icon

Partner chce sex každý deň

aadaa66
22. júl 2020

Ahojte partner povazuje za normalne mat sex kazdy den. Aky mate na to nazor?

Strana
z2
banderaska29
27. júl 2020

@aadaa66 inak u nás to je detto. a to máme dve deti 😀 ale ja sex s mojim mužom milujem. To je to, čo ma dobíja energiou keď som unavená, keď ma bolí hlava, nie je lepšieho lieku. 🙂 máme sex takmer každý deň, dokonca niekedy aj počas menštruácie, pretože môj muž tvrdí že ma miluje so všetkým a akúkoľvek 🙂 my sme maximálne prepojení, takže ani pre mňa to v tomto období nie je prekážka 🙂

mondolina
27. júl 2020

@banderaska29
My tak isto.

amelie2017
29. júl 2020

Moj nazor? Ze chciet moze. Aj ja chcem byt milionarka a nie som.
Aj moj muz by chcel a najlepsie rano, na obed a vecer. No ale ako pisem, chciet moze. A tiez sa v praci namaka, ale jemu je to jedno. Pred porodom to tak aj bolo, sex s nim zboznujem, ale po porode sme radi, ak je to 3 krat tyzdenne. Boli casy, ked aj 3 krat mesacne. Chut z mojej strany je, ale ja nemozem, kym je mala hore a napriklad sa hra. On by to uz hned vyuzil. A potom vecer, ked uz mozeme som tak ko, ze nic. A nikdy na mna v tomto netlacil, ze by som sa citila, ze musim. Chudak skusa, ale ked vidi, ze dnes to nepojde, tak sa nic nedeje. Neviem si predstavit byt s clovekom, co ma do toho nuti, vsak to je skor znasilnovanie.

mladena
30. júl 2020

Neviem, myslím si, že ten kto potrebuje sex každý deň v ňom nie je uspokojený rovnako ako ten, ktorý naopak sex odmieta.

mondolina
30. júl 2020

@mladena
Prečo si myslíš? V prvom aj v druhom prípade ide o výšku apetítu, ktorý nie je u každého rovnaký.

mladena
30. júl 2020

@mondolina No tak ja myslím, že s apetítom sú to len výhovorky a že sexualita je len jedna u každého a ide len o mieru uspokojenosti resp. neuspokojenosti, takže dlhodobo vyhľadávať sex dennodenne ukazuje, že nám stále niečo chýba, ale aj odmietanie poukazuje na to isté, proste neni tam rovnováha.

mondolina
30. júl 2020

@mladena
A teda aká je tá správna rovnováha podľa teba? Keď už popieraš individualne potreby jedinca?odhliadnuc od iných mnohých okolností, ktoré určujú výšku apetítu.
Napr.nebudem mať asi chuť na sex každý deň keď mám sexovať napr. s mužom čo smrdí.
Atď atď

mladena
30. júl 2020

@mondolina rovnovaha? no proste ho nepotrebuješ ani vyhľadávať ale ani odmietať. V konečnom dôsledku sú potreby jedinca kolektívnymi potrebami ľudí a to sa týka aj iných oblasti, ide len o to čo s tým urobí.

Strana
z2