Partner nechce sex: Môže byť príčinou marihuana?
Ahojte priateľ nechce somnou spávať. Denne húli trávu, myslíte, že aj to by mohlo mať nejaké dôsledky? Má už po 40tke, a vyjadril sa, že jeho to nejako nebaví a keď už tak len veľmi rýchlo a rukou. Možno je tam nejaký komplex, mne osobne to nevadí teraz skrz vieru atď. Len neviem či mi to v budúcnosti vadiť nezačne, predsa len som od neho mladšia a neviem, či chcem byť navždy takto. Čo sa týka nevery, tá tam nie je , čo má v hlave to už neviem....ale stále chce somnou tráviť čas, tak na základe toho dedukujem.
ak si veriaca, asi poznáš prikázanie: Milovať budeš svojho blížneho ako seba samého.
Ako seba samého, nie viac ako seba, čiže tvoje potreby majú byť tiež prioritou.
mna by celkom zaujimalo, kolko mas rokov. nejak neviem, ako vlastne nejaka veriaca dievcina skonci s chlapom hulicom nad 40. a ani ako sa s nou da dokopy on, ked ani o sex mu nejde. ziadny iny partner sa pre toho druheho nenasiel? mne to pride nielen nezmyselne, ale aj totatalne nekompatibilne.
Nechápem, kde tie ženy žijú, že ja som nikdy nestretol žiadnu ktorej nevadí, že jej chlap je hulič prípadne si rád vypije a príležitostne ju ešte aj vyfacká.
tak on hulí, nechce sex, tebe to možno raz začne vadiť, ale kvôli viere ti to teraz akože nevadí, nie si racionálne založená, nemáš samu seba rada, ale stačí ti, že s tebou chce tráviť čas. Tak plávaj na tejto vlne nejaký čas, ono sa to nejako vyvinie, len škoda, že si taká nenáročná, mohla by si mať kvalitnejší život, ale čo už, tvoje rozhodnutie, tvoj život.
Drogy, alkohol, nasilie, a asi aj fajčenie ....nikdy do manzelstva a ani partnerstva nesmu patrit.... Moja babka vzdy hovorievala, partnera nevyberaj z kraja. Takze kym nemate deti a nie ste v manzelstve dobre premyslaj čo by ta čakalo s nim, aky život. Takyto clovek svoju lasku uz ma, drogy. Jemu nebude smutno.
Keď si veriaca, tak choď na nejakú kresťanskú zoznamku a tam hľadaj normálneho mladého muža, ktorý je tiež veriaci ako ty. Na tohto hulica fakt zabudni, nič dobré tá s ním nečaká. Pomôcť môžeš deťom v detskom domove alebo opusteným psíkom, to bude užitočnejšie, ver mi.
Ja som sice ateista, ale aj tak si myslim, ze u veriaceho cloveka viera velmi ovplyvnuje jeho rozhodnutia. Takze aj z tvojej viery vychadza to co robis den pri dni, kazdu minut svojho zivota.
Ty mas bud samaritansky komplex alebo este si nenasla svoju hodnotu, seba si vobec nevazis, nevazis si svoj zivot, lebo ho zahadzujes s clovekom, ktory nestoji o teba ani o to aby si mu ty pomahala. Toto co ty predvadzas nie je ani sebaobetovanie v prospech ineho. To robia matky deti so zvlastnymi potrebami. Mne tie tvoja vyjadrenia zavanaju masochizmom. Dobre ti je len ked trpis a ty trpis rada. (masochizmus nie je len sexualne motivovany ak by si si nahodou myslela, ze natazam na to)
On denne húli travu, a tebe vadí ze nechce sex ??
Chlap po 40tke obyčajne nie je dôchodca a aj bez tej trávy by mi to vadilo!
Véd ak by som chcela zit s mníchom, idem do kláštora alebo si cielene hľadám frigidneho partnera!
Tebe fakt nevadí ze húli travu? Ved ty ho ani nepoznas v tom prípade. On totiž úplne inak reaguje zhuleny a nezhuleny.
Načo ti do prdele je taky chlap? Ani deti nemáte, co je na ňom tak úžasne??
Toho kopni do zadku a hladaj čosi normalne na vztah, nie Holíča.
ty si vážne myslíš,že on sa s tebou ožení,prestane húliť a stane sa z neho dokonalý manžel??

utekaj od neho,nie si povinná nikoho zachraňovať
Kazdy den fajcit travu, to je take progresivne, liberalne rozumej chore. Mas doma fetaka (Ano viem trava nieje fet) a Teba trapi ze s tebou nespi. To nic lepsie si na ulici nenasla?
Pytas sa na skúsenosť no neviem či je tu taky zastup tupých zien aby boli s takym chudakom 🙄Tie z nas,co nemaju v hlave nasrate by o takeho ani nezakopli 🤮
Možno sa s tebou v posteli nudí , možno sa nevieš odviazať
Travou to nebude, tam bude iný problém. Poznam veľa ľudí čo fajčia trávu a nikto nemá nejaké problémy 🤷♀️ napr naši ex susedia kurili od rana do večera a po nociach trtk@li že ich bolo počuť až vonku 😅 aj ste sa o tom poriadne porozprávali že prečo ta nechce?
Tak sme doma, takze koli zelenine to nebude. A povedal ti aj aký ma problém?
Tak ty keď máš iné potreby ako on tak to nebude vhodný partner

@dadka1997 to je viera kde je odbavenie partnera rukou ok 😂. Myslim ze to ma trosku v hlave trosku nespravne nastavene