icon

Oželiete vlastný orgazmus?

25. okt 2023

Ahojte idem s praktickou otázkou. S priateľom máme sex počas neho však nikdy nedosahujem orgazmus ani s nim ani s nikým predtým. Dnu nič necítim. Dokáže ma urobit rukou ale vraj to trvá dlho. Tak som mu naposledy povedala nech to nechá tak ze som spokojná aj bez orgazmu. Neviem ci mi to neskôr nebude chýbať a ci neskor nestratí snahu aby som bola spokojná aj ja. Nechcem ho naučiť ze na mne nezáleží ale nechcem ani aby sa trápil ze to trvá dlho. Mam to tak proste v každom vzťahu chyba bude v mojom tele ale kvôli tomu nechcem ostať sama keď už ma niekto ľúbi. Len je to trápenie... Nejaké nápady?

Strana
z2
stanulienkat
26. okt 2023

@janka2000 preco by si stracala zazitok zo sexu? Ved sex neznamena len penetracia dnu-von. Ani o romantiku neprichadzas. Romantika je to, ze partneri si robia prijemne veci navzajom.

karolinakr
26. okt 2023
janka2000
Odpoveď bola odstránená
doris11
26. okt 2023

@janka2000 ale prečo ? Boli ta to? Lebo nechápem .. ja orgazmus pri sexe nezažijem ale sex ako taký má aj tak baví, a je mi to prijemne

slovakboy
26. okt 2023

@janka2000 píšeš že jediná možnosť je ťa dorobiť? To znamená že nakoniec ten orgazmus máš? Ak áno prečo si to vyčítaš? Romantiku zažiješ aj pri “dorábaní” veď to nie je nič menejcenne ani ponižujúce. To je obdarovávanie sa. Niekedy som si myslel že aj vzájomná masturbacia je masturbacia. Ale nie je to tak. Je to úplne iný pocit keď mi to robí ona možno aj nešikovnejšie ako si to robim ja. A naopak. Aj sexuológovia nepovažujú vzájomnú masturbáciu za onaniu ale za sex. Uvoľni sa a prijmi sa a svoj spôsob robenia sexu za ten správny a najlepší. Je to intímna vec a nikoho do toho nič nie je ako to robíte. Či pri tom stojíte na hlave. Práve v tom je tá intimita, že je to vaše spoločne tajomstvo a to vás zblíži. Že on prijme tvoj spôsob a ty ten jeho. Kto povedal že musíte to mať tak ako vo filme?

karolinakr
26. okt 2023

@slovakboy ja si rada čitam, čo píšeš, ale neni to moc intimne, čo tu pišeš? tu 1 spravu by som zmazala..zvedava som o to pokoj, ale si tu znamy

dadis
26. okt 2023

@janka2000 Ale ved drazdit ta moze partner aj pocas predohry aj pocas samotneho aktu. Ja si bezne pomaham rukou popri tom..ale spravidla, ak nemam dobru predohru, tak sa spravit jednoducho nestihnem 🤷‍♀️.. tak potom poprosim partnera, nech ma dokonci..nic na tom nie je.. s byvalym manzelom som sa po sexe dokoncievala sama, ak som nestihla, on sa postavil a isiel do kupelne 🙈

slovakboy
26. okt 2023

@karolinakr ďakujem, ale neberiem to tak, že som tu známy. Možno pre teba. Ktorú intímnu správu by si zmazala? Lebo chodí to tu čitat aj moja manželka. Dá mi poza uši. Keby som tu mal zverejnené svoje osobné údaje, tak to tu nepíšem. Kvôli rodine. Nepíšem to však ani ako úplný anonym. Je to jediná sociálna sieť na ktorú chodím a nechcem robiť hanbu svojmu avatarovi a sebe pod jeho maskou. Rozumiem ti. Možno to zajtra zmažem. Len mi povedz , ktorý príspevok je taký chúlostivý? Ten z podrobnosťami?

tanyag
26. okt 2023

@slovakboy

19:24

karolinakr
26. okt 2023

@tanyag no ano

hugger
27. okt 2023

@dadis

Koľko sebectva a ignorácie je v mužovi ktorý nechce byť blízko svojej ženy keď má orgazmus?

To bola básnická otázka. Nevyžaduje odpoveď.

hugger
27. okt 2023

@karolinakr

Ten clanok co si postla je napriek zdroju prekvapivo dobry. Povinne citanie. 😀

A 2017 study published in the Journal of Sex & Marital Therapy claims that under 40% of people with vaginas need clitoral stimulation in order to orgasm. Luterman says a more accurate number is closer to 100%.

karolinakr
27. okt 2023

@hugger ze napriek zdroju.. 😂 neviem, čo maju všetci chlapi proti Cosmopolitanu, už aj v muzskom casopise bol kritizovany. strasne sa tam rozčulovali..je pro - muzsky orientovaný, tak vlastne nechápem 😂

maranta_leuconeura
27. okt 2023

@hugger s tou stimulaciou klitorisu u 100 % zien aby dosiahli orgazmus to urcite nie je pravda (hovorim za seba 😉, ale bavili sme sa aj tu uz o tom viackrat a nie som sama).

hugger
27. okt 2023

@maranta_leuconeura
To nemam z vlastnej hlavy. Citoval som z odborneho clanku z Cosmopolitanu 😂

barborachors
30. okt 2023

..."nechcem ostať sama keď už ma niekto ľúbi..."
Tak presne kvôli tomu ho nevies dosiahnuť.

luccija
30. okt 2023

Nie je chyba v tvojom tele, ale chlapovi.

foterlotor
5. nov 2023

Ustami ta neurobi?

mm2145785
16. júl 2024

Použite pomôcku a začnite až budeš pripravená.

mm2145785
16. júl 2024

Hmmmm, ešte niečo... zarazilo ma: "Mam to tak proste v každom vzťahu chyba bude v mojom tele ale kvôli tomu nechcem ostať sama keď už ma niekto ľúbi." To znie zase ako problém typu: https://www.wikihow.com/Lower-Your-Sex-Drive
Vynechaj HAK a možno to pomôže.
Inak vraj rozhodujúca je vzdialenosť klitoris a vaginálny otvor ... ak sú priďaleko, tak len penis to nespraví, skúste polohu v pravom uhle zozadu na chrbtoch, keď môže aj penisom aj rukou naraz .... viac ma nenapadá.

Strana
z2