icon

Partner je bisexuál

stefania2m
20. jan 2023

Dobrý deň. Chcela by som Vas požiadať o radu alebo lepšie povedané aspoň sa vyrozprávať a pripadne počuť nejaký názor na danú situáciu. Po rozchode s dlhoročným priateľom som si nasla novú známosť v Marci 2022. Odvtedy sme boli nerozlučni. Takmer nonstop spolu, aj sme spolu pracovali v ,,našom,, biznise. Zavolala som ho na pomoc. Všetko išlo priam ideálne, ale nevedel pochopiť ze mam ešte kamarátsky vzťah s ex. Občas sme si zavolali a robila som mu účtovníctvo do firmy. Absolútne žiadne zamilované správy ani hovory. Nič. Taktiež nevedel pochopiť ze som v kontakte s druhým ex s ktorým mam zas spoločnú firmu. Takže to neslo všetko zrušiť zo dňa na deň. Ale s Matejom,priateľ, som bola nonstop. Nikdy som ho nepodviedla. A myslím ze to dobre vie. Naozaj som ho zboznovala a milovala a postupne úplne utinala kontakty s ex aj firemné veci som už riešila aby sme sa vyrovnali. Avšak túto sobotu mi z ničoho nič povedal ze je bisexual. Ze sa chce zmeniť, ale keď sme sa o tom rozprávali tak mi naznačil ze keby som ja bola ochotná tolerovat mu sex s mužmi, on mne by toleroval sex so ženami na kadejakých swingers party. Mimo toho sa tvári ako ma miluje. Ja som z toho ostala ako oliata vriacou vodou a neviem sa psychicky pozbierať. Mali sme už zaplatenú dovolenku tak sme dnes pricestovali nana dovolenku ale

katuskamala1
20. jan 2023

Myslim, ze ty nie si vhodna do takehoto vztahu. On by potreboval volnejsi vztah, kde tu moze odbocit k muzovi, party kde sa pomenite kadejako, a teba ako taku istotu a partacku. Nevravim, ze je taky vztah zly, ale je myslim uplne mimo tvojej predstavy o rodine ci manzelstve. Chapem, ze to boli a i bude ale z kratsej cesty je vzdy lepsie... Chapes. Obycajne neradim rozchod, ale tuto konsenzus nenajdes nikdy

marca12
20. jan 2023

@stefania2m neuvedomil si,ze ta mohol ranit,nezalezi mu na citoch inych ludi a ak sa ti niekto paci je tazke sa ho vzdat. Podla toho,co pises toto nie je chlap pre teba. Moj nazor je,se takyto nerozhodni ludia ako on,by nemal byt vo vztahu,nehladat vazny vztah a hladat podobne zmyslajucich ludi. Nie zranenu zenu po nevere,ktora tuzi po normalnej rodine. Mal byt k tebe uz na zaciatku uprimny. Ja neodsudzujem bisexualov a ani ludi,ktori nedokazu zit s jednym clovekom,len by mali zit vo svojej bubline a nehladat si ludi,ktori nezmyslaju ako oni.

janetinka27
20. jan 2023

@oliolijanka tak som to nemyslela, myslela som sexualnu rovinu. nie zehlenie, varenie. ale to, ze v intimnej oblasti bude uspokojovat jeho potreby. ale bisexual moze mat rozsirene potreby tym, ze moze mat tuzby po praktikach aj so zenou a aj s muzom a takeho cloveka najde ovela tazsie. neviem, ako si mohla pochopit, ze hovorim o domacich pracach, ked sa bavime o sexualnej orientacii 🙂

jazula
20. jan 2023

Tu nie je problém busexualita (aj keď bi partner, to tiež chvíľu trvá spracovať - vlastná skúsenosť). Aj vzťah s bi partnerom vie byť pekný, monogamný a so všetkým, čo k tomu patrí (napríklad aj dieťa).
Tu on pod označenie bisexuál schováva to, že chce spať s kde kým aj mimo “vzťah” a nechce sa mu to schovávať ako neveru. Ja by som toto ukončila, nie som typ na polygamiu a je mi úplne jedno akého pohlavia by boli tí ľudia navyše…

toskanka
20. jan 2023

Poslať ho do rici a to hneď. A to čo si vôbec dovoľuje tebe vytykat kontakty s ex, zatiaľ čo on si honí vtáka s chlapmi. Dúfam, že si mala s ním aspoň ochranu. Nikdy nevies, čo takýto môže v sebe mať, no fuj.

