icon

Páči sa mi kolega

1. máj 2023

Nastúpila som do novéj práve, ktorú mi vybavil muž, keďže tam robí tiež. Pridelili ma do kancelárie ku jeho kolegovi, ktorého som.sice poznala uz predtým a občas sme sa videli ( síce je to krásny svalnatý muž s charizmou ale nejak som ho neriešila) no a teraz ma k nemu pridelili a totalna chémia medzi nami... Mne je z toho hrozne, mam výčitky. Nečakala som to, teším sa do práce kvôli nemu , muz o nicom.nevie ani ten chlap. On zeny strieda ako ponožky a sem tam flirtuje aj somnou pohľadmi ale držíme si odstup ,on je s mojim mužom kamarát tak si viac nedovolí...ale to je fuk,ide o mňa..ja som z neho úplne paf, cela sa chvejem ked je pri mne, no proste ma priťahuje a byť slobodná tak hneď idem do toho...

Som vydatá par rokov,mame detí ale toto sa mi nikdy nestálo. Stale si predstavujeme akoby cosi bolo medzi nami,ale reálne to nechcem. Mam zásady a je mi zo seba zle.. výpoveď dať nemôžem a nechcem,lebo výborne zarobím a práca mi vyhovuje, firma je malá takže aj keby ma preradia, vidíme sa stále...

feda44
3. máj 2023

@madeline1 Často som bol milý a niektoré ženy to len využili...výzor je viac ako byť milý a galantný

feda44
3. máj 2023

@madeline1 A ja poznám kopu prípadov keď muž bol milý a galantný a žena ho podvádzala a nakoniec dopadol zle v depresiách...poprípade si chcel alebo niečo spravil...úsmev je len prejav slabosti a ťuťmáka...dneska je in byť arogantný, nafúkaný a podobne...milých majú radi len ženy 45 plus

trinityf
3. máj 2023

@feda44 poznas kopu pripadov. V ktorom zenskom casopise si ich cital? Aj ty budes nejaky vadny, ked chodis na modreho konika rypat do zien.

ankare
3. máj 2023

Júj, máš to ťažké. Ja verím,že sa Ti časom zovsednie, že časom sa vynoria aj jeho neg. vlastnosti a prestane Ťa tak priťahovať.
Bacha na spoločné akcie, kde budete sami resp. opití, tam sa len ťažko udrzis.
Držím palce!

terry658
3. máj 2023

@feda44 môj muž je tiež milý, galatný, vtipný. Bol môj najlepší priateľ 7 rokov, kým sme sa dali dokopy. 7 rokov mi síce vyznával lásku ale ja som to tak necítila, takže sme ostávali len priatelia. Celý ten čas sa modlil aby sme boli spolu. Na ten siedmy rok som sa zasnúbila s iným mužom, tak sa ten môj terajší začal modliť aby som bola šťastná. Zasnuby stroskotali na nevere môjho snúbenca. Až vtedy som si uvedomila, čo od života chcem a aký by mal byť môj partner.
Dali sme sa s mužom dokopy a sme v šťastnom manželstve už 11 rokov.
Podľa mňa vyberáš nesprávny typ ženy a z tvojich úst ide strašná zatrpknutosť.
Ak by som sa ja nechala poznačiť takto tým bývalým snubencom a povedala si, že každý chlap je len kure. ník, ktorý podvádza tak tiež ostanem celý život sama. Ak máš takéto hlboké zranenie, bolo by fajn vyhľadať psychológa. Niekedy to prosto človek nevie v sebe spracovať a odpustiť.

madeline1
3. máj 2023

@feda44 pozri sa, ja uz som sa vyjadrila, spravaj sa slusne, lebo len co das sa ti moze vratit. z diskusie som sa odklikla uz davno, tak snad mi uz upozornenia nebudu chodit. nechce sa mi reagovat na hluposti.

