Partner mi vyčíta skorý sex: Mám sa obávať?
Sme s priateľom 4 roky a nedávno mi vytkol, ze sme na sex išli skoro. Ze keby nie je tak zamilovaný, asi by mu blikala kontrolka. Tak ja som mu na to len dala protiotázku, či sa teda on nevyspal skoro so mnou a či by som si o ňom mala myslieť niečo zle. Čo si o tom myslite? Ja si myslím, ze mi nemá absolútne čo vyčítať a neviem, či na neho ide daka existenčná kríza alebo čo. Len pre objasnenie, keď sme sa spolu začali stretávať, vôbec som nestala o vážny vzťah, len o take motkanie sa, takže ma ani nenapadlo riešiť či ma bude chcieť ako vážnu známosť. Okrem toho ja sex vôbec nevnímam ako niečo s čím by sa malo čakať, nie je to pre mňa žiadne magické spojenie, ktore by som si šetrila, ziadna intimna zalezitost, ale čisto prostriedok pre potešenie.
@zanka777 vieš čo ma ešte napadlo, čo ak sedel s kamošmi pri pive a mali takúto tému a dali mu do hlavy chrobáka, že ak žena hneď dá tak dá rovnako ľahko aj inému, vieš kamaráti dokážu mať veľký vplyv
@katkazocele jasné to môže byť tiež jedna z možností 👌
Môže byť, že kamoši si rozprávali medzi sebou o priateľkách a už možno túži po rodine, deťoch a uvedomil si, že ty na to nie si vhodný typ, píšeš, že domácnosť ťa veľmi nebaví, sex berieš ako šport a nie niečo viac ako vyvrcholenie vzťahu, kde sa dvaja ľúbia. Možno chce ženu, ktorá jeho budúcim potomkom odovzdá väčšie hodnoty, naučí ich sebahodnote (nehodiť sa niekomu hneď na prvý šup) a sebaláske, že žena je krásna a plnohodnotná bytosť aj bez botoxu.
@katkami123 👏 😇 tak toto je fantastický Komentár, možno vážne chce aby mala jeho matka detí vyššie nastavené morálne hodnoty princípy, ruku na srdce, nik z nás by nechcel mať dcérku ktorú budú poznať ako ,, najskúsenejšiu a najobľúbenejšiu,, medzi miestnymi chalanmi 🤐

No to že po 4 rokoch vyťahuje staré veci a vyčíta ti ich môže značiť aj to že nemá momentálne reálny dôvod na hádku tak hľadá v minulosti aby ti mohol vyčítať a aby ste sa mohli prípadne pohádať.... Možno sa zahľadel do inej keď zrazu na tebe po tých rokoch hľadá veci dávne z minulosti ktoré by ti vyhodil na oči... Lebo toto je fakt trápne