Partnerka nechce kondóm: Ako sa zachovať?
Zdravim, mám novú znamost ktorá mi naznačila že sex s ochranou vobec nepreferuje a asi ma bude tlačiť ist do toho bez keď nebude mat plodné dni… taktiež mala cez 20 partnerov a ja mám z toho celkom obavy lebo neviem čo to boli za muži a nechcem niečo chytiť… ja som mal len jeden vážny vztah kde to bolo pre oboch prvý krat. Prosim vas ako sa mam zachovat tak aby som neurazil moju partnerku?
Trvaj na kondome, ak nechces platit alimenty
@anonym_autor koľko máte rokov?
Testy
Jednoznačne
@anonym_autor aká urážka? Dievča predpokladám, pravidelne praktizuje nechránený sex. A číslo 20, ktoré ti povedala ani nemusí byť konečné.
Keď to od teba bude chcieť každá bez ochrany, kam prídeš? Na infekčné alebo na kožné.
A takéto kravy vypatlane tu kade tade roznasaju syfilis, kvapavku a iné chuťovečky.
Z vlastnej skúsenosti ti poviem, som žena ale nikdy som s nikým, s kým som nemala dlhší vzťah, nespala bez kondómu. Vždy som na tom trvala a teda fakt to sama nemusím, sex s kondómom nie je ono, ale nestálo mi to za to riziko. Nie každému chlapovi sa to páčilo ale dal si ho nakoniec každý keď prišlo k veci....
Rovnako ako by to bolo v opačnom prípade. Bez gumy,ani ránu. Keď to už treba takto priamo napísať. Nielen kvôli chorobám ale aj kvôli plateniu alimentov
@anonym_autor koľko máte rokov?
@anonym_c75854 30
@anonym_autor niečo podobné som zažil, navyše som mal ešte aj doma manželku. Bol som s jednou a išli sme s kondómom, samozrejme po chvíli nás to prestalo baviť, dal som ho dole a už sme išli len bez, poviem ti ale úprimne, že som sa tiež bal ci niečo nechytim, nebola to žiadna panna
@anonym_autor niečo podobné som zažil, navyše som mal ešte aj doma manželku. Bol som s jednou a išli sme s kondómom, samozrejme po chvíli nás to prestalo baviť, dal som ho dole a už sme išli len bez, poviem ti ale úprimne, že som sa tiež bal ci niečo nechytim, nebola to žiadna panna
@anonym_23dbb9 tymto sa chvalis? Fuj!
Este ma tak napadlo, ze kolko moralistov je tu a v inej teme sa tu ludia chvalia, kolko sex.partnerov mali, ze co koho do toho a co je na tom. Aky pestry je tento kon a otaca sa to tu, ako sa komu kedy hodi. A ked sem napise 30 rocny, ze nema skusenosti, tak je to chudak. Jaaaaj, ale chlap by mal asi mat co najviac zien, aby bol skuuuuseny, lebo inak katastrofa. Ale zena, to uz je ina pesnicka.
Nehovorim tetaz o tejto konkretnej, co nechce ochranu, ale tak celkovo. Dvojity meter ako vzdy!
Este ma tak napadlo, ze kolko moralistov je tu a v inej teme sa tu ludia chvalia, kolko sex.partnerov mali, ze co koho do toho a co je na tom. Aky pestry je tento kon a otaca sa to tu, ako sa komu kedy hodi. A ked sem napise 30 rocny, ze nema skusenosti, tak je to chudak. Jaaaaj, ale chlap by mal asi mat co najviac zien, aby bol skuuuuseny, lebo inak katastrofa. Ale zena, to uz je ina pesnicka.
Nehovorim tetaz o tejto konkretnej, co nechce ochranu, ale tak celkovo. Dvojity meter ako vzdy!
@anonym_2061de no veľmi silno pochybujem, že tie čo považujú 20 chlapov za veľa by tu panica zhadzovali, že mal mať už 10 žien. Každý má iný názor a tým pádom sa tu stretnú oba názory. Veľa sexuálnych partnerov ti veľa povie o charaktere a osobnosti človeka. Nech sa každý bráni ako chce, je to tak.
@anonym_autor Tak sňou predsa nič nemaj a máš pokoj
@anonym_autor Ako prepáč, ale prečo si necháš takéto veci diktovať? Si nesvojpravny? Pokiaľ mala veľa partnerov, tak najprv testy na pohlavné choroby a potom sa o tom môžme baviť. A po 2. ja by som takej osobe neverila, že to bude len počas neplodnych dní. Takých naivných trulov už bolo, a skončili ( neplánovane) ako oteckovia. Pouzivaj prosím ťa mozog
@maca1984 hej appkou… ja nemam problem komunikovat len na zaciatku vztahu ju nechcem nejak urazit no to je cele… ale asi budem trvat na tom kondome… vravel som jej ze teraz su aj take extra tenke a ani nemala o tom znalost, myslim ze celkovo nebude sa bat to skusit s kondomom len na to nie je zvyknuta, vravela ze to tiez zabija predohru ze sa hlada kondom atd
@anonym_autor Správne - neuraz ju prosím ťa, ale potom neplač keď sa nečakane a neplánovane stanes otcom, alebo chytis nejakú pliagu. Čím vy vlastne niektorí rozmýšľate preboha

@anonym_b99f0d napis mi to pod vlastným nickom alebo sa opýtaj tatina ☺️