icon

Partner ma odsúva v sexe na druhú koľaj, čo s tým robiť?

24. feb 2024

Ahojte baby, nie nechcem tu čítať, že mi gratulujete akého onakého som si našla. Idem k veci. Som na začiatku 8meho mesiaca a môj partner má v sexe dal na druhú kolaj. Neviem co si mam o tom myslieť. Proste momentálne funguje na erotických filmoch a pravačke. Avšak mňa sa ani neopýtal či mi to nechýba, či nechcem aj ja poláskať...iba sa vyjadril, že už mu vadí bruško. Co si mam o tom myslieť? Príde mi to vrcholné sebecké a hlavne som mu vravela, že mi to chýba a nič sa nezmenilo...

Strana
z2
karolinakr
27. feb 2024

Nebolo tu tak davno diskusia, že muž pribral, mal velke prsia, brucho, ženu už nepriťahoval aj sa stranila sexu..Xy komentarov ako sa ma premahat, lebo ho zrani, laska je o niečom inom nie o bruchu, je sebecka atd..tak čo si pamätam, na konci pisala, že to musi vydržat a bude sa teda premahat..Situacia naopak, žena ma velke brucho, muža nepriťahuje, to iste forum, zrazu to ma žena rešpektovat, polovica diskutujucich jej chrstne do tvare, že je nechutna s veĺkym bruchom a mužovi sa nečudujú.Nema ho otravovať, ma si poradit sama.
Ked žena z objektivnych pričin nemôže mat sex alebo nema chut, je vyzyvana, nech robi mužovi oral..Ani nie rukou, to nestači, rovno oral..O žiadnej ohladuplnosti z mužovej strany vtedy nie je reč.
A toto si radia ženy same medzi sebou, beru zo vzťahu to, čo je pre ne nevyhodné.Vždy mužovi davaju do ruk tromf...A nie že sa hanbia za to, že su blbe jak tago, ešte sa tym chvália a vyzývajú k tomu ostatné ☝

karolinakr
27. feb 2024

Mimochodom, teraz muž ruky a jazyk používať nemusí?👏👏

tiezjedna
27. feb 2024

@mamamasama teraz to neber prosím osobne, ale niektorí sú tak nadržaný, že im je úplne jedno, čo opichajú. Aj to je niekde realita... Nahovárať si, že je žena atraktívna s nadváhou 40 kg je fakt naivné.

nessi01
Autor odpoveď zmazal
autor
27. feb 2024

Ďakujem za odozvy. Nepribrala som 40kg, pribrala som 12kg a som momentálne vo 8.mesiaci.

tiezjedna
27. feb 2024

@nessi01 prečítaj si, na ktorý komentár som reagovala... S autorkou to nemá nič spoločné.

rozculena
27. feb 2024

@barborachors to je v poriadku,že nechce s ňou sex....ale vyhýba sa všetkému,ja som to teda tak pochopila,že žiadne objatia,ani bozky,a to už v poriadku nie je.

vivienkalejova
1. mar 2024

Podľa mňa bi si sa sním mala porozprávať a povedať mu o tom lebo napr.my z mužom sme malý sex až do 9.mesiaca u nás to bolo na opak je mu bruško nevadilo

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2