feda44
3. máj 2023

@trinityf Nechcem rýpať iba konštatujem...a bol som svedkom takých prípadov
@terry658 Ženská psychologička mi poradí len to isté čo ženy na tomto fóre...aaaa je to vlastne jedno...žiadny úsmev, nevšímanie si žien a je mi lepšie oveľa

dharmasanata
3. máj 2023

Inak, keby si na to prišla, že je to opačne že tvoj muž takto túži po nejakej kolegyni?? Čo by sa dialo? Čo všetko sa už dá považovať za neveru? Len to fyzické? Ako mne by to veru zlomilo srdce keby som vedela že môj partner leží vedľa mňa s myšlienkami po inej osobe.. že na tú osobu myslí stále a že je z nej takto hotový.. ja si myslím že je to začiatok konca..

feda44
3. máj 2023

@dharmasanata Také niečo tu ženám píšem ale oni ma ukameňujú...autorka by mala partnera nechať tak a rozísť sa s ním... len nemá istotu, že ten druhý si ju nechá tak ešte má partnera v zálohe aby neostala sama

terry658
3. máj 2023

@feda44 však existujú aj mužský psychológovia. Nikto nepovedal, že to musí byť žena.

terry658
3. máj 2023

@feda44 inak poznám taký prípad ako si ty. Nevšímať si ženy a mám pokoj. Ale šťastný nie je. Je zranený. Bojí sa že zistane sám. Ale zároveň sa bojí že mu opäť niekto ublíži. No tento postoj nie je zrelý postoj dospelej bytosti. Neostávaj v tomto rozpoložení. Môžeš ostať sám ale s touto životnou filozofiou budeš extrémne zatrpknutý starý mládenec.

mimka1402
3. máj 2023

@feda44 Je mi ťa bysostne ľúto. Lebo problém zväčša prečo si chlap nevie nikoho nájsť je práve toto zmýšľanie. Namiesto toho aby si bral každého ako osobitnú bytosť a mimochodom ak si vyberáš rovnaké "zlé" typy, chyba nebude v tých ženách, ale v tebe.😉
To ako zamýšľaš, je úplne detinské zakomplexované zmýšľanie. Ako už bolo spomenuté určite vyhľadaj terapeuta. Problém nie je vo všetkých iných. 🙂
Problém tých milých býva nízke sebavedomie a takéto kopanie všade po nejakom neúspechu a veru, to je odpudive.

autor
3. máj 2023

Čítala som diskusiu,vidim ze ste sa rozvasnili podaktorí.. vyjadrím sa len k tomu, ze vo firme robí aj moj muž, takže áno máte pravdu ze ifremné akcie by mohli byt pokušenie ale chválabohu ,budem na nich s mužom takže nehrozí nič, jediné zeby som sa odviazala z manželom 😈

Mam pocit ze ako som toto zo seba dostala von,nejak ma to prechádza. Kolega je teraz pn, tak sa venujem práci a nanho si ani nejak nespomeniem, keďže toho máme veľa. Ako tu niekto písal,svoje vzrušenie som preniesla na muža a v posteli to teraz funguje na 200%.. asi na niečo to je dobré,svojho muža ľúbim, je fakt ze sme posledné mesiace upadli do stereotypu, uz dávno som mala chuť oživiť vzťah , najmä sexuálny,dali sme rozhovor a od včera na tom začíname pracovať 🙂

Kolega je sexi chlap, ale vzťah by som si kvôli nejakému kratkodobemu vzrušeniu nepokazila,i keď človek musí veľmi bojovať aby nepodľahol, napríklad na tých firemných akciách spojených s alkoholom.

Mužovi o tom nemam v pláne hovoriť, keďže viem ze to nebude dlhodobé a zrejme to je spôsobené stereotypom doma.. takže ani by som Nechcela vedieť keby muz toto cíti k nejakej žene. Pokiaľ by slo o zamilovanosť,alebo by došlo k nevere tam by som určite chcela vedieť pravdu a aj ja by som pravdu povedala, padla by som na úplne dno v tom prípade.

