Páčia sa mužom silikónové prsia?
Zaujimalo by ma, ze ci muzom sa fakt pacia silikony?
@anonym_autor no, len to si ty a tvoj partner. Iní muzi to majú mozno inak.
@anonym_717eae ale ved a co ja pisem? To iste. Ze ja to mam takto a ze neviem, preco si ine zeny davaju silikony. Mna tieto dovody ani nezaujimaju, ja som sa tuto otazku nepytala
@anonym_6b93ad suhlasim,aj môj muž ako sa mu nepáčia silikóny ani umelé huby,ale viem že ak ma žena pekne urobené prsia tak sa obzrie a RÁÁD,predomnou aké je to fuj a keď nieje somnou tak…úplný opak,sme spolu 17r čiže niesom včerajšia✌️
@lady511 blbe, ked mas takeho pokrytca doma uz 17r, ktory jedno hovori tebe a druhe robi
@anonym_autor nie, muzom sa nepaci na zenach nic umele, nic popiercingovane a potetovane, je to ukazkovy hnus a dokaz toho ze ta zena prosto nie je rozumovo v poriadku, samostatnou kapitolou sú kačacio-husacie pysky pardon pery a uši v ktorych je nastrielanych nenormalny pocet nausnic.
@anonym_9d24c1 a potom si vacsina z vas sleduje po internete preplastikovane nahotinky len kvoli hnuseniu sa a na edukacne ucely 😁♥️
@lady511 blbe, ked mas takeho pokrytca doma uz 17r, ktory jedno hovori tebe a druhe robi
@anonym_autor možno pre teba,hovorí to pre to možno aby som sa nehnevala,neurazila ale mne to nevadí oči máme na pozeranie,keď si myslíš že vecsinu mužov sa o nepáči dobre sa mýliš
@anonym_autor možno pre teba,hovorí to pre to možno aby som sa nehnevala,neurazila ale mne to nevadí oči máme na pozeranie,keď si myslíš že vecsinu mužov sa o nepáči dobre sa mýliš
@lady511 ja nemam nazor, ze vacsine sa to nepaci. Ja mam nazor, ze su chlapi, ktorym sa to uprimne nepaci a nie je ich malo a nie su ani klamari, ani pokrytci, len sa im to proste nepaci, lebo to nevyzera prirodzene a ani pritazlivo. Dokazy su aj tu v komentaroch od niektorych muzov.
Ako ktorému a ako ktoré.
Obrovské melóny a la Lela Vémola, to je hnus. Ideálne silikóny, keď už, sú také, že to na nich nie je poznať.
Podľa toho ako su spravene ak to doktor vie tak to vypada ozaj dobre. S jednou ex sme našli myslím odborníka na Slovensku a ozaj to bolo pekne. Implantát šiel pod sval a vkladal ho cez pazuchy čiže jazvu nebolo vidno vôbec. Najpr síce to bolo moc velke ale keď opadol opuch tak sa prsia pekne upravili. Cize Ano ak su dobre spravene a veľkosť je skôr taka prirodzená tak sa páčia.
Ludova mudrost
Geografie ženy a muže
geografie ženy:
Žena stará 18 až 21 let je jako Afrika nebo Austrálie. Je napul
objevená, divoká, a prirozene krásná i se svou džunglí v úrodných
deltách.
Ve veku 21 až 30 let je žena jako Amerika nebo Japonsko. Zcela odkrytá,
velmi dobre vyvinutá a otevrená obchodu zejména s komoditami jako jsou
peníze a auta.
Mezi tricátým a ctyricátým rokem je žena jako Indie nebo Španelsko.
Velmi žhavá, uvolnená a vedomá si své vlastní krásy.
Mezi roky 40 a 45 je žena jako Francie nebo Argentina. Válkami snad byla
napul znicena, ale porád ješte muže poskytnout vrelá a žádoucí místa k
návšteve.
Žena stará 45 až 50 let je jako Jugoslávie nebo Irák. Prožila si své
válecné útrapy a ted splácí minulé chyby. Masivní prestavba je
bezpodmínecne nutná.
Ve veku mezi 50. a 60. rokem pripomíná žena Kanadu nebo Rusko. Velmi
rozlehlá, tichá a s nekonecnými hranicemi. Pres to všechno její ledové
klima nechává chladným každého muže.
