icon

Partner mi vyčíta skorý sex: Mám sa obávať?

22. jan 2024

Sme s priateľom 4 roky a nedávno mi vytkol, ze sme na sex išli skoro. Ze keby nie je tak zamilovaný, asi by mu blikala kontrolka. Tak ja som mu na to len dala protiotázku, či sa teda on nevyspal skoro so mnou a či by som si o ňom mala myslieť niečo zle. Čo si o tom myslite? Ja si myslím, ze mi nemá absolútne čo vyčítať a neviem, či na neho ide daka existenčná kríza alebo čo. Len pre objasnenie, keď sme sa spolu začali stretávať, vôbec som nestala o vážny vzťah, len o take motkanie sa, takže ma ani nenapadlo riešiť či ma bude chcieť ako vážnu známosť. Okrem toho ja sex vôbec nevnímam ako niečo s čím by sa malo čakať, nie je to pre mňa žiadne magické spojenie, ktore by som si šetrila, ziadna intimna zalezitost, ale čisto prostriedok pre potešenie.

Strana
z3
mimka1402
22. jan 2024

Súhlasím s tebou, jeho táto poznámka je úplne mimo. Nevravím, tiež som mala rôzne dlhšie čakanie na sex a aj sex na treťom rande /poznali sme sa omnoho dlhšie/ ale úprimne? Nevidím žiaden rozdiel v žiadnom ďalšom postupe vzťahu. Práveže keď to bolo skôr, sme obaja vedeli, že si v niečom sedíme a ostatne veci sme ladili.
Pre mňa stále to má nejaké čaro, neviem si predstaviť mat sex a hocikym, ale tiež som mala randenie kde som ostala dosť sklamaná a ani časom sa to nezlepšilo, takže keby začneme s tým, skôr viem, že v tomto smere šťastná nebudem a odidem bez väčšej umy... Intimita je stále silná stránka a ak si nevyhovujú dvaja a zistia to neskôr kde už sú aj silné city... Nie vždy všetko ide zlepšiť. Žiaľ.

reanda
22. jan 2024

a on vie o tvojom postoji k sexu? zdiela ho? ak hej, tak potom preco by mu mala blikat kontrolka? ak nie, nuz tak nech sa teda odblikne niekam inam

muchacici
22. jan 2024

Myslím, že dobre si mu povedala, veď predsa ste tam boli obidvaja, takže on je posledný, čo ti má niečo vyčítať. Ja som sa s mojím manželom tiež skoro vyspala, proste to tak bolo, mne sa veľmi páčil, ja ani neviem, asi už som chcela vzťah 😄 no a čo, nemyslím si, že to je niečo nenormálne. Nech sa cez to prenesie a dá ti s takými somarinami pokoj, lebo on urobil to isté, alibista

ovaaa
23. jan 2024

Sex je o dvoch takže on tam bol tiež nemá ti čo vyčítať. Ak to cítil inak mohol to zabaliť.

bolarazjedna
23. jan 2024

To je akože super... vyspím sa a babou, a potom ju nechcem, lebo sa mi odovzdala príliš skoro..... Ale na ten sex bola dobrá.... Zase keď chce žena čakať so sexom, aj to je divne pre väčšinu chlapov, aaj to je dôvod na ne pokračovanie vo vzťahu.... A ešte ze my ženy sme komplikované 😃😃😃
No tvoj chlap ti nemá nič vyčítať, a hlavne nie po 4 rokoch!!!!! To akože doteraz mu to nevadilo a teraz odrazu áno? Ani by som nevedela, či sa mám smiať alebo plakať, ak to myslí vážne....
Asi vy som mu povedala, že odteraz do svadby nemusíte mať sex vôbec 😃😃

babulkomale
23. jan 2024

To znamena ze mu blika kvoli niecomu teraz. A tebe by mala tiez, uz ta nemiluje. Prvotne poblaznenie pominulo a nepretavilo sa do dlhodobej lasky.
Bežné.

monikkatt
23. jan 2024

No zacina vymyslat.. asi chce zo vztahu vycuvat a hlada vyhovorku.. ale teda je originalny, to mu treba nechat.. ze prilis skoro, chudacik neznasilnila si ho nahodou? 😄

medda_beda
23. jan 2024

Je zaujímavé, že muži vyčítajú ženám, že sa s nimi skoro vyspali ale to, že si on užil tak to je v poriadku.A hlavne dristajú tí ktorí na ten sex tlačili.

