icon

Partner sa mi vysmieva - podpichuje ma za malé prsia

12. feb 2021

Ako by ste riešili keby sa Vám partner pred jeho matkou (byvame s nou) vysmieval za to že máte malé prsia? Teda je to skôr také podpichovanie ale aj keď som mu vravela že ma to pred nou uráža, neprestal.
Pri tom v súkromí mi vraví že mu to nevadí, že si na to nepotrpí a že je preňho dôležitejší zadok a ten mám podľa jeho slov perfektný.
Keď som bola mladšia mala som z tých pŕs komplexy, no teraz sa mi páči moja postava taká aká je.
Mám 21 rokov a s partnerom sme spolu 5 rokov.

Strana
z2
susedaberta
12. feb 2021

No neviem.. Si si istá ze sa ti vysmieva? Ja by som to tak nebrala.. Ale každá sme iná..

gazpalm
12. feb 2021

Ako prepac,ked si to objasnila,tak ako je mne by taketo "reci" boli jedno...asi nie si so svojimi prsiami taka v pohode ako si myslis

h2
12. feb 2021

No tak ja neviem, ale ak by mne niekto povedal, že by sa mu z mojich pŕs točila hlava, tak by som to brala skôr ako kompliment. Síce trochu nemiestny, ale nevidím na tom nič zosmiešňujúce. Ak by narážal na to, že ich máš malé, povedal by, že z Tvojich by sa mu hlava netočila. 🤷🏻‍♀️
Ináč, baby, ktoré radia, nech Ti zaplatí silikóny: Dievčatá, autorka je so svojimi prsiami spokojná. Tak prečo má ísť na operáciu, ktorú nechce a nepotrebuje? Len kvôli chlapovi?

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
miadi
12. feb 2021

No ked si to opisala tak Ta situacia nie je ako si clovek predstavuje z tvojej temy ze . On povie ‘ haha ty s tvojimi lentilkami .. a jeho mama do rehotu. Ono to naopak znie ze Ta chcel Tak svojsky ppchvalit zeby sa mu tocili aj z tvojich .( vlastne to bolo o tom kamošovi ze je taky .. ze sa mu zo vsetkych prs toči hlava) . a jeho mama sa Boh vie preco uchechtla Mozno si len spomenula na toho jeho otca ako jej kurizoval. Takze Mne to znie skor ze mas komplexi menejcennosti koli prsiam a trapi Ta nieco co ani nebol vysmech Lebo si precitlivena na tuto temu. Prestan sa brat tak vazne nabuduce sa zasmej .. on Proste mà s mamou velmi blizky vztah ked sa bavia aj o prsiach. Nesmialii sa z tebe a tvojich prs ale z toho kamoša aky je.. kasli na to. Popripade mu to nejakym podobnym žartom vrat. Ze kamoska nema ziadne naroky brala by hocico aj takeho ako si ty .😁

11mirka22
13. feb 2021

Pripomeň mu, že tým ze sa smeje z tvojich pŕs, smeje sa vlastne sám zo seba... Však on si ta vybral za partnerku... Či? Spadla si mu z neba rovno do postele? Véd si mohol prsnatejšiu nájsť.... Len to by sa už potom asi dosmial...

lintu
13. feb 2021

A to povedal nejako ironicky či aký je dôvod sa nad tým vôbec pozastavovať? Podľa všetkého to bola dokonca iba jedna narážka... Určite si so svojou postavou, ok?

lavender273
13. feb 2021

Uboziak. A jeho mama tiez asi nema v hlave vsetko ako ma byt.

bennn
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
13. feb 2021

Je to decko, dospelý chlap toto nerobí. Normálne mu to povedz, že sa ti nepáčia tie reči, možno mu ani nedopina, že tebe to vadí, chlapi sú ozaj dakedy mimo. A keď nepomôže, akonáhle to urobí znovu, zahlas niečo v tom zmysle, že on je málo vyvinutý tam dolu. Možno potom pochopí.

autor
13. feb 2021

@lintu ano ppvedal to ironicky, a naráža na to hocikedy. Hocikedy sa smeje že nevidí moje prisia pretože žiadne nemám a takto podobne

majkeel
Autor odpoveď zmazal
janulka1802
13. feb 2021

@h2 mňa to tiež zarážajú tie rady, Aže nech jej zaplatí plastiku? Pre mňa osobne neexistuje chlap, kvoli ktorému by som si dala prišiť prsia. Dobrovoľne pod nože, anestéziu? Nehrozí. Veď to nie sú gélové nechty, ale riadna operácia s bolestivým zotavovaním. Aktuálne už je dokonca aj choroba zo silikónov. Mnoho celebrít sa vracia k prirodzeným prsiam, nech sú akékoľvek. Neuveriteľné, chlap blbec a tu rady, nech zaplatí silikóny....

oblecenie99
13. feb 2021

Ja by som na to zareagovala asi tak,že by som mykla plecom,že iní sa nezvykli sťažovať. Nech potom rozmýšľa,čo si mu práve povedala.

elizabet173
13. feb 2021

@janulka1802 tiez ma to zarazilo. S takym tlkom by som nebola, nie ze by som absolvovala operaciu, trpela bolestami len preto, aby bol panko spokojny

ninusa221
13. feb 2021

Mam tolko rokov co ty a jedno hnusne slovo na mna povie pred rodicmi ked tam prideme na prespačku a mama na neho tak nahuka aj ked ma zo zaciatku nemuseli že vždy mu povie ako sa ku mne sprava takže podla mna aj ona mu môže nieco povddat ako mama...

autor
13. feb 2021

@oblecenie99 super toto určite nabuduce poviem, ďakujem mna by to ani nenapadlo

sima338
13. feb 2021

@babovka2321 Najlepší koment :Ddddd milujem a smejem sa tu na tom

nika_m
13. feb 2021

Asi by som pouvazovala nad vztahom s takym muzom 🙂 po prve, on ta pred mamou podpichuje, ze mas male prsia...nemyslim, ze toto je tema na preberanie alebo vtipkovanie pred rodicmi :D a po druhe, jeho mama sa na tom smeje s nim? Keby ho radsej upozornila, ze taketo poznamky su dost nemiestne 🙂 nechcela by som ani jeho za muza ani ju za svokru :D

buxus24
14. feb 2021

Ak je toto jeho prejav ...smutne.nedospel..
Povedala by som mu bud nech bude spokojny aka som lebo ja som spokojna alebo nech ide.
Idiot

jamacka
14. dec 2022

Čudujem sa,že si ešte s nim.Teraz ťa ponižuje s prsiami,za pár rokov to bude čo?Toto není výkresy chlap

jamacka
14. dec 2022

@jamacka To bol preklep nie výkresy, ale vyzrety 😂

Strana
z2