Mezi šedesáti a sedmdesáti lety života je žena jako Anglie nebo
Mongolsko.
Má slavnou minulost, ale žádné vyhlídky na podobnou budoucnost.
Po sedmdesátce už žena pripomíná Albánii nebo Aghánistán. Každý ví, kde leží, ale nikomu se tam nechce.
Geografie muže:
Muž starý 14 až 70 let je jako Kuba - porád ovládaný jedním čurákem.
Skor nie. Resp nie take tie tvrde balony, radsej male a prirodzene. Ale ked su umele ale s prirodzenym tvarom a maksie, tak ano
Mám silikóny 9 rokov, je to vlastne kapsa s gélom, takže samotný implantát nie je tvrdý, tvrdé sú cca rok, je tam opuch, koža je našponovaná a to všetko povolí a sú makké a nerozoznatelné od prirodzených pevných pŕs.
Možno ešte keď sa zvolí vačší implantát a koža nie je schopná sa mu prisposobiť a povoliť tak vtedy sú to také tie stojace gule, tiež aj zle zvolený implantát, sú aj anatomické imploše, pre fakt prirodzený vzhľad.
Nikto nikdy nezistil že tie moje sú inplantáty, fakt.
Vaši manželia ich preto hejtujú, lebo by ste ich chceli aj vy a stoja nekresťanské prachy, dnes okolo 5500€
Ďalšia vec že ich fakt rajcujú a nechcú takú rajdu zo svojej ženy, zbytočná starosť, ego by jej stúplo, tak kričia radšej fuj..
Ale určite sú aj chlapi, ktorým sa vyslovene páčia povyslé prsia a tiež milujú svoje ženy aké sú..
Ale ten čo kričí fuuuuj za mňa skor maskuje vysšie uvedené..,
Je taká spoločenská hra detektor lži a funguje, vyskúšajte😁
Mám silikóny 9 rokov, je to vlastne kapsa s gélom, takže samotný implantát nie je tvrdý, tvrdé sú cca rok, je tam opuch, koža je našponovaná a to všetko povolí a sú makké a nerozoznatelné od prirodzených pevných pŕs.
Možno ešte keď sa zvolí vačší implantát a koža nie je schopná sa mu prisposobiť a povoliť tak vtedy sú to také tie stojace gule, tiež aj zle zvolený implantát, sú aj anatomické imploše, pre fakt prirodzený vzhľad.
Vaši manželia ich preto hejtujú, lebo by ste ich chceli aj vy a stoja nekresťanské prachy, dnes okolo 5500€
Ďalšia vec že ich fakt rajcujú a nechcú takú rajdu zo svojej ženy, zbytočná starosť, ego by jej stúplo, tak kričia radšej fuj..
Ale určite sú aj chlapi, ktorým sa vyslovene páčia povyslé prsia a tiež milujú svoje ženy aké sú..
@anonym_df8974 No neviem, toto mi pripadá ako pokus sama pred sebou si to obhájiť.
@anonym_df8974 takze ta, co nema silikony, ma automaticky povisle prsia 🤦♀️🤣. Pozri, ked ty si spokojna, ok. Ale dehonestovat ine zeny a ich manzelov, tak to je velka davka arogancie a primitivneho spravania. A ked uz hovoris o detektore lzi, najviac tu klames ty
@anonym_df8974 takze ta, co nema silikony, ma automaticky povisle prsia 🤦♀️🤣. Pozri, ked ty si spokojna, ok. Ale dehonestovat ine zeny a ich manzelov, tak to je velka davka arogancie a primitivneho spravania. A ked uz hovoris o detektore lzi, najviac tu klames ty
@anonym_autor nieeee, nepochopila si, myslela som, že sú aj muži, ktorým sa vyslovene páčia povyslé prsia, také fakt po brucho..
primitívny bol akurát tento tvoj výstrel😂
Skús si to ešte raz prečítať s kludom, dík
@anonym_df8974 No neviem, toto mi pripadá ako pokus sama pred sebou si to obhájiť.
@hefo 😂 nepotrebujem obhajobu.. je to každého vec, možnosti, preferencie.. a mám osobnú skúsenosť hlavne..
