Páči sa mi iný muž
Ahojte,
taka mozno divna otazka a poprosim odpovedat len zeny dievcata ktore maju normalny fungujuci vztah.
Milujem svojho priatela, sme spolu vyse roka, zijeme spolu, vsetko totalne funguje. Mame normalnu domacnost (ano sem tam sa aj hadame o hluposti) mame pravidelny sex ktory je dobry…. pred par dnami ma priatel zoznamil so spoluziakom z Vš a ja som sa donho normalne ze zalubila. Totalne som sa donho rachla. Milujem ako je upraveny, vzdy pekne obleceny, krasne vonia, hrava tenis …. proste som z neho očarena.
Je toto normalne ak mam fungujuci vztah?
Ja si myslím, že to je len "chémia" a tá može zafungovať aj pri iných mužoch, aj keď si šťastne zadaná. Doležité je len jediné a to, čo s tým plánuješ urobiť ďalej.
Joj ja sa takto zalaskujem každé 2 roky. Už som 10 rokov vydatá. Prosto občas hormóny zaúčinkujú a je to tam. Srdce bije ako zvon, opäť motýle lietajú. Ale prejde to. Manžel sa mi smeje, že ako rýchlo sa dokážem nechať poblázniť. Potom si zo mňa uťahuje ešte pekných pár mesiacov. Ale je to pekný pocit zas lietať v oblakoch.
@tara42 ja si veľmi zakladám na pravde, vernosti a čestnosti. A ak sa mi takéto niečo stane, je fér aby o tom manžel vedel. Veď to nerobím umyselne. Prosto zbláznia sa mi hormóny a vytvorí sa náklonnosť. O to viac si uvedomujem, že niektoré city ľahko vzplanú alr nemajú dlhé trvanie a človek im nemusí pripisovať nejakú veľkú váhu. Stále ma to učí, že láska nie je len cit, je to rozhodnutie a väčšinu času aj dosť makačka. Podujať sa aby niekomu bolo pri mne dobre celý život nie je sranda. Moja mama mi raz vravela, že človek sa s láskou nesmie hrať a naozaj mala pravdu. Tak sa snažím byť zodpovedná aspoň do takej miery ako mi to hormóny dovolia.
@terry658 mam to podobne 😀 som ako nejaká pubertiacka 😀 aj keď teda ja nemám rada ten pocit motýľov 😀
@777januska777 presne vždy sa citim akoby som mala 13 nájsť. Ale je to aj pekné, občas zas cítiť tie emócie a vrátiť sa v čase. Moja mama vždy vravela, že ja sama neostanem, vraj sa dokážem rýchlo zaľúbiť 🤭
@raiper34 niekto nie je na ružovom oblaciku už po mesiaci
Keby takto mali muži uvažovať pri každom očarení inou ženou a nechali sa ľahko zviesť, tak na súdoch nič iné neriešia iba rozvodové konania :D
@anonym_autor sexualna pritazlivost, neznamena, ze sa jedna o lasku. Spoluziak ta pritahovat moze, no na spolocne fungovanie vo vztahu to nestaci. Ak nechces menit priatela, zameraj sa na vas vztah, aby ste neupadli do stereotypu.