icon

Partner neprejavuje náklonnosť: Ako to riešiť?

25. dec 2023

Je normálne keď mi môj partner za 8 rokov ani raz nepovedal , že som pekná alebo sa mu niečo páči na mne? Pekne sa upravím, oblečiem ale nikdy mi nepovedal ako dobre vyzerám. Skôr naopak vždy niečo skritizoval. Poviem príklad- kúpila som si krásne prádlo červené, dosť sexy, obiekla som si ho a ukázala sa mu že čo som si kúpila. A on na to, že som si mala kúpiť čierne a celé body to by bolo krajšie. Veľmi ma to trápi, pretože sa necítim pre neho atraktívna a tá po ktorej túži. Vidí v tv holú riť a ochká a slintá… a na mna nepovie nič.

zuzanazu85
25. dec 2023

Och ,kde sa takýto chlapi rodia? 😤 Ja by ho odpalkovala,že druhému sa bude páčit aj červená 😜

vanilkovazmrzka
25. dec 2023

Ja len nechapem, preco ludia v takychto chladnych vztahoch vlastne zotrvavaju.

medda_beda
25. dec 2023

Ja sa ti divím, že si s ním 8 rokov.
Ja by som nevydržala ani mesiac v takom vzťahu

autor
25. dec 2023

@medda_beda divim aj ja sama sebe, a toto je len jedna z x dalsich veci…

tanyag
25. dec 2023

Možno sa mu nepáči červená farba 😁 aj podľa mňa je čierna lepšia a viac sexy 😀

A teraz k téme...začalo ti to vadiť po 8 rokoch? Možno za 8 rokov si zvykol, že komplimenty nepotrebuješ alebo proste sa vytratila chémia, aj to sa stáva.

medda_beda
25. dec 2023

Život máš len jeden, ja som sa držala hesla.
Radšej 100 rozchodov ako celý život s debilom.

zuzanazu85
25. dec 2023

Úplne ti zničí sebavedomie,je to proste hlupák,s prepáčením. Skús mu jasne vysvetliť,že ťa to zranuje a ak sa nevie správať k svojej partnerke s úctou,bude lepšie keď si tie zadky v tv bude okukovat,ale bez teba.

autor
25. dec 2023

@tanyag vadilo mi to stále. Ale hovorila som si, že to je blbosť. Ale ja som mu to aj povedala, že prečo mi to nikdy nepovie. A on na to, že keby mi to hovoril tak by som si na to zvykla. 🤬😂

autor
25. dec 2023

@zuzanazu85 no sebavdomie ide dole vodou to je jasné. Ale vieš najhoršie, že x ľudí mi povie že som pekná, pekne som sa obliekla atď. A moj muž mi to nevie povedať.

colsami
25. dec 2023

A je to vas jediny problem co Ti prekaza? Ze Ta nepochvali a neoceni? Inak vztah super klape?

autor
25. dec 2023

@colsami neklape ale podla neho ano. Je dost sebec, stale sa prisposobujeme jemu, ja som ho vzdy vo vsetkom podporovala(zmena prace, konicky a pod) a mna on nikdy. Je cholerik aj to mi dost vadi, ja by som chcela mat klud a nie bat sa s akou naladou pride domov.

zuzanazu85
25. dec 2023

Presne toto je ten typ chlapa, s ktorým sa treba rozlúčiť. Ono sa to nakopi a už teraz sama vieš,že nie si šťastná s ním a ak sa nezmení,ani nebudeš. Z kratsej cesty,ako byť v neustálom strese celý život.

aliaray1
25. dec 2023

Ahoj a varis mu? Alebo obcas operies alebo nieco pre neho urobis?

autor
25. dec 2023

@aliaray1 samozrejme. Ako slúžka sa cítim

lindous
25. dec 2023

Prečítaj si všetko čo si sem napísala a predstav si, že ti to hovorí kamoška… čo by si jej poradila? Lebo sama musíš vidieť, že toto zrejme nemá zmysel…

colsami
25. dec 2023

Autorka tak potom je podla mna absurdne riesit ze Ta nepochvali a ze si z toho frustrovana, ked mate zakladne problemy vo vztahu a trapil by ma skor nefunkcny vztah, v zakladoch.

autor
25. dec 2023

@lindous no ved toto. Nikomu to nehovorim lebo som si povedala, ze keby mne toto povie kamoska tak jej odpoviem ze naco je s takym debilom…

autor
25. dec 2023

@colsami jasne ze ma to trapi hlavne, ale chcela som aj na toto nazor

vorkola
25. dec 2023

Toto nebude tiez nejaky psychos,? Pekne by som mu dala spiatocku, Najdi si ineho

domkakvet
25. dec 2023

Je to na rozchod cely vas vztah.

autor
26. dec 2023

@domkakvet mas pravdu

aliaray1
26. dec 2023

No, a tu je asi cert zakopany. Si take to dobre laskave dievca...je na case aby si s tym prestala. Oddychuj, venuj sa sebe, priatelom, konickom. Varechu odloz aspon na mesiac, uvidis ako si zvyknes. Ked sa bude pytat povedz, ze ked ma zena v ruke panvicu nie vzdy to znamena, ze budu palacinky. Nasledne ocupitaj do kupelne s pekne naplnenou vanou a knihou v ruke 🤗

s1m.one
28. dec 2023

Začni sa viac venovať sebe, myslím, že je to ten typ, že ho to bude priťahovať ako magnet. Uvidí, že už nepotrebuješ pochváliť od neho a bude mu to vŕtať v hlave. Ty naozaj nepotrebuješ pochvalu od neho ale od seba. Drž sa žena!

dvoncb
2. jan 2024

No asi pekná nie si s iba si to o sebe myslíš v tom je asi problem

autor
3. jan 2024

@dvoncb super 👌😂