Partner chce sex každý deň
Ahojte partner povazuje za normalne mat sex kazdy den. Aky mate na to nazor?
@banderaska29
My tak isto.
Moj nazor? Ze chciet moze. Aj ja chcem byt milionarka a nie som.
Aj moj muz by chcel a najlepsie rano, na obed a vecer. No ale ako pisem, chciet moze. A tiez sa v praci namaka, ale jemu je to jedno. Pred porodom to tak aj bolo, sex s nim zboznujem, ale po porode sme radi, ak je to 3 krat tyzdenne. Boli casy, ked aj 3 krat mesacne. Chut z mojej strany je, ale ja nemozem, kym je mala hore a napriklad sa hra. On by to uz hned vyuzil. A potom vecer, ked uz mozeme som tak ko, ze nic. A nikdy na mna v tomto netlacil, ze by som sa citila, ze musim. Chudak skusa, ale ked vidi, ze dnes to nepojde, tak sa nic nedeje. Neviem si predstavit byt s clovekom, co ma do toho nuti, vsak to je skor znasilnovanie.
Neviem, myslím si, že ten kto potrebuje sex každý deň v ňom nie je uspokojený rovnako ako ten, ktorý naopak sex odmieta.
@mondolina No tak ja myslím, že s apetítom sú to len výhovorky a že sexualita je len jedna u každého a ide len o mieru uspokojenosti resp. neuspokojenosti, takže dlhodobo vyhľadávať sex dennodenne ukazuje, že nám stále niečo chýba, ale aj odmietanie poukazuje na to isté, proste neni tam rovnováha.

@aadaa66 inak u nás to je detto. a to máme dve deti 😀 ale ja sex s mojim mužom milujem. To je to, čo ma dobíja energiou keď som unavená, keď ma bolí hlava, nie je lepšieho lieku. 🙂 máme sex takmer každý deň, dokonca niekedy aj počas menštruácie, pretože môj muž tvrdí že ma miluje so všetkým a akúkoľvek 🙂 my sme maximálne prepojení, takže ani pre mňa to v tomto období nie je prekážka 🙂