Normálny chlap takéto kraviny nerieši.
Keď je zrazu taký moralista tak prečo nebol panicom do svadby.

h2
23. jan 2024

Vyčíta ti, že si sa príliš skoro vyspala S NÍM??? No a prečo ťa teda vtedy neodmietol? Či uňho to nie je problém, že bol sex priskoro? Len u teba?

ddaassuullaa
23. jan 2024

No, po tomto by sa rozblikala kontrolka mne🤷‍♀️😅. Tu skoda vysvetlovat - bol pri tom rovnako ako ty a nepredpokladam, ze si ho zlozila ty a on bol v bezvedomi🙈. Rozblikana kontrolka a siesty zmysel by boli uz v pozore...

dadka1997
23. jan 2024

A preco si myslíš, ze to vytkol tebe, ked povedal sme išli na to skoro ?
Skôr mam pocit, že chce zo vztahu vycúvať a ide na to takým zákernejším spôsobom

euie
23. jan 2024

Suhlasim s nazorom, ze to cele je len zamienka a vykonstruovany dovod.

vroni
23. jan 2024

Ja by som ho polutovala. So mnou si už nevrzne a keď teraz začne hľadať tu, ktorá počká dlhšie, tak to vyzera na jeho dlhú absinenciu. A povedala ďalší, prosím.

lenkakravcova
23. jan 2024

Z toho vyplýva, že on chce jednu partnerku na celý život.
Nejako to pototo, keď sa neovládol a vyspal sa s tebou pre tým, než mal ujasnene, že budeš jeho doživotnú partnerkou. Takže teraz sa ti tu svoju chybu výberu snaží vytknúť, pretože proste chce inú ženu, len už to nebude to čo sníval - a teda že bude jeho prvá a on jej prvý..

ziarifka
23. jan 2024

@lenkakravcova presne, dokonale vystihnuté. Zažila som ten istý prístup. Akurát ja som s dotyčným chodila 3 roky pri všetkej počestnosti. A v deň rozchodu: skoro sme sa chytili za ruky (po 3m), skoro sme sa objali (po 5m), skoro sme si dali pusu (po 8m na líce). Naš vzťah bol príliš skoro príliš fyzický. Musí skončiť.

lenkakravcova
23. jan 2024

@ziarifka ou jeje 😃
Chápem ľudí, ktorí chcú sex po svadbe, - ale tak ti nezvyknú čakať 3 roky ale najčastejšie tak pol roka-rok a svadba. Toto čo píšeš znie ako nejaký antisexualny chlap. 😃

ziarifka
23. jan 2024

@lenkakravcova tak boli sme "deti", 18-21r. Nebol antisexualny, ale bola moja chyba, ze mu takto sťažujem čakanie :D S mojim mužom sme sa brali presne ako píšeš, po roku 🙂

laurika999
23. jan 2024

Nech bliká kontrolka tebe a teraz. Ako bolo spomenuté toto je len nejaká blbá zámienka a vymyslený dôvod.
Asi by bolo najlepšie keby si chlapca poslala kade ľahšie, skôr než pošle on teba s kopou vymyslených výčitiek.

deti95060810
23. jan 2024

"sex vôbec nevnímam ako niečo s čím by sa malo čakať, nie je to pre mňa žiadne magické spojenie, ktore by som si šetrila, ziadna intimna zalezitost, ale čisto prostriedok pre potešenie. "

hm, po prečítaní tejto tvojej myšlienky som ostala troška zaskočená, pretože sex je vyvrcholenie vo vzťahu dvoch ľudí ktorí sa dovtedy spoznávali a tvorili zaľúbenú dvojicu popr. pár ....
samozrejme nikde nie je dané kedy ten sex má prísť - či po mesiaci, dvoch , ..... je to individuálne.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
ddaassuullaa
23. jan 2024

