icon

Padol mi do oka manažér

cloudie
17. mar 2022

Dobrý večer prajem,
chcela by som sa s vami podeliť o jednu vecičku ktorá sa mi nedávno stala. Dúfam sa mi za to tu nikto nebude smiať. Viem že lásku si človek nevyberie. Príde to samé ked to nebude človek čakať. Nebudem ale zdržovať a prejdem k veci. Nedávno som nastúpila do novej práce a strašne mi padol do oka môj manažér. Znie to bláznivo a strašne zle ked si proste poviem že stačil pohľad a bola som celá paf z neho (Nehovorím tu ale teraz o jeho vzhľade skôr ide o jeho správanie čo ma očarilo najviac). Strašne si získal moju pozornosť už len tým aký je milý, ako pôsobí, sa správa a celkovo ako sa mi snaží v práci vždy pomáhať. Dokonca je i v mojom veku a máme podobné záujmy. Viem že na Slovensku neostáva dlho a už tu bude možno len 3 mesiace ak nie menej.
No a presne tu začína moja dilema. Chcela by som ho spoznať trochu viac osobne.. ako kamaráta a až potom možno skočiť do niečoho vážnejšieho. Problém je ten že si v tomto moc neverím že by som mala na to ho zaujať kedže som nejak extra krásou obdarená nebola a sebavedomie mám tiež veľmi nízke. Napriek tomu mám ale pocit že proste ak nič neurobím tak to budem neskôr ľutovať ked odíde. Je to taký divný pocit vo vnútri ktorý mi hovorí že nech niečo spravím a neignorujem to. Uprimne je to po prvý raz čo niečo také cítim takže preto som sem došla po radu od niekoho kto mi bude vedieť rozumne povedať a poradiť ako začať bez toho aby som ho odstrašila a zároveň aby som si ho dokázala získať. Stále mám ale strach urobiť prvý krok. Neviem ani či sa mi to oplatí a či vôbec mám u neho nejakú šancu. Prídem si teraz jak úplná pubertiačka a to som už dospelá žena no stále mám takéto obavy ktoré napríklad ostatným ženám nerobia problémy. No bohužial ja nad všetkým až príliš premýšlam a hlavne mám zo všetkého zbytočný strach a žiadnu vieru v seba samej. Každopádne teda ak by mi vedel niekto poradiť ako u neho začať a čo robiť tak budem veľmi rada 🙂 .
Predom veľmi dakujem za pomoc a ospravedlňujem sa za gramatické chyby 🙂

kluska
17. mar 2022

a vycitila si, ze sa mu pacis? ze ma o teba zaujem?

cloudie
autor
17. mar 2022

@kluska úprimne som v týchto veciach slepá a nedokážem to povedať. Tým že u nás v práci som druhé dievča tak ku chalanom sa správa úplne inak a k druhej kolegynke to isté. On je ku každému strašne milý ale pri mne bolo jeho správanie predsa len ešte o niečo inšie. Neviem to presne opísať ale možno by tu nejaká šanca byť mohla ale aj tak to neviem povedať na 100%.

kluska
17. mar 2022

a je slobodny bez zavazkov? inak ked mate spolocne zaujmy, sla by som tou cestou

cloudie
autor
17. mar 2022

@kluska hej, hej je a oki dakujem skúsim to teda tak 🙂

osky
18. mar 2022

Aky to bude mat zmysel,ked sa chysta odist do zahranicia?
Ty sa este viac zalaskujes a ked odide,budes tu revat ako blazon...

anjelicek26
18. mar 2022

Predpokladam, ze mu konci pracovna zmluva na Slovensku a domov pojde tak ako tak... podla mna by som ten vztah neposuvala dalej, lebo ta to o to viac bude boliet..

liljana
18. mar 2022

Lepsie manazer ako trenazer. 🙂

fotoarch
18. mar 2022

@cloudie ok, skúsim pragmaticky... vieš, že sell meneger je úspešný vďaka šarmu a empatii... NATO sú školenia... zdvorilost a starostlivosť je ich oblek ... My ženy zväčša potrebujeme oporu, a takéto správanie je mocno príťažlivé... Plus bohužiaľ obchoďãk vie dokonale odzrkadliť čo chceš vidieť a cítiť .... Zvažuj aj to , kým do toho celá spadnes ...

