icon

Páči sa mi učiteľ

13. jún 2023

Ahojte, neviem či tu nájdem niekoho kto bol aspoň v podobnej situácii, ale tak za skúšku nič nedám. Som študentka na VŠ a tento rok k nám na školu nastúpil nový učiteľ. Neviem bude to znieť ako klišé, ale on je neskutočne pekný😩 V poslednej dobe mám pocit, že po mne začína pokukovať a ja som z neho už aj tak celá paf. Je vysoký, blond vlasy a nádherné modré oči. Neviem človek by bol asi blázon keby si o ňom nepovedal, že je sexy. Má neskutočne zlatý úsmev. No ja mám dilemu. Mám priateľa ktorého mám rada no od doby čo k nám nastúpil ten nový učiteľ som ako na vážkach. Stalé ho porovnávam s ním. Keby bol ten učiteľ nejaký škaredý 50-tnik tak by som oňho ani zrakom nezavadila, ale uňho to proste nejde. Vždy sa na mňa pekne usmieva a proste dáva také tie signáli. A ja sa z toho môžem zblázniť..... Prosím vás čo mám v takejto situácii robiť?

Strana
z4
h2
14. jún 2023

@walentina7 To v Košiciach nemáte potmavších spoluobčanov? Podľa mojich informácií ich je tam celkom dosť. Osobne keď si mám vybrať medzi modrookým blonďákom a turko-albánsko-arabským týpkom, nemusím veľmi rozmýšľať.

bbshop
14. jún 2023

Milujem, ked pri každej téme sa nájde niekto kto napise, ze to je vymyslene 🙂 pritom podľa mna uplne bežná vec zo života.. ked toto je pre ľudí senzácia, tak neviem aké nudne zivoty majú.. ked toto je podla nich "vymyslene"

iwesska
14. jún 2023

Ja som toto veru zazila...ale na strednej. Mala som vtedy 17, ucitel tak okolo 25. Bolo to cele velmi zvlastne...Nebol to taky typicky hezoun,ale bol sympatak, rozkosne sa usmieval..Dobre sa na neho pozeralo. Ale jasne,ze som na neho necumela cele hodiny. Skor tak,ze ked som dopisala,zdvihla som hlavu a pozrela na neho a vtedy som si vsimla,ze sa nase pohlady stretavaju coraz castejsie. Niekedy som neuhla pohladom a ani on a kym cela trieda pisala,my sme sa na seba pozerali,az som blesky medzi nami citila😂Raz sme boli so spoluziackou u neho v kabinete kvoli jednemu projektu a cely cas,co nam nieco vysvetloval,sa mi pozeral do oci,na spoluziacku ani pohladom nezavadil. Co mi prislo zvlastne,lebo vsak ked vysvetlujem viacerym,pozeram sa aj na ostatnych. Raz som mu isla po hodine odniest knihu,ktoru nam na ten projekt pozical. Polozila som ju na katedru,ze dakujeme a cuvala prec. A on,ze pockaj...A ako som tam stala,tak sa ma zacal pytat nieco ohladom toho vypracovaneho projektu,cely cas sa usmieval a pristupil o krok blizsie ku mne. Bolo mi to neprijemne,lebo bol uz v mojej osobnej zone,tak som cuvla a on sa zas posunul ku mne 😂 Tak sme sa dostali do polovice triedy, vsetci uz pomaly odisli prec a my sme tam stali asi 30cm od seba😂 Akoze mala som vselijake chute,nebudem klamat😂 Akurat,ze uz si to jeho spravanie vsimli aj ini a zacali ma podpichovat,niektore aj ziarlit😂. Ked sme mu nahlasovali znamky z pisomiek,aby ich zapisal, tak mna ani k slovu nepustil a sam si odpovedal,ze "aa to bola 1" 😂 A potom zrazu nam jedneho dna oznamil,ze odchadza😥 A rozpravky bol koniec😂Ale rada na to spominam,bolo to pekne obdobie.