@walentina7 no a chlap to pochopil po 4 rokoch vztahu😂😂😂 Pan hlada unikovy vychod

ivik4
23. jan 2024

Jezis ja odpadnem
Debil roka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

stanulienkat
23. jan 2024

Dobre baby pisu. Treba mu povedat, ze sa ti zda, ze skoro tlacil na sex. A co je podla neho skoro? Po mesiaci, dvoch? Po 3 tyzdnoch?
A nesuhlasim s tvojou vetou, sex nie je nieco, s cim treba cakat. Praveze treba. Neviem si predstavit, ze som niekomu "dala" po par dnoch, alebo 1-2 tyzdnoch. Netreba sa degradovat na lacnu handru.

mikadooo
23. jan 2024

Ja mám pocit, že hľadá spôsob, ako zo vzťahu vycúvať. Neviem si predstaviť, že chlap v šťastnom vzťahu začne po 4 rokoch riešiť, že si sa s ním vyspala príliš skoro. Tak mi to príde, akoby si sám pre seba hľadal nejaký argument, že to vlastne nie je jeho chyba, že vlastne ty si od začiatku tá chybná, alebo čo... No, divné, fakt si mohol niečo normálnejšie vymyslieť. Alebo rovno vyklopiť ako vidí budúcnosť s tebou a nie toto.

simca06022011
23. jan 2024

nebude to velmi rypavy typ chlapa? :DDD lebo moj s tymto vyrukoval po hadam 10rokoch.. ja som ho kvalitne poslala niekam s tymito nazormi a viac neriesila, ale pre mna je to len dovod na vyryvanie, nic tym nedosiahne, cas nevrati.. a rovnako ako si napisala, bol pri tom, vtedy predpokladam, neprotestoval. Teraz sa chce hrat na cnostneho.

katkazocele
23. jan 2024

@walentina7 @stanulienkat presne baby vystihli ste to, chlapi vážne takto rozmýšľajú a ja keď som si hľadala priateľa musím sa priznať som mala v hlave to podobne nastavené- vyspím sa s ním skoro, pomyslí si že to robím bežne, nápodobne keby aj on skočil so mnou hneď do postele, viem že by mu išlo len o sex, príliš sa kontrolovať nevie, čiže by bol ľahký cieľ pre iné ženy...proste miestny bicykel na ktorom sa každý previezol😅
Keď niekto berie sex ako nič vážne len ako Šport, tak taký ľudia by mali byť do smrti slobodný, zbytočne ublížia ostatným, lebo nevydržia s jedným dokonca života...
Samostatná kapitola je počet partnerov (bodycount) ak by na mňa vybafol v 20tke že má na konťe 30 zárezov tak by mi bolo nechutné čo i len pusu mu dať 👶

laurika999
23. jan 2024

@stanulienkat Máš úplnú pravdu, že netreba sa degradovať na lacnú handru. Samozrejme, že nie a treba mať svoju hodnotu.
Len nám ostatným tu nejde do hlavy stále to, že prečo jej to nepovedal vtedy hneď, ale vyrokoval s tým po 4 rokoch vzťahu. Veď za 4 roky sa musia už dobre poznať, aby on vedel zhodnotiť, aká je ona žena. A asi mu vyhovovala, kedže zotrval 4 roky.

autor
23. jan 2024

@reanda tak pokiaľ sa so mnou dobrovoľne vyspal po týždni vzťahu (poznali sme sa ale už rok) a ten sex inicioval, predpokladám, ze ma ten postoj k sexu podobný ako ja. Inak by predsa čakal.

autor
23. jan 2024

@muchacici no my sme sa vlastne akoby tým sexom dali dokopy, takže bohvie či by sme boli spolu keby to nebolo tak ako bolo

autor
23. jan 2024

@lenkakravcova nie som jeho prvá sexuálna partnerka takže toto je blbosť

Strana
z3