autor
3. máj 2023

@feda44 netrep,dufam ze si iba trol a nie reálny chlap,lebo musíš byť v tom prípade veľmi zakomplexovaný

dharmasanata
3. máj 2023

Veď si predvčerom zakladala o tom diskusiu a teraz píšeš akoby bolo všetko ok, myslím že sama nevieš čo chceš a si z neho aj tak hotová a len ospravedlnuješ svoje zaľúbenie.. neverím že za dva dni sa vám s mužom zlepšil sexuálny život o 200 percent a že na neho zrazu nemyslíš. Vo svojom vnútri aj tak vieš pravdu, že keď na to príde sa s ním aj tak vyspiš a spadneš do toho. Len sa obhajuješ že k tomu nedôjde lebo tam s tebou bude aj muž..a keby nebol? Fakt chudák tvoj muž..sama píšeš že s tým stále bojuješ a hlavne keď je tam aj alkohol na takom posedení .. klameš samu seba, že ľúbiš svojho muža, keby to tak bolo nebojovala by si s túžbou pretiahnuť iného chlapa..

autor
3. máj 2023

@dharmasanata bože ale ja nikde nepíšem o sexe s kolegom! Ani zmienka...

dharmasanata
3. máj 2023

Tak si zaľúbená... Keď o sex ti nejde... Či?

feda44
3. máj 2023

@mimka1402 Tak potom načo sa ženy dávajú do vzťahu s milým keď to aj tak nevydrží ?

autor
3. máj 2023

@dharmasanata neviem, proste ma priťahuje ,zo dna na den... Tak cakam ze to ako zacalo tak aj rýchlo skocni

feda44
3. máj 2023

@mimka1402 Nie každý kto sa tvári, že má sebavedomie ho aj v skutočnosti má 😉

ankare
3. máj 2023

Len o Tom nevrav mužovi,ako Ti tu niektoré radia. 🤦 Túto sexuálnu energiu nasmeruj na svojho muža. Ja verím,že to opojenie Ťa rýchlo prejde. Drž sa!

feda44
3. máj 2023

Keď ťa priťahuje iný tak svojho muža miluješ menej ako kolegu

dharmasanata
3. máj 2023

@ankare no ja to neviem ako sa to dá nasmerovať to čo cítim k inému, na iného človeka... Veď to sa nedá. Čo zavriem oči a predstavujem si že to je muž s ktorým naozaj chcem byť? Veď to je choré klamanie jeho aj seba... To robíte tak aj doma a preto to tak radíte? Sama píše že to nieje len o sexe že ho nechce pretiahnuť, ale to už je zamilovanosť, rozumejú si, je tam chémia a proste ona by ho s radosťou podľa mna vymenila. Možno keby jej nepovedal muž, že je sukničkár a spi s každou tak by o ňom reálne uvažovala, ale si je vedomá že z toho by asi viac nebolo a ostala by nakoniec sama .. tak preto ostane radšej s mužom..

feda44
3. máj 2023

@dharmasanata Úplne súhlasím...zbytočne to naťahuje a v hlave ma iného

sova851
3. máj 2023

lebo vie oblbovat zeny a ty si sa chytila,ved sa spamataj a nebud jeho obet.Potom ta takisto odkopne..spamataj sa.

katkazocele
3. máj 2023

@cippi Takže aj ty máš podobné skúsenosti s alkoholom a firemnými akciami 😂 Už len čakám, kedy nás začnú presviedčať mamičky, že tam sa nič také nikdy nedeje 😂

katkazocele
3. máj 2023

@dharmasanata AJ mne mi puklo srdce 😢

feda44
Autor odpoveď zmazal
feda44
3. máj 2023

@katkazocele Opijú sa a hopa s iným do postele a partner doma 😄...a budú sa ešte vyhovárať na alkohol ale schválne ..človek keď je opitý urobí to čo má za triezva v myšlienkach.. v opitosti to aj fakt urobí, pretože alkohol dodá väčšie sebavedomie a za triezva sa človek vie lepšie ovládať

ankare
3. máj 2023

Ja autorku viem pochopiť. Aj v mojom okolí je chlap, ktorý má veľmi pritahuje a viackrát ma volal "na kávu", ale nikdy by som nešla,keďže som vydatá a manžela milujem. Ale cítim to napätie medzi nami. Tiež je plejboj a veľký fešák. Srdce mi poskoci,keď ho vidim, aj sa mi s ním sníva často. Ale tam to aj ostane.
Stane sa to, človek to neovplyvni, ale treba s tým pracovať, nech vždy výhra to "rácio".