Páči sa vám viac, keď je žena pribratejšia?
Môžu sa vyjadriť aj ženy ak vedia odpovedať napr. za manžela 😊 Páči sa vám viac keď je žena pribratejsia, keď si sadne má trošku brusko väčšie, ma väčšie stehna, väčší zadok ( nemyslím nadváhu ale len že je vidno že je pevnejšia) alebo sa vám viacej páči žena ktorá je chudsej postavy, chudulinke brusko, menší zadok ?( Tež nemyslím anorektičku) A take odpovede že taká žena akurát keď je sa páči nechcem pocut 😊 Čiže buď taká pevnejšia alebo chudučká? Vďaka za odpovede
Nepaci
Tak moj manzel preferuje stihle a vysportovane. O autorku by okom nezavadil. Ale odpoved na otazku autorky(ktoru v skutocnosti chcela polozit): " Ano, treba ti cvicit".
Keď nemá v hlave 💩💩💩 tak môže byť aj pevná/tlstá. A žena s kilami navyše, charizmou, inteligenciou je v mojich očiach oveľa krajšia ako tupé štíhle poleno.
Najlepšie je zdravý človek, ktorý sa o seba stará. Cvičiť a športovať. Leňošenie a nedbanie na stravu je ukážkou mentálneho nastavenia jedinca.
som stará dost, ale ešte som nestretla muža ktorý by bol na obliny alebo baculky. Co však viem, arabi a africania maju radi kypre tvary. V našich končinách každého chlapa s ktorým som sa kedy bavila na podobnu tému, tak sme sa bavili o S a menej...podrobnejšie, ideal na Slovensku podla mojich osobných štatistík vychádza +~ 165-175 cm a do 55 kg..
@barborachors tak to teda neviem. Ved to musi byt ako kostitras. Ako moj muz vravi: na pozretie dobre, ale drzat by to nechcel. Za mna klasika, idealny rozdiel medzi vyskou a vahou 110, teda 170 cm a 60 kg. Ale hlavne nie mlandrava. To vyzera na chudej este hroznejsie ako na baculke.
@barborachors mám 174cm a momentálne 64kg. Nosím veľkosť S alebo 34-36. Neviem si seba predstaviť ako 55kg. Pre 165cm babu ok ale na 175 je to podľa mňa malo.
@jankalukasova suhlas
@jankalukasova mam 179 a 67 a tiez si nepripadam ako prasiatko 😏
Bože zase diskusia o váhe, nech sa môžu ľudia pourazat navzájom 😒😒
To su take bludy vsetko… ze vraj velkost 40 alebo 42 pri vyske 170 cm nie je normalna? Pred tehotenstvom som mala 173cm a 57kg a nosila velkost 40, mam hrubsiu kostru, postava v tvare hrušky. Vzivote by som na seba nenavliekla oblecenie vo velkosti 36.. ani keby som anorekticka bola. Je velky rozdiel aky typ postavy ma zena. Je vela utlych co maju nozno do 50kg a zeny ktore maju fakt trnsku postavu pricom kosti tazke a minimum tuku.
- skor normalna postava alebo chudsia pre vacsinu muzov (kamarati, koelgovia) su tucne zeny (nazvime to pravym slovom) nechutne. Ked to clovek vidi na plavarni, a teraz si to predstavte bez oblecenia. Jdu blejt velebnosti,
@melanta nie, nepaci sa mu, on to toleruje. Je to z nudze cnost, on ako stihli (chudi, a este ak je nizky) ma extremne obmedzene moznosti, zobral co prislo. A ona tiez, mozno na nejaky kinky sex, alebo ked uz nic ine nie je, najde hromadu zaujemcov, ale na realny vztah nie. Je to pre nich win win. Nema to nic spolocne so zasadnejsou fyz pritazlivostou.
@hankm ty si hovorca každého chlapa na svete? Vidíš každému do hlavy, ze to tvrdíš s takou istotou? 😂
Mala som raz priateľa, ktorý by sa 100% nepáčil každej žene.. bol vysoký, velmi chudý, plešatý a mal okuliare.. mne sa páčil, to by som chcela vidieť aby ma nejaká žena začala presviedčať že sa mi naozaj nepáčil, len som ho tolerovala.. 🤦♀️
@jana_eyre_2 presne tak. Mám dobrého kamaráta, nie vysoký, ozaj riadny pupkáč, chlpatý chrbát. Popritom je veľký zabávač, dobrý a inteligentný človek, jeho partnerka ho zbožňuje. Pretože našťastie všetci nemáme rovnaký vkus a našťastie nie všetci sa pozeráme iba očami.
Najmä nezabúdajme, ženy aj muži, že ak od druhého čakáme, že bude štíhly, nie mľandravý, s dobrým chrupom a voňavý, tak buďme najprv taký aj my. Nečakajme od iných to, čo sami nespĺňame.
@jabadabadu áno...po minulom týždni už po sezóne .😉

@jabadabadu tak napríklad mne po kojení neostali ani také,😂mám tak akurát 70A a teda mám chlapa ktorému to nevadí a otvorene povie že sa mu páčia viac malé prsia že čo je nad veľkosť "akurát do ruky" je pre neho osobné moc. Športujem, mám štíhlu postavu a aj také malé prsia vedia vyzerať dobre. 😅