icon

Partner je bisexuál

stefania2m
20. jan 2023

Dobrý deň. Chcela by som Vas požiadať o radu alebo lepšie povedané aspoň sa vyrozprávať a pripadne počuť nejaký názor na danú situáciu. Po rozchode s dlhoročným priateľom som si nasla novú známosť v Marci 2022. Odvtedy sme boli nerozlučni. Takmer nonstop spolu, aj sme spolu pracovali v ,,našom,, biznise. Zavolala som ho na pomoc. Všetko išlo priam ideálne, ale nevedel pochopiť ze mam ešte kamarátsky vzťah s ex. Občas sme si zavolali a robila som mu účtovníctvo do firmy. Absolútne žiadne zamilované správy ani hovory. Nič. Taktiež nevedel pochopiť ze som v kontakte s druhým ex s ktorým mam zas spoločnú firmu. Takže to neslo všetko zrušiť zo dňa na deň. Ale s Matejom,priateľ, som bola nonstop. Nikdy som ho nepodviedla. A myslím ze to dobre vie. Naozaj som ho zboznovala a milovala a postupne úplne utinala kontakty s ex aj firemné veci som už riešila aby sme sa vyrovnali. Avšak túto sobotu mi z ničoho nič povedal ze je bisexual. Ze sa chce zmeniť, ale keď sme sa o tom rozprávali tak mi naznačil ze keby som ja bola ochotná tolerovat mu sex s mužmi, on mne by toleroval sex so ženami na kadejakých swingers party. Mimo toho sa tvári ako ma miluje. Ja som z toho ostala ako oliata vriacou vodou a neviem sa psychicky pozbierať. Mali sme už zaplatenú dovolenku tak sme dnes pricestovali nana dovolenku ale

Strana
z3
kiwi3
20. jan 2023

podla mna vobec nejde o to, ci je bi alebo homo alebo hetero... uplne chapem, ze si zostala ako obarena. myslela si si, ze si nasla super chlapa do buducnosti a on ti teraz vlastne povedal, ze to s tebou nemysli az tak vazne. to je na tom to najdolezitejsie a presne to medzi riadkami povedal, ze sa vlastne nemieni na teba viazat ako na jedinu osobu. s obrovskym smutkom, ale navrhla by som mu urcite rozchod.

fem
20. jan 2023

@karolinakr ano, presne
pretoze mu ide len o jeho manipulaciu na svoj obraz, co on potrebuje, posluzila mu jej zranitelnost, ziskal doveru, odtrhol pripadne zneistil jej vztahy, ktore pre nu nieco znamenali, vytvoril okolo seba ideu o sebe , bude tlacit dalej uz teraz je jasne , co chce.
Verim, ze vsetko do bodky ma premyslene aj splnit.

Nepotrebuje niekoho cudzieho, ale niekoho doverciveho na jeho predstavy.

Zneisteny, dookola hladiaci na seba , bude zneistovat osobu, od ktorej dostal doveru. Lebo sak dolezity je on sam.

mmoni89
20. jan 2023

@mk2023 samozrejme súhlasím,je to úplne jedno

fem
20. jan 2023

Kazdy, kto tlaci na pilu od odtrhnutie biznis vztahov, je dost velka cervena vlajka. Ono je to romanticka predstava, skor to bude manipulacia. Urobil sa jedinym objektom .

Dolezite, ci je este v tej jej vo firme, ci jej este neobsadil aj biznis. Lebo to tak byva.
Ci uz je s ňou zviazany este v biznise.

belasy_motylik
20. jan 2023

@stefania2m a s mužmi to nevnímaš ako neveru? Jedna vec je ako váš vzťah vnímaš ty, ale trochu sa na to pozri objektívne a emócie zatvor na chvíľu do skrine a prečítaj si svoj príspevok akoby si ho nepísala ty, z postoja tvojho "akožepartnera", evidentne nie vhodného na normálny monogamný vzťah s úctou a láskou k partnerke, je hádam úplne jasné ako to vníma on. Máš 2 možnosti - buď budeš tolerovať že ho tvoj partner bude strkať do každej diery, ktorá ho zaujme a budeš s tým v pohode teraz, aj za x rokov a nebude ti vadiť dávať si do úst a do seba niečo, čom bolo možno pár minút predtým v niekoho zadku a iných otvoroch, alebo pozbieraš zvyšky sebaúcty, pudu sebazáchovy a zdravého rozumu a pošleš ho do ... presne tam, kde by tak rád išiel 😀

