icon

Páči sa mužom drsnejší sex?

Včera o 14:05

Môj partner na to veľmi nie je, preto sa pýtam väčšiny mužov - či nie som ja trochu vadná...vďaka za reálne názory nie výsmech

Strana
z2
thirstymonk
Včera o 17:10

Čau, závisí od nálady... keď je žena nadržaná a dáva to jasne najavo (krúti mi prdelou pred ksichtom, kuka na mňa tými ohnivými očami, alebo má dvojzmyselné reči), vtedy ma to naštartuje a to je niečo brutálne... ale štandardne ma drsný sex až tak nebaví. Keby som ho mal vždy, tak by ma to nebavilo.

autor
Včera o 17:17
@thirstymonk

Čau, závisí od nálady... keď je žena nadržaná a dáva to jasne najavo (krúti mi prdelou pred ksichtom, kuka na mňa tými ohnivými očami, alebo má dvojzmyselné reči), vtedy ma to naštartuje a to je niečo brutálne... ale štandardne ma drsný sex až tak nebaví. Keby som ho mal vždy, tak by ma to nebavilo.

@thirstymonk tak ja tiež nie neustále...ale väčšinou no

jogy1984
Včera o 17:30
@vroni

@jogy1984, všetko by mi bolo jasne, len toho chudáka osla s medom neviem prakticky zaradiť. Aj ten osol už je mimo spektra drsnejšieho sexu, ale načo med?

@vroni to je odkaz na scénku seriálu hra o tróny. Viac krát Tyrion Lennister spomenul že raz do bordelu priviezol osla a plast medu ale nikdy príbeh nedokončil čo bolo ďalej .

jogy1984
Včera o 17:35

Myslím že by sa mi páčila každá praktika pri ktorej by som videl že sa to žene páči. Teda ak by ju zrovna nevzrušovalo že má pretiahne tucet Černochov alebo že mi bude kopať do rozkroku 😰 a podobné blbosti. Ale asi by som sa nechal nahovoriť na všeličo.

anonym_09121f
Včera o 18:03

@anonym_autor Však opýtaj sa svojho muža. Nech nejde za milenkou.

anonym_2073b8
Včera o 18:09

@anonym_autor nie, nie si vadna. Som žena a aj mne sa paci drsnejši sex a mam skúsenosť, že muži ho viac preferujú.

vroni
Včera o 20:58
@anonym_autor

@vroni asi - kdo maže, ten jede🤣

@anonym_autor, veď dobre, ale MEDOM???? Akože aby oslovi chutilo alebo ako? Fuj, aká som perverzna 🤣🤣🤣

vroni
Včera o 21:03
@jogy1984

@vroni to je odkaz na scénku seriálu hra o tróny. Viac krát Tyrion Lennister spomenul že raz do bordelu priviezol osla a plast medu ale nikdy príbeh nedokončil čo bolo ďalej .

@jogy1984, škoda, chcela som rozšíriť svoje steklive podvedomie a veru ani AI nepomohla..... No, nič, osla s medom (alebo aj bez medu) teda vynecham. 🤣

anonym_2cc415
Včera o 21:13

Z mojej skusenosti ho vacsina muzov nepreferuje. Tiez som BDSM+ a ak nehladas vyslovene niekoho na rovnakej vlne, tak je to mozno 1 zo 7 , ktory to ma rad vyslovene tvrdsie, ale aj to nemusi vzdy.

Ono je velmi citit, ci je muz skutocne prirodzene dominantny, alebo to len hra, aby uspokojil partnerku. Vela muzov si bohuzial zamiena aj agresivitu za dominanciu. Povazuju sa za alfa samcov a maju od nich na mile daleko.

anonym_6f618b
Včera o 21:15

Ani môj nebol, ale vycvičila som si ho, veľmi sa mu do toho nechcelo a teraz nemá problém ma prefackať, chytiť pod krk, zviazať, kusnúť, silno chytiť za boky, poriadne mi natrieskať ale ja zase milujem bolesť pri sexe 🤷‍♀️ bál sa na začiatku, ale išli sme na to pomaly, stále pridávali viac a viac a teraz nemusím nič vravieť, stačí mi sa len na neho pozrieť a už presne vie, čo chcem.

Už bolo, že ma tak držal silno za krk, že som ho musela po ruke potľapkať, aby uvolnil ruky 😂 ale tak to je všetko aj o komunikácii.

anonym_159361
Včera o 21:49

skor ano, ja niekedy musim muza krotit, ze trochu menej kvoli bolesti

jogy1984
Dnes o 02:38
@vroni

@jogy1984, škoda, chcela som rozšíriť svoje steklive podvedomie a veru ani AI nepomohla..... No, nič, osla s medom (alebo aj bez medu) teda vynecham. 🤣

@vroni ľahká pomoc . Môžme sa stretnúť a rozšírime nie len tvoje povedomie ale aj hranice rozkoše ktoré si doteraz zažila 😅

jogy1984
Dnes o 02:48
@anonym_6f618b

Ani môj nebol, ale vycvičila som si ho, veľmi sa mu do toho nechcelo a teraz nemá problém ma prefackať, chytiť pod krk, zviazať, kusnúť, silno chytiť za boky, poriadne mi natrieskať ale ja zase milujem bolesť pri sexe 🤷‍♀️ bál sa na začiatku, ale išli sme na to pomaly, stále pridávali viac a viac a teraz nemusím nič vravieť, stačí mi sa len na neho pozrieť a už presne vie, čo chcem.

Už bolo, že ma tak držal silno za krk, že som ho musela po ruke potľapkať, aby uvolnil ruky 😂 ale tak to je všetko aj o komunikácii.

@anonym_6f618b šťastná to žena

Strana
z2