icon

Partner nechce sex pred svadbou

14. sep 2023

Ahojte.mal niekto rovnaky problem ze Vas partner chcel sex az po svadbe ? My sa okolo toho niekedy pochytime, ale jeho nazor nezmenim. Myslite si, ze je to normalne?

Strana
z2
chodec15
Odpoveď bola odstránená
basullinka
15. sep 2023

@la_dolce_vita vieš lenže jej to, či by sme to my takto chceli alebo nechceli reálne moc nepomôže, aj ked beriem, že možno to potrebuje len dostať zo seba von. Ono je to fakt blba situacia a povedzme si narovinu, ze nech je ten dovod akykolvek, tak ked su takto naladeni, tak ten vzťah nemá moc perspektivu. Ak ona chce sex a on nie a ona nechce čakať ( pri náboženských dovodoch), lebo je nazoru, že nechce si kúpit mačku vo vreci, tak je pre oboch lepšie sa rozist a nájsť si hodnotovo rovnakých partnerov, pretože by sa to dialo aj v iných otazkach vzťahu. Ak ma nejaku chorobu alebo je asexual a úmyselne jej to zatajuje, tak je to hajzlik a takého manžela mat nie je tiež perspektívne. Celý život sa báť, že pri probléme bude klamať a zatajovať, tiež nie je to čo chceme. Autorke by som preto radšej poradila uprimny a (čo najviac) kludny rozhovor a potom si musí porozmýšľať, ako sa na základe jeho správania, rozhodne. A ak bude zatajovať alebo prchko reagovať, blikali by mi kontrolky, či naozaj nezatajuje. Lebo pri náboženských problemoch by jej to v pohode vysvetlil...

mmoni89
15. sep 2023

@aurora33 ved to nehovorim.ale to ze ma na to taky nazor je v poriadku ,nic divne.otazka je ako to vyriesit

mmoni89
15. sep 2023

@basullinka suhlasim

domkakvet
15. sep 2023

Ak je veriaci a to ti uviedol aj ako dovod, tak ano je to normalne.

chodec15
Autor odpoveď zmazal
walentina7
Odpoveď bola odstránená
minimilan
16. sep 2023

@walentina7 on jej to nikdy nepovedal. 🤷‍♀️ Nechcel sa o tom ani len rozpravat.
Pre mna to bol sok, ked mi to vravela, lebo sice neboli sme spolu casto, ale vzdy ked som ju zasla pozriet do prace, za nou dosiel muz, dal jej pusu a hadzal na nu usmevy. Prisiel mi zvlastny, ale tak vzdy si poviem, ze ludia sme rozni… Tvarila sa ako im je super, byvali sami, tak si pochvalovala, ze sa mozu nahanat holi po dome a tak.
A jedneho dna zrazu na mna vyblafla, ze je rozvedena a vsetko mi vyrozpravala (kedze sme sa dlho nevideli - sme z uplne inych miest a stretavali sme sa v tretom). Takze dodnes vlastne nikto nevie, co mu je.

Strana
z2