@anonym_autor nieeee, nepochopila si, myslela som, že sú aj muži, ktorým sa vyslovene páčia povyslé prsia, také fakt po brucho..
primitívny bol akurát tento tvoj výstrel😂
Skús si to ešte raz prečítať s kludom, dík
@anonym_df8974 skus si to mozno ty po sebe precitat, ako dehonestujes ludi, ktori nemaju silikony a ako vehementne tvrdis, jak by to chceli chlapi mat doma. To je dost primitivne, ale je to tvoja vizitka. Ved si tu ludom na smiech v konecnom dosledku
@anonym_df8974 skus si to mozno ty po sebe precitat, ako dehonestujes ludi, ktori nemaju silikony a ako vehementne tvrdis, jak by to chceli chlapi mat doma. To je dost primitivne, ale je to tvoja vizitka. Ved si tu ludom na smiech v konecnom dosledku
@anonym_autor bože, nevieš čítať???
Veď píšem že to chlapi nechcú doma.. ale inde kľudne
Dehonestuješ sa ty sama zbytočne
@anonym_autor bože, nevieš čítať???
Veď píšem že to chlapi nechcú doma.. ale inde kľudne
Dehonestuješ sa ty sama zbytočne
@anonym_df8974 praveze viem, asi ty po sebe nevies citat, co si napisala. Precitaj si to a nestrapnuj sa viac
@hefo 😂 nepotrebujem obhajobu.. je to každého vec, možnosti, preferencie.. a mám osobnú skúsenosť hlavne..
@anonym_df8974 tak mozno mas osobnu skusenost na istej vzorke muzov. Urcite tie tvoje kapsy s gelom neohmatavalo 100 muzov, aby to malo nejaku vypovednu hodnotu.
@anonym_df8974 praveze viem, asi ty po sebe nevies citat, co si napisala. Precitaj si to a nestrapnuj sa viac
@anonym_autor ok, za mňa si ty zasa trápna😋
@anonym_df8974 tak mozno mas osobnu skusenost na istej vzorke muzov. Urcite tie tvoje kapsy s gelom neohmatavalo 100 muzov, aby to malo nejaku vypovednu hodnotu.
@anonym_245058 no a akú má vypovednú hodnotu, keď si žiadne také prsia nikdy nedržala a len teoretizuješ?
@anonym_autor ok, za mňa si ty zasa trápna😋
@anonym_df8974 hovori zena, ktora mala komplexy a musela si dat preto umelinu do tela. 🤣🤦♀️. Si tu trapna pre viacerych, zbytocne okolo seba kopes.
@anonym_df8974 hovori zena, ktora mala komplexy a musela si dat preto umelinu do tela. 🤣🤦♀️. Si tu trapna pre viacerych, zbytocne okolo seba kopes.
@anonym_autor tebe by ani tá umelina nepomohla, si tak zatrpknutá.. že by aj hlavičku bolo treba opraviť
@anonym_245058 no a akú má vypovednú hodnotu, keď si žiadne také prsia nikdy nedržala a len teoretizuješ?
@anonym_df8974 ale drzala, sestrine decentne, ta ich ma dlhsie ako ty. Pointa je, ze prehlasujes o vsetkych muzoch, co si zarucene musia mysliet a pises sprostosti o tom, ze radsej kricia fuj, aby ich (silikony) zeny nechceli🤦♀️🤦♂️
Podľa mňa je väčšine chlapov úplne jedno či sú silikónové, či prirodzené. Riešia či sa im to páči ako celok na konkrétnej žene. A absolútne neverím,že väčšina chlapov si pri sexi žene, ktorá má silikóny povie ze fuj umelina. No hej, či majú doma žene povedať, že :D ale nerozporujem, že isté percento môže vyslovene uprednostňovať prírodné prsia. Len to moc neverím tým , ktorí až príliš ostentatívne dávajú najavo , že aké sú silikónové prsia fuj :D
@anonym_autor tebe by ani tá umelina nepomohla, si tak zatrpknutá.. že by aj hlavičku bolo treba opraviť
@anonym_df8974 slaby pokus 🤣. Topiaci sa aj slamky chyta 🤣
@anonym_df8974 slaby pokus 🤣. Topiaci sa aj slamky chyta 🤣
@anonym_autor Prispela som do tvojho trapného príspevku a namiesto toho aby si čítala pointu si sa chopila príležitosti ma rozkopať..
