Viem že sa to hovorí že prerušovaná suloz nie je 100% ochrana pred otehotnením, no je tu naozaj niekto kto otehotnel neplánovane pri prerušovanej sulozi? Nemyslím štatistiky ale či sa to vážne deje.
A statistiky z coho vyplyvaju, nie z toho, ze sa to naozaj deje? Okolo mna ma niekolko znamych deti z prerusovaneho sexu.
Ja 🤣
Aj ja 😂
No tak som zvedavá s mm sme sa trochu nechali uniesť, čo si budeme klamať, mali sme prerusovanu cez ovulaciu…tak uvidíme čo nás čaká :D
Ja ;)
Ano, v nedelu mam termin 🙈😅
za celych 10 rokov co mam s priatelom prerusovany sex som neotehotnela ani raz.
Aj ja 😁
Ja s mojím snúbencom praktizujeme vždy prerušovanu súlož a aj viac krát sa nám stáva že cez ovuláciu a som neotehotnela možno mám šťastie 😄
@barborizzy urcite stastie.. aj ja som vyse 10 rokov praktizovala len prerusovanu suloz.. az raz.. 🤣 a to sme si neboli vedomi nejakej nehody, skratka uplne bezny priebeh..
Roky to fungovalo, až raz 🤷 nie 🤣
@radkaradix haha 😄😂 tak to musel byť naozaj pre váš veľký šok 🤦🏻😄
@barborizzy ja citam, ze "ja s mojim surodencom"
5 rokov som fungovala na prerušovanej súloži s jedným partnerom (dieťa sa nezadarilo) . Akonáhle som vymenila partnera za iného, otehotnela som s novým mužom na prvý šup (tiež to bol prerušovaný sex).
Klop klop, nam to zatiaľ vychadza🤣to neotehotnenie🤣🤣
Ano - nas prerusovany sex + kojenie 6 mesiacov po porode prvého = Adko. 😀
@mameha7 no veľa záleží od chlapa, to je pravda 😂
Mne to funguje dlhodobo. co si treba dat pozor, a pripady poznam, ked sa ide na druhe kolo - to sa nema, zbytky spermii zostanu v trubici z prveho kola
@sulejmanka je nadherny 😍😍
@janickacrazy ja ked muzovi vravim ze tá a tá otehotnela (a vieme ze zrejme uz nechceli) tak len to okomentuje ze "a co nevie kedy ho vytiahnut?"🤦♂️vtedy si len pomyslim ze jaaj zlatko , dufam ze toto ti nikdy nebudem musiet povedat 🤪😬😬🤣
@lucka2019 hahah 😂😂😂😂 bože nee
@elizita My sme tiež tak 18 rokov fičali. Prvá dcéra na prvýkrát, po 6 rokoch druhá dcéra presne vypočítaná. No a aby sme mali svet pestrejší tak teraz máme 3 mesačného krpca - to asi tiež bolo na prvýkrát, len sme o tom nevedeli🙂Už žiadna prerušovaná súlož z mojej strany😅
ano deje ..