icon

Partner mi prestal voňať

19. nov 2021

Ahojte ženy.
Je to dosť citlivá téma ale predsa verím že sa nájde niekto kto ma podobný problém a poradí mi 🙈
Kedysi mi partner voňal tak nejak prirodzene , sám sebou.
Ale zrazu ako keby to vyprchalo 🙈
Vyjde zo sprchy , čistý a teda mal by aj voňavý? Ale ja ako keby stále cítim takú potuchlinu 🤢 Neskutočne ma začalo odpudzovat keď sa ku mne snaží pritúliť, keď sa s ním mam milovať alebo mu dat pusu... V noci radšej odchádzam spať vedľa do izby s vyhovorkou že chrápe , ako ležať vedľa neho .
Veci mu vždy vyperiem, všetko má voňavé.
Kúpila som mu niekoľko drahých parfumov ktoré mi krásne voňajú, kozmetiku na telo mu tiež kupujem kvalitnú ale aj tak necítim vôňu týchto vecí ale ten odpudzujuci pach. Neviete čím to môže byť? 🙈 stalo sa vám to niekedy že vám partner začal doslova smrdiet? Podarilo sa vám znova v ňom tú vôňu objaviť?
Vopred ďakujem za každúodpoveď/radu.

Strana
z3
marca12
23. nov 2021

To je ozaj cudne,ze ti smrdi az tak,ze musis spat v inej izbe

lienkashoppingqueen
30. nov 2021

Podla mna to moze byt kovidom. Mne odisiel cuch, ciatocne sa vratil, napr. svoj pot citim uplne inak, aj pomaranc. A uz je tomu rok aj 3 mesiace a ziadne zlepsenie.

denisa2805
16. okt 2023

Ahoj viem ze je to uz pár rokov co si sem pridala tuto otázku len som sa ta chcela opytat ako to vsetko nakoniec dopadlo? Mam presne ten istý problém ako ty a viem ze v tom nie sú žiadne uteráky a podobne veci proste mi prestal voniat presne tie isté príznaky ako si opisovala ty..
Vrátila sa ti späť vôňa partnera alebo to stále pokračovalo ďalej?

autor
23. okt 2023

@denisa2805 ahoj, nie nevrátila. Zrejme medzi nami prestala fungovať chémia. Ukončili sme to, no do dnes keď sa niekde stretneme cítim že mi ten chlap proste nevonia, a to sme ostali kamaráti.

Strana
z3