divokykonik
20. jan 2023

Niečo podobné som zažila. Môj bývalý partner chcel raz do mesiaca úlet s chlapmi a ja som mohla mať úlet so ženami (čo ja samozrejme nemám za potreby). Vzťah veľmi skoro skončil a teraz je tuším už niekoľko rokov s jedným partnerom, skrátka je gay a so ženami nechce mať už nič spoločné. 😉

katuskamala1
20. jan 2023

@divokykonik aj si mu to tolerovala? Schválila, ze moze ist s chlapmi?

sonula
20. jan 2023

Ziadny clovek nedokaze najst vsetko v jednom, tuzby sa casom vyvijaju a menia. Vacsinou ich vsak ludia potlacia, lebo tak sa to proste spolocensky ocakava.
Bi nie je nic zle, je to uplne normalne. Zalezi ako postavite svoj vztah, najst si parik do 4, by asi bolo prenho uplne idealne🙂
Otazka je ake mate obaja predstavy. Ak si to ty nevies predstavit, radsej ten vztah ukonci alebo sa ho priamo spytaj, ze teda ako si predstavuje.
Kazdopadne clovek by nemal potlacat svoje tuzby a tiez by ten druhy nemal toto od nikoho vyzadovat.

toskanka
20. jan 2023

@sonula Ale takéto veci treba povedať tomu druhému hneď na začiatku vzťahu, ešte predtým, nez začnú intímne žiť. Ja osobne by som sa asi povracala, keby mi partner povedal, že je bisexual.

dilino
20. jan 2023

Ukonči to kým nedostaneš nejakú pliagu ktorej sa nezbavíš celý život. Bože hnus pri spomienke že spal s mužom a potom by išiel spať s tebou no brr. Skonči to a ušetriš si kopec problémov. Alebo budete mať deti a ON TI bude zahýbať s mužom.

oliolijanka
20. jan 2023

@janetinka27 Ja rozumiem, ze si pisala o sexualnej rovine, preto som uviedla aj ten priklad so sexom vo vlaku.
Ved aj heterosexuali maju rozne predstavy o sexualnom zivote v partnerstve.
Ok, ak by mal moj partner dvojcentrimetroveho pipika, ale vo vsetkom by sme si vyhovovali, tak co mu poviem...? Ze niekolkokrat do mesiaca si odskocim ku kolegovi, lebo mam tuzby na ine praktiky?
Byt bi nie je ziadna polahcujuca okolnost, aby bol clovek nemonogamny.

srdeenko19
20. jan 2023

Joj, tak toto by som ja nedala, nočná mora moja, že chlap pchá svojho oného do cudzej rici a potom spí doma so svojou ženou. Autorka, máš to veľmi ťažké a je to nezávideniahodná situácia, ale s takým chlapom by som ja určite neostala.

janetinka27
20. jan 2023

@oliolijanka ale ak by mal dvojcentrimetroveho a mne by to nestacilo, tak by som predsa vztah ukoncila 🙂 tym som chcela povedat, ze clovek si predsa najde partnera, ktory mu vyhovuje a vtedy nema az taky problem zit monogamne. a v tomto to ma lahsie heterosexual, pretoze si moze najst partnerku, ktorej vyhovuju nejake praktiky, ktore aj jemu a budu si navzajom postacovat. ale tazsie si najde partnerku bisexual, pretoze pri zene mu mozu chybat praktiky s muzmi a pri muzoch zasa so zenami. takze pre neho moze byt tazsie zit monogamne - to som tu reagovala na to, ze aj bisexuali mozu zit monogamne. ale to musi byt ich rozhodnutie, aj ked mozno ich tuzby nezostanu naplnene - lebo zena im ich nedokaze naplnit.

fotoarch
20. jan 2023

@stefania2m moze byt mono, bi , delta , omega ...na tom predsa nezalezi ... Ak mate predstavu , ze vam bude spriaznenou dusou, oporou a vasim partnerom pocas zivote - tak budete len DVAJA vo vztahu ... vy a on ... to bude vasa dusevna i fyzicka intimita vas dvoch ...

mmoni89
20. jan 2023

@stefania2m ja neviem ci je tu nad čím rozmýšľať. Deliť sa o chlapa s mužmi?? 🤮Ani náhodou

mk2023
20. jan 2023

@mmoni89 no myslim, e je uplne jedno ci s muzmi alebo so zenami..obe je hnus a dehonestujuce

janinah
20. jan 2023

A verím.ze už máš zbalený kufor a z tej dovolenky už ideš domov....alebo si si aspoň vybavila inú izbu a budeš si dovolenkovať sama

beatrixx1525
20. jan 2023

@stefania2m to že mal už sex aj s mužmi neznamená že sa nechce ďalej hľadať. Možno chce zistiť čo presne ho na tom priťahuje, aké praktiky a pod. alebo jednoducho má inú predstavu o vzťahu ako ty. V každom prípade odpoveď na tento problém vieš aj sama- nechať tento vzťah a hľadať niečo iné.

