Partner chce sex každý deň
Ahojte partner povazuje za normalne mat sex kazdy den. Aky mate na to nazor?
o tom sníva asi každý chlap... 😉
keby som ležala celý deň a nič nerobila tak jasné že aj hej... Ale keď driem ako otrok a zaspávam meter pred posteľou tak o tom nemôže byť ani reč... 🙂
Kamoska to takto ma a nie je z toho nadsena, ale vyhovie manzelovi. Snazia sa pritom vymyslat vaelico na spestrenie napr vselijake hracky.
ak sa nato aj ty citis tak v tom nevidim problem
ja by som tiez brala sex kazdy den, nuz ale pri dvoch detoch, domacnosti, padam vecer uz dole hubou, kde este sexovat...a to ma este caka nocna pri babatku 😀
jaaaj kde su tie casy ked bol cas aj chut na ranny sexik 😀
že je to úplne normálne a ľudské
Tiež mám doma nymfomana, takže každý deň.
Keď mám robotu tak to vybavíme rychlovkou.
pokial to vyhovuje obom, ...za mna je to vela a aj nerealne, asi muz nema co robit. Ked mas 3 deti, dom, zahradu a zvierata, tak manzel je viac unaveny ako ja a zaspi za 5 min. Preto u nas vikendy rano...deti maju rozpravky a my tutu-mutu 🙂
@euka210 víkendy ráno? U nás v noci o 2hod. Vtedy je už konečne kľud...
@deti95060810 a potom cez deň nevladzes😊
@aadaa66 tak moj je zas uplny opak.ten sa tomu doslova vyhyba.Vacsinou ma vyhovorky preco dnes nie...Tak neviem co je lepsie mat takeho ktory chce kazdy den alebo takeho ktory nechce vobec 🙈
Normalne.. my sme aj 2x kazdy den stihali kym sme nemali deti 😉tak ked tebe sa nechce a jemu ano nech Ta nejak spracuje - masažou predohrou atd.
Ja by som teraz najradsej aj viackrat denne. Ked sme vecer padli od unavy, tak pri prebudzani...ale ked boli dvojicky male, bolo tak raz za mesiac. Myslim ale ze nic z toho nie je nenormalne, proste je to hlavne o situacii a hlavne by to malo byt o oboch z paru.
Pre mna ok , ale ci pre Teba to je otazne. Totiz ono je to o tych dvoch.
@verrramkonik Ja by som sa takemu muzovi, co nema chut zas potesila😃 Po porodoch mam uplne iny pohlad na to.
Nepoznam par ktory to robi denne.
@iwesska no na to by si po dlhej dobe velmi rychlo zmenila nazor... to mi ver. chápem aj Teba, ale keď Ťa muž odmieta a nemá chuť tak po roku takéhoto fungovania by Ti bolo veľmi Ťažko. teda, ja hovorím za seba- zažila som to a bolo to ťažké.
@banderaska29 A tak mozno hej,kym je to v pozicii,ze sa caka na mna,tak je to asi ine😀
zo zaciatku sme to tak mali, lenze postupom casu, sme mali toho obaja v praci vela, boli sme radi, ze sme radi a uz sa to zmenilo, ale tak presne je to o tom ako to komu vyhovuje, je dobre ak su dvaja v tomto smere na jednej vlne naladeni
@aadaa66 podľa mňa je to normálne ja mám zas problém že môj manžel so mnou už vôbec nechce sex radšej si ho vyhoni je to pre mňa ponižujúce bud rada ze ten tvoj ma na teba chuť aspoň vieš že ho priťahuješ
Podla mna uplne normalne. Ja som rada, ze my uz roky mame sex takmer kazdy den, a stale nas to k sebe taha😊
Podla mna tiez normalne 🙂
Ja ti neviem pri kazdodennych starostiach a vsetkom moznom,ked sa len zenies a nevies,kde ti hlava stoji,som rada,ze si dokazem odlicit tvar v polospanku a nie to este aj sexovat. Kazdy den je fakt moc. Kamoska este aj v noci musi,ak nestihaju vecer. Normalne ju zobudi a musi. Chore.
tak my sme spolu 16 rokov, mame 4 deti a stale su dni, kedy stihame aj 2 krat 😀
ale su aj dni, kedy nestihame vobec. moj muz je tiez taky, ze idealne 3 krat denne, ale tak raz sa prisposobim ja jemu, raz on mne, aj o tom je vztah 🙂

Že je to normálne ak to vyhovuje obom