stefania2m
autor
20. jan 2023

@karolinakr
@karolinakr lebo on asi nemá záujem spat s inými ženami. Tak nenuka ani mne muzov

stefania2m
autor
20. jan 2023

@belasy_motylik toto bolo tak trefne a zároveň vtipné napísané. Máš samozrejme pravdu. Ale strašne som si už na neho zvykla, je súčasťou môjho života a samozrejme ho ľúbim. Ja som naozaj žila v tom ze je ten pravý, ten jediný. Ja neviem sa za pár dní toho všetkého v mysli vzdať. No dovolenka nám začala. Zatiaľ je to ok. Ale každopádne na konci sa musím rozhodnúť co ďalej

stefania2m
autor
20. jan 2023

@fem v biznise so mnou zviazaný nie je. Je to môj biznis. Ak skončíme, skončí aj vo firme

stefania2m
autor
20. jan 2023

On ešte strašne mi hovorí ze som urobila na začiatku chybu ja. Ze on sa do mňa zamiloval a ja som stále udržiavala kontakt s ex- ohľadom biznisu. Nikdy som ho nepodviedla a to vie. Ale ze mi nemohol veriť a keď sme sa pohádali tak vtedy mal ,,myslienky,, zabaviť sa s muzmi. Ale ze to nikdy neurobil. Možno je chyba aj vo mne. Ale nemohla som všetko porušiť behom chvíle. S ex sme mali spoločný dom. Trebalo to vysporiadať. BI chcel aby som si zbalila jeden kufor a šla s ním do USA. Ja som sa k tomu moc nemala lebo som mala nedoriesene veci majetkové. Ze on chcel začať úplne nový život na mieste kde nikoho nepoznáme ako ja, ani on

mk2023
20. jan 2023

@stefania2m prosim ta ..chyba nie je v tebe..snazi sa ta zhodit. Chce, aby si ty citila vinu a on z toho vysiel ako anjelik. Predsa si kontakt s ex udrziavala kvoli biznisu a nie pre zabavu. Co si mala biznis zahodit len tak? Je to manipulator.

janetinka27
20. jan 2023

@oliolijanka o com tocis? 😀 ja som nikde nepisala o jeho pravach, ani ho nelutujem, naopak, ja som pokracovanie vo vztahu v predoslom mojom prispevku neodporucala. napisala som viac prispevkov a zrejme si niektory pochopila bez suvislosti s predoslym.
ja som praveze reagovala na prispevky zien, ktore tvrdili, ze problemom nie je, ze je bisexual, ale ze sa otvorene vyjadril, ze by chcel udrziavat styk s muzmi a mozno bude nakoniec gay.
ja vsak okrem toho tvrdim, ze mat vztah s bisexualom je rizikove v tom, ze bisexual moze byt vo svojich potrebach narocnejsi ako heterosexual, pretoze moze mat potreby, ktore mu nedokaze uspokojit jedno pohlavie. cize vztah s bisexualom podla mojho nazoru je rizikovejsi.
to je vsetko, proste som reagovala na zlahcovanie bisexuality v prispevkoch inych zien. nejako si to uplne zle pochopila a cudujem sa, ze mas este na tych prispevkoch tolke lajky 😀

lilitela
20. jan 2023

@stefania2m Ved presne o to mu islo, aby si sa najprv zalubila. Lenze ked to tak vezmes a povies sama sebe, zalubila si sa do klamstva, z velkej miery. Tak stary chlap to mal vyklopit uz na zaciatku. Isteze nie je lahke o tom hovorit, ze cau, pacis sa mi, ja som bi a prelietavy... premyslam, preco si vlastne nehlada seberovnu v tychto jeho zalubach. Chapem, ze to bude asi tazsie, najst taku co to toleruje, ale isto take su.
No a narozdiel od neho, co sa s bisexualitou vytasil az teraz, ty si od zaciatku neskryvala, ze udrzujes kontakt aj s ex, bez ohladu na to, ci biznis, alebo priatelstvo. Isiel s tym do toho, ze to o tebe vedel.
A co on tam chce robit v tom zahranici? To tiez vyzera ako sposob, ako ta odrezat od vsetkych a vsetkeho.