oliolijanka
20. jan 2023

@janetinka27 Nie, nechces ma rozumiet😊
Chudacik bi potrebuje zenu a chlapa.
Moja spoluziacka na vyske snivala o sexe so psom. Neviem, ci taki ludia maju meno, nazvyme ich psofili.
Takze ona by podla tvojho uvazovania mala mat pravo si niekolkokrat v mesiaci rozdat so psom, ved ona chudacik nemoze za to, ona sa taka narodila a jej manzel by to mal pochopit.
No vsak nech mu to skusi povedat..😀

michaela16
20. jan 2023

@stefania2m Mal pohlavný styk so 4mi mužmi o ktorých ti reálne povedal a možno ešte s ďalšími 10timi o ktorých ani netušíš...fuuu, na toto treba mať iný žalúdok...ja by som mu už iba z diaľky zamávala na rozlúčku!

zlomika
20. jan 2023

nooo neviem ale toto by som asi neprekusla. nechala by som ho tak, dala si pauzu alebo ako chces, tak si to nazvy, no musel by sa rozhodnut a ujasnit si v hlave kto vlastne je. no neviem, ci by aj tak vo mne neostali pochybnosti

stefania2m
autor
20. jan 2023

@zlomika tie pochybnosti sú strašna pravda. Tiež sa toho strašne bojím. Lebo človek nikdy nevie
Co tomu druhemu skrsne v hlave. Ale ja ho strašne lubim a naozaj som si už myslela ze je ten pravy, ze s nim bude moja budúcnosť. A nejako som si to tak vsugerovala, až sa toho teraz neviem vzdať. Ale zároveň si uvedomujem ake veľké riziko by som podstúpila. Je ochotný ísť na detektor lži. Tak ma napadlo ze mu dám otázku či mi plánuje byť verný a tým pádom nemať sex s muzmi. Ze už odkedy ma pozná so žiadnym mužom nespal. Takže skoro rok a ze mu to zatiaľ nechýba
Ale ktovie. Keď bol opitý tak tie swingers spomínal. A keby som sa na to dala nahovoriť už by to bolo

mk2023
20. jan 2023

@stefania2m 😀 akoze..tu ani nejde o tych muzov..tu ide o to, ze on chce spavat aj s inymi..jednoducho nie je pre teba.. Niekedy laska nestaci..niekedy su tie pohlady na zivot, nazory diametralne odlisne a neda sa donekonecna robit kompromis..a uz vobec nie v tomto pripade ..

jazula
20. jan 2023

@stefania2m A keby ti povedal že ok, nebude už spať s mužmi, len ženami, ale aj inými okrem teba a teda ty môžeš mať zasa sex s inými mužmi, to by bolo ok? Lebo byť verný sa nerovná nespať už s mužmi…

fem
20. jan 2023

Už len to, že si začala obmedzovať svoje vzťahy , s inými plus ďalšie manipulatívne reči , akože nenapadne naznacovanie, myslím že od začiatku vie, kde ta potrebuje dotlačiť alebo potlačiť . Jeho nestabilita , taká hra z jeho strany , určite môžeš čakať ďalšie “prekvapenia”.

fem
20. jan 2023

@stefania2m pretože cítil tvoje zranenie z predchádzajúce vzťahu , na tom ta postupne začal namotavat , tvoju krehkosť určitú , jasne že žiaden morálne ok človek by nešiel do vzťahu ak chce žiť polygamne , osobnostne nič dobre pre rovnocenný doverujuci a rešpektujúci vzťah .

katka700
20. jan 2023

@stefania2m nie je to partner akého potrebuješ, cez dovolenku by som to neriešila, načo si ju kaziť, a keď sa vrátite rozchod. Nájdeš lepšieho.

dominikamacakova
20. jan 2023

Asi pozerá veľa Netflixu 😉

prhlavka
20. jan 2023

Pisala som ti sukromnu spravu

stefania2m
autor
20. jan 2023

@jazula Nie. So ženami by som neveru netolerovala vobec ale o tom nikdy nebola ani reč. On veľmi dobre vie zr ja nebudem tolerovat žiadnu neveru. S nikým

karolinakr
20. jan 2023

Preco ti nenuka volnu ruku pri spani s chlapmi, ale ženami?