Tak ešte raz, implantát je pod prsným svalom, na ňom je teda prsný sval, tkanivo, žľaza, koža.
Pokiaľ má žena dosť svojho materiálu ako ja, tak neni šanca že chytáš implantát, chytáš normálne prsník, implantát je pod celým tým prsníkom vlastne..
Tak ako sa dajú urobiť úplne neprirodzené prsia, dajú sa urobiť aj úplne prirodzené, záleží aký má žena základ.
Pohádzať všetky silikónové prsia do neprirodzených je preto blbosť.
Tak ako chlapi preferujú silikónové prsia, tak sú aj takí čo vyslovene chcú prirodzené, malé, vyťahané, veľké dvorce, alebo dvorce ako čerešničky, je toho tak veľa že sa to do tvojej hlavy nemože zmestiť.
Ja implantáty mám, ty ich mať nebudeš, každého vec, niekoho ponižovať, urážať je cez.
Každej žene źelám aby ich mala zdravé, ostatné je len estetika.
@anonym_autor Prispela som do tvojho trapného príspevku a namiesto toho aby si čítala pointu si sa chopila príležitosti ma rozkopať..
Tak ešte raz, implantát je pod prsným svalom, na ňom je teda prsný sval, tkanivo, žľaza, koža.
Pokiaľ má žena dosť svojho materiálu ako ja, tak neni šanca že chytáš implantát, chytáš normálne prsník, implantát je pod celým tým prsníkom vlastne..
Tak ako sa dajú urobiť úplne neprirodzené prsia, dajú sa urobiť aj úplne prirodzené, záleží aký má žena základ.
Pohádzať všetky silikónové prsia do neprirodzených je preto blbosť.
Tak ako chlapi preferujú silikónové prsia, tak sú aj takí čo vyslovene chcú prirodzené, malé, vyťahané, veľké dvorce, alebo dvorce ako čerešničky, je toho tak veľa že sa to do tvojej hlavy nemože zmestiť.
Ja implantáty mám, ty ich mať nebudeš, každého vec, niekoho ponižovať, urážať je cez.
Každej žene źelám aby ich mala zdravé, ostatné je len estetika.
@anonym_df8974 kde som ta ponizila konkretne? Ty si tu urazila vsetky zeny a navyse klamala, ked si tvrdila, ze kazdemu chlapovi sa pacia silikony. Je to tam napisane. A zrazu to otacas 🤣🤦♀️.
Mne je jedno, ci ty silikony mas, je to tvoje zdravie, ktore si nicis kvoli vlastnym komplexom. A uz ma neotravuj, nikoho tu tvoje umeliny nezaujimaju
@anonym_df8974 kde som ta ponizila konkretne? Ty si tu urazila vsetky zeny a navyse klamala, ked si tvrdila, ze kazdemu chlapovi sa pacia silikony. Je to tam napisane. A zrazu to otacas 🤣🤦♀️.
Mne je jedno, ci ty silikony mas, je to tvoje zdravie, ktore si nicis kvoli vlastnym komplexom. A uz ma neotravuj, nikoho tu tvoje umeliny nezaujimaju
@anonym_autor nevieš čítať po sebe a ani s porozumením..
Máš celkom iný problém ako cecky a cecky iných žien, začni od seba..
@anonym_autor nevieš čítať po sebe a ani s porozumením..
Máš celkom iný problém ako cecky a cecky iných žien, začni od seba..
@anonym_df8974 ja som s ceckami nikdy problem nemala, za to ty ano a este si k tomu aj klamarka. Ale to ti uz tu povedali viaceri a neotravuj, uz ta blokujem, lebo si prijebana

@anonym_717eae mna sa nepytaj, ja silikony nemam, mne sa to jednak hnusi a druha vec, ze to ma nepriaznive ucinky na telo . A do tretice, nie som zakomplexovana a som nad mieru spokojna s mojimi Ackami (partner este viac)
@anonym_autor no, len to si ty a tvoj partner. Iní muzi to majú mozno inak.