kiwi3
20. jan 2023

Čím viac informácií, tým horšie. To je fakt nejaky manipulator, ktorý by chcel niekoho, pri kom si môže len tak odskočiť, pritom žena bude doma na retazi a najlepšie niekde, kde ani nikoho nepozná. Až nebezpecne mi to pripada

stefania2m
autor
20. jan 2023

@lilitela jazdiť na kamióne. To robil aj doteraz. On mi to vraj asi po 2 mesiacoch vzťahu povedal keď sme boli pripiti. Ze sa bavil aj s muzmi. Ale povedal to doslovne takto a ja som to pochopila ze myslí že akoze pil s nimi, mal party. Ani v najhoršom sne by ma nenapadlo ze myslí sex. Takže aj to mi trosku vyčíta. Ze je moja chyba ze som to nepochopila

jazula
20. jan 2023

@stefania2m Naozaj to znie čím ďalej tým horšie. Za všetko si ty na vine a on chudáčik si len nevie pomôcť a za všetko môže príroda, lebo je bi…. Blbosť! Hlavne s ním neopúšťaj svoj život, aby on niekde v US mohol jazdiť na kamióne. Aj bi partner môže byť normálny, tento chlap sa jednoducho vyfarbil ako typ nepoužiteľný na funkčný monogamný vzťah (bez ohľadu na sexuálnu orientáciu).

foterlotor
20. jan 2023

Dobry humus aj ked sa tu spolocnost tvari ze je to normalne. Mat chlapa ktory spava s chlapom to je uplna lahodka 🤢

lienka.7
20. jan 2023

@stefania2m akoze sorry, ale ty nie si normálna. Mas doma dobre prasa a ty ešte uvazujes o živote s nim??? On nechce zeny, on chce chlapov, ty si to este nepochopila? To preto ti akoze schvaľuje zenu... ty chrapes so ženami, on s mužmi a ste si kvit. To je jeho uvažovanie.
No pekne grupensex manželstvo ti prajem, fakt 👌🤦‍♀️

konikmodry111
21. jan 2023

Niekto sa tu zase nudí, lebo toto ani pravda nemôže byt že niekomu partner toto vyklopí a ona este sníva s ním o krásnej budúcnosti lebo je zamilovana 🤦🏼‍♀️ Bože môj že na detektor lži ho dať, že ta nebude podvádzať v budúcnosti 🤣 to by si ho naň vodila každý mesiac ?

lavinis
21. jan 2023

@stefania2m to je iný manipulator, tak nakoniec je to tvoja chyba 😅

stefania2m
autor
21. jan 2023

@konikmodry111 kiez by si mala pravdu ze to pravda nemôže byť. Kiez by. Ale vidíš. Som natolko debilna ze zial pravda to nielen môže byť, ale aj je

mk2023
21. jan 2023

@stefania2m Uz si mu dala koniec? Ci naco cakas? Kedy pride domov s rozt*tkanou ritou?

konikmodry111
21. jan 2023

@stefania2m prosim ta posli ho pekne za inými a povedz mu že ho natoľko ľúbiš že mu chceš dopriať len to najlepšie a že to mu ty nevieš dať 😅 počkaj este aj sám by odišiel 😁 prepáč ale fakt toto je moc na mna 🙈

stefania2m
autor
21. jan 2023

@konikmodry111 hehe ale dala si mi dobrú rozchodovu vetu. To určite použijem. Ďakujem 🙂

stefania2m
autor
21. jan 2023

@mk2023 kedy prídeme z dovolenky.

konikmodry111
21. jan 2023

@stefania2m držím palce 🍀

mirco50
Odpoveď bola odstránená
stefania2m
autor
22. jan 2023

@mirco50 no ja by som to nemohla tolerovat ani keby som pri tom bola. Myslím ze by som sa asi najskôr z toho povracala to vidieť. Ozaj takúto traumu do života Mi netreba

kroska18
6. feb 2023

A mne sa zdá, že vás, milá autorka, chce aj vmanévrovať do svingers avantúr

Strana
z3