autor
14. jún 2023

@iwesska To muselo byť krásne.

babulkomale
14. jún 2023

"Za skúšku nic nedáš" sa hovorí v prípade topánok alebo šiat, ktoré si vyskúšaš zadarmo.
Tiež slovo signál sa skloňuje podľa vzoru dub, čiže píšeme signály s tvrdým y.
No neviem, ale s týmto myslením čo tu predvádzaš a pravopisom aký máš, si ja budúcu generáciu vzdelancov nepredstavujem.
Jedine ak by si nebola vzdelanec, ale robila si len titul kvôli platovým tabuľkám.

autor
14. jún 2023

@babulkomale Už vyššie som písala, že to bolo narýchlo písané. Takže sa ospravedlňujem za určité gramatické chyby😃

babulkomale
14. jún 2023

"Tak píšem to narýchlo čiže😅 Ale ďakujem za opravu."
Takáto veta nemá v slovenčine zmysel.
Slovo čiže sa nepíše na konci viet, ale spája vetu, za ním nasleduje spresnenie toho, čo vysvetľuješ.

alberto1
14. jún 2023

Môžeš sa tešiť ústnej skúške.... 😂

h2
14. jún 2023

@alberto1 😂😂😂

bbshop
14. jún 2023

@babulkomale co si dokazujes?

andreatytler
14. jún 2023

@iwesska Ak by toto robil ucitel tvojej 17 rocnej dcere, tiez by sa ti to pacilo?

nika11103
14. jún 2023

@h2 ja si myslím že je to vymyslene . Je to len na rozduchavanie vášni podľa mna

lintu
14. jún 2023

Málo skúšok počas skúškového, keď stíhaš snívať ešte aj o učiteľovi či si nacvičuješ plány na september? Inak ty sa naňho koketne usmeješ, on sa na teba koketne usmeje a ty už rozmýšľaš, ako ho získať... Také milé, naivné 😀

iwesska
14. jún 2023

@andreatytler Ale prosim ta...ved mi nic nerobil. Bola to len taka platonicka laska z mojej strany, urcite som si s nim neplanovala zivot. Kto to v puberte nezazil? Z jeho strany mozno sympatie tiez boli,ale neobchytkaval ma ma,neznasilnil, je to tiez len chlap,vtedy mlady,co sa nemohol pozerat?😁. Mame som to na nos nevesala,cize nic nevedela😁A pokial by sa to iste stalo dcere,a nebodaj sa priznala, tak jej rozpoviem svoju prihodu. Kym by sa za nechcela za neho vydat,tak by som halo okolo toho nerobila.

dkethe
14. jún 2023

@akiana nemyslis vazne 😂😂

Ja som tiez chodila s ucitelom 💪💪 teda, bol phd a viedol len laborky (na vs uci plno 25r phd, povinne), na ktorych ma raz mal, a pacila som sa mu uz ked videl rozvrh a fotku, a ked som mu odovzdala protokol, pozval ma na rande 😂 normalny vztah dvoch dospelych ludi. Nevyhrazal sa mi eFkom ak mu nedam, vlastna vola obidvoch. Co je na tom. Sak neni to 15r dievca a 40r telocvikar.

zuz02
14. jún 2023

Ja osobne poznám 3 prípady, kedy si učiteľ začal so študentkou. Všetky 3 majú ale spoločné to, že si spolu začali až vtedy, keď už neboli vo vzťahu učiteľ- žiak, ale dievča malo dokončenú školu.

andreatytler
15. jún 2023

@iwesska Tak to si podla mna dost benevolentna. Mne sa ta scena o tom ako ti liezol do osobneho priestoru vobec nepacila ak by to robil mojej dcere.

