icon

Partner neprejavuje náklonnosť: Ako to riešiť?

25. dec 2023

Je normálne keď mi môj partner za 8 rokov ani raz nepovedal , že som pekná alebo sa mu niečo páči na mne? Pekne sa upravím, oblečiem ale nikdy mi nepovedal ako dobre vyzerám. Skôr naopak vždy niečo skritizoval. Poviem príklad- kúpila som si krásne prádlo červené, dosť sexy, obiekla som si ho a ukázala sa mu že čo som si kúpila. A on na to, že som si mala kúpiť čierne a celé body to by bolo krajšie. Veľmi ma to trápi, pretože sa necítim pre neho atraktívna a tá po ktorej túži. Vidí v tv holú riť a ochká a slintá… a na mna nepovie nič.

zuzanazu85
•
25. dec 2023

Och ,kde sa takýto chlapi rodia? 😤 Ja by ho odpalkovala,že druhému sa bude páčit aj červená 😜

vanilkovazmrzka
•
25. dec 2023

Ja len nechapem, preco ludia v takychto chladnych vztahoch vlastne zotrvavaju.

medda_beda
•
25. dec 2023

Ja sa ti divím, že si s ním 8 rokov.
Ja by som nevydržala ani mesiac v takom vzťahu

autor
•
25. dec 2023

@medda_beda divim aj ja sama sebe, a toto je len jedna z x dalsich veci…

tanyag
•
25. dec 2023

Možno sa mu nepáči červená farba 😁 aj podľa mňa je čierna lepšia a viac sexy 😀

A teraz k téme...začalo ti to vadiť po 8 rokoch? Možno za 8 rokov si zvykol, že komplimenty nepotrebuješ alebo proste sa vytratila chémia, aj to sa stáva.

medda_beda
•
25. dec 2023

Život máš len jeden, ja som sa držala hesla.
Radšej 100 rozchodov ako celý život s debilom.

zuzanazu85
•
25. dec 2023

Úplne ti zničí sebavedomie,je to proste hlupák,s prepáčením. Skús mu jasne vysvetliť,že ťa to zranuje a ak sa nevie správať k svojej partnerke s úctou,bude lepšie keď si tie zadky v tv bude okukovat,ale bez teba.

autor
•
25. dec 2023

@tanyag vadilo mi to stále. Ale hovorila som si, že to je blbosť. Ale ja som mu to aj povedala, že prečo mi to nikdy nepovie. A on na to, že keby mi to hovoril tak by som si na to zvykla. 🤬😂

autor
•
25. dec 2023

@zuzanazu85 no sebavdomie ide dole vodou to je jasné. Ale vieš najhoršie, že x ľudí mi povie že som pekná, pekne som sa obliekla atď. A moj muž mi to nevie povedať.

colsami
•
25. dec 2023

A je to vas jediny problem co Ti prekaza? Ze Ta nepochvali a neoceni? Inak vztah super klape?

autor
•
25. dec 2023

@colsami neklape ale podla neho ano. Je dost sebec, stale sa prisposobujeme jemu, ja som ho vzdy vo vsetkom podporovala(zmena prace, konicky a pod) a mna on nikdy. Je cholerik aj to mi dost vadi, ja by som chcela mat klud a nie bat sa s akou naladou pride domov.

zuzanazu85
•
25. dec 2023

Presne toto je ten typ chlapa, s ktorým sa treba rozlúčiť. Ono sa to nakopi a už teraz sama vieš,že nie si šťastná s ním a ak sa nezmení,ani nebudeš. Z kratsej cesty,ako byť v neustálom strese celý život.

aliaray1
•
25. dec 2023

Ahoj a varis mu? Alebo obcas operies alebo nieco pre neho urobis?

autor
•
25. dec 2023

@aliaray1 samozrejme. Ako slúžka sa cítim

lindous
•
25. dec 2023

Prečítaj si všetko čo si sem napísala a predstav si, že ti to hovorí kamoška… čo by si jej poradila? Lebo sama musíš vidieť, že toto zrejme nemá zmysel…

colsami
•
25. dec 2023

Autorka tak potom je podla mna absurdne riesit ze Ta nepochvali a ze si z toho frustrovana, ked mate zakladne problemy vo vztahu a trapil by ma skor nefunkcny vztah, v zakladoch.

autor
•
25. dec 2023

@lindous no ved toto. Nikomu to nehovorim lebo som si povedala, ze keby mne toto povie kamoska tak jej odpoviem ze naco je s takym debilom…

autor
•
25. dec 2023

@colsami jasne ze ma to trapi hlavne, ale chcela som aj na toto nazor

vorkola
•
25. dec 2023

Toto nebude tiez nejaky psychos,? Pekne by som mu dala spiatocku, Najdi si ineho

domkakvet
•
25. dec 2023

Je to na rozchod cely vas vztah.

autor
•
26. dec 2023

@domkakvet mas pravdu

aliaray1
•
26. dec 2023

No, a tu je asi cert zakopany. Si take to dobre laskave dievca...je na case aby si s tym prestala. Oddychuj, venuj sa sebe, priatelom, konickom. Varechu odloz aspon na mesiac, uvidis ako si zvyknes. Ked sa bude pytat povedz, ze ked ma zena v ruke panvicu nie vzdy to znamena, ze budu palacinky. Nasledne ocupitaj do kupelne s pekne naplnenou vanou a knihou v ruke 🤗

s1m.one
•
28. dec 2023

Začni sa viac venovať sebe, myslím, že je to ten typ, že ho to bude priťahovať ako magnet. Uvidí, že už nepotrebuješ pochváliť od neho a bude mu to vŕtať v hlave. Ty naozaj nepotrebuješ pochvalu od neho ale od seba. Drž sa žena!

dvoncb
•
2. jan 2024

No asi pekná nie si s iba si to o sebe myslíš v tom je asi problem

autor
•
3. jan 2024

@dvoncb super 👌😂