už fakt neviem asi s nim urobím dohodu ze mu navarím len keď mi urobí predošlý deň orgazmus 😄 mozno kvôli jedlu sa pohne. Alebo sa pôjde najesť inde a môžem ísť aj ja po orgazmus inde 😂 ale verím ze sa to napraví ustálime sa nebude nás tlačiť čas ani povinnosti takto ku večeru môžeme aj to vínko skúsiť ako tu bolo spomenuté prádla mam tiež habadej hračka po ruke a snáď to pôjde. Ako ďalších x rokov neviem ci to takto umelo a strojene pôjde mat všetko pripravené stále po ruke skôr ako na začiatok to môže fungovať nejako. Keď pochopí ze je to aj pre mňa dôležité tak ako pre neho alebo možno nejaká ex fejkovala orgazmy a naučila ho ze pri sexe každá dosiahne len o tom zbytočne nehovorí a možno ma v hlave že aj ja tak.
Neviem jeho história je pre mňa tajomstvom
prepáč ale neber vinu na seba. že si tam príliš vlhká. 99% mužov to ešte viac vyburcuje a tým 99% bude uplne jedno,ked od toho budu od hlavy po paty-ospravedlnujem sa,ale je to tak. A jemu sa hnusí,že si pršteky zamaže-rukavice neexistuju? On hladá čokolvek,akukolvek výhovorku,aby ti to nemusel urobit. Prepáč,ale jemu je maximálne jedno,ako sa potom cítiš. On dosiahne svoje zakaždým,ty nikdy. Aj keby bol uplné drevo,tak by aspon minimálnu snahu mal,ale on nemá vobec žiadnu. Ked tak velmy chceš s ním zostat,tak ostáva ešte jedno riešenie a to si myslím zaberie. Povedz mu,že nech ti dopraje a ked to bude,potom može mat sex. Ked nie,žiadny sex nebude. Musíš na neho už íst tvrdo,viem že nie si ten typ,ale už si musíš dupnut,lebo mu vo všetkom len ustupuješ a on ti nevíde oproti.
yoxinka ti tu opat napísala niečo,čo je na 100% pravda,prekopirujem:
Pekne si to zhrnula. Každého normálne heterosexuálneho chlapa totálne vzrušením zvlhnutá žena totálne vyrajcuje a nie že ona chudinka musí dumať, že je asi “príliš mokrá” a asi každý taký chlap by sa aj ojašil, keby mu žena povie, či sa chce pozerať, ako si to robí sama.
Tuto pán má toľko anomálií, že by ho mali vyhlásiť za úkaz, lebo taký chlap hádam ďalší ani neexistuje …
hračky mám ešte som ich nevzala ked som bola s ním ale medzi. Rečou spomenul ze načo mi to je a čo z umeliny mam
tak mu povedz,že ich máš na to,lebo on za nič nestojí. To jeho ego pekne zrazí a ked mu na tebe záleží,tak sa polepší. Ked nie,tak to nepredýcha
jeho historia je jednoduchá. Každá jedna ho podviedla,lebo bol k nim taký,ako k tebe. Nič im nedoprial. A je smutné,že o nom takmer nič nevieš-teraz to nemyslím v zlom na teba,ale na neho. Vo vztahu by tajomstvá ohladom minulosti ,prítomnosti,tužob nemali existovat
@brembo
Tiež si myslím, že sa mali najprv normálne úprimne rozprávať a potom riešiť orgazmy. Ja si neviem predstaviť, žeby som ako chlap nevedela, že moja sexuálna petnerka bola znaužitá … ten sex je potom nie že iná liga, ale úplne iný šport. K takej babe sa pristupuje inak. Či? Blbosť? Veď ty si chlap, povedz 🤷♀️. My sme sa s mužom najprv rozprávali a dosť intenzívne a nie každý rozhovor bol príjemný, ale proste dôvera otvára vzťahu novel dvere … a potom sme riešili sex a orgazmy.