ondro1122
14. dec 2023

@h2 "Nie my neopustíme manžela ani nepodvedieme keď uvidíme nejakého fešáka a krajšieho od neho" Hahahahah 🤣

ondro1122
14. dec 2023

By ma zaujímalo čo sa za ten čas stalo ?....Vyspali sa spolu a už chodí s učiteľom a nechala svojho priateľa alebo sa vyspali a učiteľ ju odkopol alebo podviedol a ona ako "zadné vrátka" mala svojho frajera, ktorému nič nepovedala a už je s ním....Aké jednoduché je byť dneska ženou...vždy by sa mi všetko prepieklo

h2
14. dec 2023

@ondro1122 A? Čo tým chceš akože povedať? Ja si stojím za tým, že normálna žena svojho manžela, alebo partnera neopustí, alebo nepovedie, len tak, pre niekoho "modré oči". To, že ty tu cielene vyhľadávaš prípady, kedy sa zadanej žene páči (! nič viac, len páči!) iný chlap, tak to znamená, že sú také všetky? Vieš, koľko tu už bolo diskusií od podvedených žien? Ooooveľa viac, než týchto "páči sa mi jeden muž". Mám si preto myslieť, že všetci chlapi podvádzajú? Ty si naozaj posadnutý nejakou tvojou utkvelou predstavou o neverných povrchných prelietavých ženách. Navštív odborníka, myslím to vážne.

ondro1122
14. dec 2023

@h2 Dala už aj najavo, že priateľa chce opustiť pre učiteľa ;) Vedel som, že vy ženy akonáhle stretnete niekoho lepšieho tak už je váš priateľ pre vás nepodstatný....taká klasika

h2
14. dec 2023

@ondro1122 Ty si fakt úplne mimo. Že "vy ženy"! To sme akože všetky rovnaké? Ty tiež nie si, ako všetci muži. Bohužiaľ pre teba.

ondro1122
14. dec 2023

@h2 Keby toto tu napísal muž, že sa zahliadol do ženy tak už by tu boli komentáre typu: "Debil jeden neverný"....ale keď niečo také napíše žena tak ešte ostatné zadané ženy chcú foto toho chlapa 😂 to je toto vaše protirečenie....no nič veľa chlapov ešte musí otvoriť oči a bude čoraz viac starých mládencov

h2
14. dec 2023

@ondro1122 Nie, neboli by tu také komentáre. Lebo také diskusie tu už boli, že chlap si obzerá iné ženy, dokonca v prítomnosti partnerky a komentáre boli, že autorke nesľuboval slepotu.
Ak narážaš na to, že ja som písala autorke, aby dala fotku, tak určite nie preto, aby som si ju vyvesila nad posteľ a slintala nad ňou. 🤦🏻‍♀️ Mňa nejaký mladý učiteľ naozaj nezaujíma. Bola som zvedavá, čo je to zač, že sú z neho všetci takí hotoví. Tak isto, ako by som bola zvedavá napríklad, keby tu niekto písal, že má krásnu mačku.
Ja sa naozaj nepoučím, už nie raz som sa presvedčila, že s tebou sa nedá, ty máš tie svoje choré predstavy tak silno zafixované, že s nimi nepohne nič. Tak neviem, prečo stále strácam s tebou čas. Asi preto, že ako ženu ma uráža, čo si o ženách myslíš. Lebo to jednoducho nie je pravda!

lilitela
15. dec 2023

@ondro1122 Napis nam nieco o vztahu tvojich rodicov, ako to mali oni? Aky si ty mal vztah k tvojej mame a otcovi?

kristina3791
5. apr 2024

Dozvie ver tomu takéto veci sa šíria ani nevieš ako stačí že si ťa niekto všimne žes ním tráviš viac času a už sa budú šíriť keci

sofia1979
5. apr 2024

Prepáč píšeš ako zo ZŠ

veronicka88
5. apr 2024

Vernosť neznamená slepotu. Každá z nás sa pozrie na sympatického,pekného chlapa.A TAM BY TO MALO SKONCIT.prefackaj sa,popozetaj keď to tak potrebuješ a choď domov. Dmbolo kože dobre,šla tancovať na ľad🙈neblázni. To že je pekný nič neznamená.

Strana
z4