vilma7
18. mar 2022

@fotoarch to vystihla úplne presne, je to jeho Job.
Takže na.tvojom mieste by som si asi nenamyslala, keďže píšeš že ku kolegyni je taký istý. To že ku tebe možno milý ináč, si môžeš vlastne aj sama domýšľať, lebo po Tom túžiš.
A druhá vec je, možno stačí že kvôli.odchodu zo Slovenska nechce a nebude riešiť žiaden vzťah. Nechala by som to na neho. Lebo podľa mňa tam o nič nejde.

elizabet173
18. mar 2022

@cloudie vykašli sa na to, keby mal záujem on, tak by ti už nejaký návrh dal. O pár mesiacov odchádza, tak aký ti má zmysel?

fotoarch
18. mar 2022

@cloudie a neber to osobne , ja to už mám za sebou , kvalitne odrevane 😳🤔🙈 ...

hadecka39
18. mar 2022

No takýto týpkovia vedia klamať telom a peknými rečami. Ak by mal taký záujem hádam by už aj on niečo sám navrhol.

barborachors
18. mar 2022

Pozvi ho do kina 🙂 Praveze nemas co stratit, kedze je tu docasne. A v najhorsom pripade odmietne, snad svet sa nezruti, ste dospeli, tak co. Tu by som sa moc nehrala na dobyvanie, neni cas 🙂 A nikdy nevies, co sa z toho vykluje, tak ak si veris, chod do toho. Ak nie, tak utri sliny a venuj sa robote.

veltraud
18. mar 2022

@fotoarch
@vilma7 ako ste prisli na to, ze je to Sales manager? Pise, ze je to jej manager ;)

marty_4
18. mar 2022

je uplne jedno ci je to manazer alebo nie. ak panuju vzajomne sympatie, tak co treba ho vyskusat niekam pozvat a bud to vide alebo nie

lasoli
18. mar 2022

tak zisti si najskor ci je ma priatelku,inak by som neurobila prvy krok,celkovo prvy krok mi pride lepaie od muza,nvm kebyze sa mu oacis mozno by nadviazak nieco alebo mozno ked odchadza nechce sa viaza5Najskor hy som sa povyzvedaka na jeho okany atd a az potom by som mozno riskla.

hopsadobrandejsa
18. mar 2022

"Strašne si získal moju pozornosť už len tým aký je milý, ako pôsobí, sa správa a celkovo ako sa mi snaží v práci vždy pomáhať."

Mozno to az prilis analyzujes. Ja ti nechcem stupat na prsteky, ale takto to u profesionalov funguje, teda aspon v zahranici urcite. Hovoria tomu aj "common courtesy".

Ja teda manazer sice nie som, ale ku kolegom som taktiez mily, priatelsky, snazim sa im pomoct ked mozem pretoze teamwork je pre mna celkom zasadna vec. To vsak neznamena, ze to robim ucelovo pretoze sa chcem vyspat s kolegynami.

Ano, tiez mam kolegynu ktora mi z casu nacas opakuje ako ma ma rada a obdivuje moj pokoj a chladnu hlavu v praci a mozno, ze to aj robi za ucelom pretoze chce cosi viac lenze ja sa riadim pravidlo " don't s*** where you eat".

Pointou je, ze pre manazerov je taketo spravanie normalne. Su to ludia na veducich poziciach a vediet si ziskat priazen druhych je sucastou ich prace. Konexie a social networking su pre nich velmi zasadne ak chcu byt uspesni.

Moj brat tiez robi na managerskej pozicii a to co ty popisujes je uplne normalne v jeho sfere prace. Budovat si nadstandardne vztahy ci uz s kolegami alebo s klientmi je uplne normalna vec.

Su ludia ktori to robia ucelovo a su ludia ktori su proste taketo osobnosti. Moj sucasny job mam nie skrz ziadosti o pracu, ale skrz odporucanie. S kamoskou sme sa zakecali a ked som spomenul, ze hladam job, dotiahla sefku ( ktoru som tiez poznal ) a hned som mal pracovnu ponuku.......bez namahy.

Existuje sanca, ze moze mat skutocne zaujem, ale ak sa tvoji kolegovia k tebe nespravaju tak ako on tak je jasne, ze ti jeho spravanie imponuje pretoze posobi ako ruza medzi kopou trnov.

Ak by sa kazdy v tvojom okoli spraval rovnako, zrejme by si ho nevnimala tak ako ho vnimas teraz.

karolinakr
20. mar 2022

To máš fuk, spýtaj sa ho, či ide na kávu, ked ti dá košom, do 2 sekúnd vieš, na čom si..