Páči sa mi môj lekár
Ahojte, idem sem s úplnou banalitou, až mi to je miestami smiešne, no na druhej strane sa pristihnem pri tom, ako som myšlienkami úplne inde.. Ide o to, že mám veľmi príjemného lekára. Už keď som bola u neho prvýkrát na odbornom vyšetrení, padli sme si do oka. Bol veľmi milý, žoviálny, utrúsil niekoľko poznámok smerom ku mne, videla som, ako si ma premeriava. Nie je žiadny úchyl, správa sa veľmi príjemne, je seriózny, ľudský a je skutočný odborník v tom, čo robí, má skvelé výsledky.. To isté sa zopakovalo aj počas ďalších stretnutí. Keď sa ma počas vyšetrenia dotkol, prešiel mnou mráz a keď sa nám stretol zblízka pohľad, bol to zvláštny pocit. Odvtedy nonstop nad tým rozmýšľam. Som vydatá a mám bezproblémové manželstvo, muža ľúbim. Prosím, odpustite si moralizovanie na moju adresu, skutočne som nič neurobila, ani som nikdy muža nepodviedla. Iba rozmýšľam nad tým, čo sa deje a ako si to celé vysvetliť...
Podla mna to velmi prezivas, moj novy obvodny lekar je tiez fesak, neskutocne si rozumieme, zasmejeme sa, ale tym to asi aj konci 😂 A mam aj par takych kolegov 😂Preto, ze sme vydate neznamena, ze sme slepe 😂 Netreba to nejako analyzovat 😂
No.. ja len dúfam že nie je tvoj gynekológ 🙊🤣
Spytaj sa ostatnych pacientok, ci je k nim taky a mas odpoved. Ved to moze byt jednoducho prijemny charizmaticky clovek. Nic viac, nic menej 😉
Gynekolog?
A teraz šup, šup do reality ... zrejme je proste taký žoviálny, priateľský, sú také typy ľudí, nič viac by som za tým nehľadala.
@bajka16 nie, nie je to gynekológ :D
veď ja z toho nerobím vedu, napísala som, že je to asi banalita.. len nikdy sa mi počas manželstva nič podobné nestalo.. áno, mám okolo seba fešných kolegov, na ktorých sa pozriem a tam to končí, nijako to neprežívam.. ale toto neviem už niekoľko týždňov vypustiť z hlavy a bol to veľmi zvláštny pocit, keď som tam bola naposledy..
mne to trochu pride ako z tej rubriky "plní elánu"
@janetinka27 mne ako z časopisu emmy nejaký príbeh v zakázaných stránkach 🤣
Je ti sympaticky ako clovek. A k tomu sa pridruzilo, ze ti zacal (asi) prejavovat zaujem.
Tak jednoducho sa u teba podvedome rozbehol pocit zaujmu tiez, lebo ti to polichotilo.
Je proste prijemne sa citit zaujimava, ziadana, vynimocna aj v ociach ineho muza ako len toho svojho (muzi to maju rovnako so zenami).
Kym na tom nezacnes stavat a nechas to len v rovine, ze je to fajn pocit, nachvilu byt zaujimava aj pre niekoho ineho, tak o nic nepojde a nikam sa to nevyvinie. Nemusis sa bat.
Maximalne ti to doda na ten den veselsiu naladu a pohodu. Mozes to zuzitkovat doma na manzelovi. 🙂
Pises ako z romanu 🙂 a pravda ako baby hore pisu, to ze si vydata neznamena ze si slepa. Jednoducho ti je sympaticky a paci sa ti. No musis stat nohami na zemi a neutekat z reality.
@moonlight1210 asi si to najlepšie vystihla 🙂
Dotkol sa Ťa iný muž a si z toho hotová. Je to lekár. Má v popise práce sa ľudí dotknúť. Myslím, že on to tak nepreziva. Každý deň sa dotýka X rôznych zien. Iní kolegovia Ťa neberú, lebo nemajú dôvod byť v Tvojej blízkosti tak blízko.
@nnnuuunnn nie som z toho hotová, vyššie píšem, že je to banalita a je to miestami smiešne.. až na to, že mám aj ďalších lekárov, ktorí sa ma dotýkajú a sú mi ukradnutí.. tu ani nejde o to, že by bol výzorovo fešák a podlamovali by sa mi z neho kolená, skôr o to, že sme si od začiatku sadli a odvtedy sa to nabaľuje...