Už som to tu písala na MK, ale napíšem aj Tebe. ☺️
Raz som čítala krásnu myšlienku od psychológa: partnerský vzťah je, ako stolička. Stojí na štyroch nohách: 1. láska, 2. rešpekt, 3. podobný / rovnaký prioritný rebríček / názor na financie, 4. sex. Ktorákoľvek noha je "kratšia", spôsobuje to nerovnováhu. Všetky štyri piliere úzko súvisia. Telo, "hlava" aj duša potrebujú svoje. Tieto pojmy sú úzko späté, poskytujú iba veľmi málo priestoru na vyjednávanie. Ako ťa miluje? Ako rešpektuje tvoje potreby? Nikdy nebagatelizuj svoje potreby.
Držím palce, aby si sa rozhodla dobre. Život je len jeden nech to stojí za to.
tak áno,k takej žene treba pristupovat uplne inak,jemnejšie. Ale mne skor išlo o toho exota,že zo svojej minulosti jej povedal len malé uryvki aby vyznel ako chudatko. že ani slovom nenaznačil,že prečo ho podviedli,i ked teraz už je dovod uplne viditelný.
Týmto teraz nechcem napísat,že autorka je vinná,nie to nie,je to velmy zlaté dievča. Skor som to mieril ne neho,že vo vztahu nechce svojej partnerke povedat pravdu.
@brembo
Tak možno je fakt totálne nemehlo s nízkym sebavedomím … 🤷♀️ Takí sa neradi učia veci, lebo všetko čo sa im vytkne, že nevedia, berú osobne a zdujú sa. On si možno myslí, že je boh sexu alebo čo a netrkne mu, že kočku treba obšťatniť. On zasunie, vysunie, spraví sa … hotovo. A keď príde na ňu, povie, “ja to neviem”. Akože úplne debilný prístup, ale … 🤷♀️A ona to ešte tým svojim “robím si to sama každý deň” znásobí … Inak, chcel by si ako chlap počúvať, že sa ti žena robí každý deň sama?
Inak @autorka, koľko máte vlastne rokov?
@yoxinka 28 obaja. Odpíšem aj zbytok neskôr
@yoxinka akože máloktorý chlap si prizná, že chyba je na jeho strane, ešte ak sa to týka sexu, takže u mna je to jasné, on je proste nemehlo, čo sa týka sexu a svoju neschopnosť sa snaží zvaliť na bývalé partnerky, kedže je sám o sebe presvedčený, že je MR. Úžasný 🤐
@brembo len ci to takto aj pochopi. Velakrat som sa stretla s nazorom ze zena je tak isto dlho pri tom sexe ako muz a ma take iste moznosti ako on citi tie iste pohyby ako on a vela muzov si nechce uznat ze toto zene naozaj nestaci. Zo sexu mam len tie iste pocity ako s hociktorej aktivity s nim ci uz si pozerame TV alebo spolu varime alebo sa prechadzame - je mi dobre citim sa bezpecne a lubene ale nie je to nic orgazmicke. Ci sex mam alebo nemam v tom rozdiel nevidim lebo nemam z neho to co by som chcela z neho mat a naozaj mi je asi drahsie si s nim len tak lezat nez mat sex kde sa clovek namaka a nema z toho aj tak nic. Muzi vseobecne myslia inak ako zeny neviem ako mu to podat aby chapal. On tvrdi od zaciatku ze sex ma rad a chce ho casto a skusat rozne veci no ehmm az na to skusanie mal pravdu. Neskusili sme nic ani len tie zakladne veci nie to eeste striptiz co by som mozno od neho uvitala alebo hocico ine. Uz ani nepytam take veci
@mamacita88 je to zial pravda

@tomaskovamamka
Akože … ja mám takého chlapa, cintľavý je na všetko, nikto nič nemôže okydať, lebo chytá nerv, vždy všetko musí byť čisté, voňavé, umyté, vysušené a neviem aké. On všeobecne nejak nemusí telesné tekutiny, krv, sopel, keď sa deti pokakali napínalo ho, skrátka totálne zle, ale keď príde na sex, tak vlhkosť je totálny vrchol, miluje to … ako, podľa mňa, každý normálny chlap 🤷♀️. A opakujem, ok, nerád robí babe oral, ja to viem pochopit, ale že on do nej ani prst nestrčí, to je úplne mimo môj pochop …