Toto ešte zazijes veľa x a čo je na tom?veď sme ľudia niekto Ti je viac sympatický, chémia.....paradox je, že mne sa to stalo, keď som som bola tehotná a kolega to ešte nevedel🙂)je Ti sympatický a to je vsetko
Ako píšu dievčatá. Možno je šťastne ženatý a milý ku každej pacientke. Keď som sa zobudila po operácii na izbe napojená na prístroje, prvé čo si pamätám bol pekný, mladý doktor, ktorý ma držal za ruku. Každý deň sa ma chodil na izbu pýtať ako sa mám, vybavil mi lepšiu izbu a to sme sa dovtedy nepoznali. Vtedy som mala 25 rokov. Bola som zasnúbená, on ženatý. Sympatie boli ale vedeli sme odkiaľ pokiaľ. Žene zalichoti, keď sa o ňu zaujíma aj iný muž ale musí poznať hranice, ktoré nesmie prekročiť.
Ja mám takeho zubára a mala som aj gynekologa takeho fesaka (uz k nemu nechodim) ... a k zubarovi chodim s velkou radostou...🤣...a ano, som vydata, a muza by som nikdy nepodviedla, ale snad sa pozerat môžem... 🤗
@moonlight1210 velmi zrele ponatie celej veci. Z tvojho prispevku by mohli viaceri, viacere cerpat, predislo by sa mnozstvu problemov!
presne tak,ocka si potesme,slinu utrime a zime dalej 😝
najdi si jeho meno na nete,precitaj si recenzie a ti garantujem ze tam budu same zenske komentare o jeho citlivom pristupe, ludskosti a prijemnom vystupovani, nadstandartnom zaujme o pacienta atd ;) je tomu tazke uverit,ale aj v dnesnej dobe sa najdu lekari so skutocnym zaujmom o pacienta,ale nie len o jedneho konkretneho a ked je to este k tomu fesak, lahko sa cloveku hlava zamota.niektori ludia su proste dobri ;) nie sme na to uz zvyknuti, preto sa nam to moze zdat niekedy az romanticke. ale nikto ti nezakazuje obcas snivat, to ti neuskodi pokial sama neprekrocis iste hranice.treba sa na to pozerat s odstupom 😉 sama mam mladeho lekara,fesaka,strasny dobrak.a to keby si ho videla este so starsimi ludmi... neskutocne dobry a trpezlivy clovek.myslim ze dokonca aj sestricky su z neho paf 🤪 nastastie ja nemam hlavu v oblakoch a mam uplne iny vkus na chlapov 😎
@dorinecka45 to bolo prvé, čo som si pozrela, na nete nie je ani jedna recenzia o tom, že by sa k niekomu správal príliš kamarátsky alebo že by si bol s pacientkami bližší, všetky recenzie sa týkajú jeho profesionality a výsledkov práce... a to som prelustrovala všetky stránky, na ktoré som natrafila, no ani zmienka o jeho vzťahu k pacientkam
a opakujem opäť, tu nejde o jeho zovňajšok, on nie je žiadny extra fešák, nepredstavujte si ho ako sexi vyšportovaného doktora.. je to normálny chlap, možno väčšine z vás by sa ani nepáčil.. hovorím o tom, že sme si ľudsky, povahovo sadli, mali sme sa od začiatku o čom baviť a odvtedy sa to nabaľuje..
"Páči sa mi môj lekár". No a? Aj mne môj 😅. Fakt. A ešte sa mi páči bývalý učiteľ, jeden platonický "frajer" z pubertálnych čias, herec Milan Ondrík a sestrin kamoš 😅. Tiež som vydatá...ale nie slepá 😅. Netreba to tak prežívať 🤷♀️
tak potom ti radim jedno,zmen lekara...ak sa chces nechat unasat predstavami a domniekami co by bolo keby, nech sa paci. moze to byt prijemne spestrenie, nova energia, zlepsenie sebavedomia..ale ak ti to dlhsie vrta v hlave je tam riziko ze ti to cez tu hlavu jedneho dna prerastie.ja by som nerisikovala manzelstvo ak by som mala pocit ze by sa mohlo nieco vyvyjat.stale je to o tom co ty sama sebe dovolis, kam az ty zajdes. povedzme si uprimne, keby spravil doktor prvy krok asi by si nedokazala odolat.ak si doma spokojna a stastna, nerob si problemy
@bona_dea názov diskusie upravil admin...
Ľudsky a povahovo ste si sadli? To sa dá, ze tie minimálne časy pri vyšetrení?
@zdenka11081983 aké minimálne časy vyšetrení? toto nie je prípad, že si k nemu chodím po lieky.. naposledy som na tej klinike strávila dve hodiny.. predtým som mala zákrok a bola som tam na celý deň...

Páči sa ti a priťahuje ťa, čo by sa dialo. Ono sa to deje aj vydatým.