moja priatelka predava posiela fotky a videa cudzim chlapom. Co mam robit? Povedal som ze mi to vadi povedala ze to robi 10000 zien, ze si tym dobre zarobi
Tak nech zaraba len na seba, ty si najdi inu
ma to svoje pozitivum, ked sa ti nebude chciet vecer venovat, alebo ju na sluzobke budes chciet vidiet, mozes sa stat jej odberatelom a peniaze zostanu v rodinnom rozpocte ;) 🙂
Je pravda že v dnešnej dobe to už robí každá druha baba mám taký pocit 😀 ale tiež by mi to vadilo, keď nie je ochotná s tým prestať kvôli tebe, keď ti to vadí, tak nájdi inu.
@to si ako zistil? Čo si kúpil aj ty?
A co ti na tom vadi? Ty ju nevlastnis ani pravo na jej telo. Tebe by sa pacilo, keby ti zena hovorila do toho s kym mozes ist na pivo, co si mozes obliekat ci kam pisat (preco pises na konik, haaaa?)?
Samozrejme ten pocit ti neberiem, asi to teda nie je zlucitelne s nejakymi tvojimi hodnotami. Ani jeden z vas sa nezmeni, zid z kratsej cesty.
@maranta_leuconeura dufam, ze srandujes..... kurva vs. pivo??? Trochu rozdiel, nie?
@maranta_leuconeura ísť s niekým na pivo a fotiť si susuru na net je trocha rozdiel nie 😀 ale Ano, je to jej telo, môže si robiť čo chce, ale ak mu to prekáža a ona s tým nemieni prestať tak lepsie odísť
Cez akú stránku a za koľko?
Začína to fotkami a skončí ako? Bude "slečna z privátu?"
Myslím, ze vieš, co by si mal urobiť, na to ti netreba rady tu na MK
@stanulienkat Nech si foti a predava co chce, je to jej vec. So svojim telom moze nakladat ako uzna za vhodne, aj tak, ze si z neho spravila zarobkovu cinnost.
Uznavam, ze mnohych ludi to moze podrazdit, ani jemu ked sa to nepaci, tak nech s nou nie je. Nevidim dovod prikazovat, zakazovat, prosikat a podobne, o tom nie je vztah dvoch dospelych ludi. Ved nie je posledna na planete, nech autor hlada podla svojich kriterii inde.
čo máš robiť... no to musíš ty vedieť, čo robiť. Ona si zvolila túto cestu a ty to môžeš buď akceptovať a zostať s ňou, alebo ti to vadí tak, že sa s tým nechceš/ nevieš zmieriť a potom je načase ten vzťah ukončiť.
Univerzálna rada "čo robiť" neexistuje.
@chodec15 dceru by som poucila davno pred 18 a dufala, ze je dost rozumna a zvazi rizika. Co bude robit ako dospela je jej vec, ja mozem mat na to svoj nazor, ale to je cele.
@chodec15 a tebe by sa pacilo, keby teraz dosla tvoja mama a zacala ti hovorit, ze to ako sa milujes zo svojou zenou? To ake praktiky necudne? To v takej polohe? To za svetla? Asi nie. Lebo co sa deje medzi tebou a zenou je vasa dohoda a nikoho do toho nic. Rovnako co budes robit so svojim telom je len tvoje rozhodnutie.
@maranta_leuconeura presne tak, až bude mať dcéra 18 rokov, bude rozhodovať o svojom tele a živote ona sama... my jej môžeme dať do 18 rokov príklad rodinného života a lásky, ale potom je to už jej život a ona bude strojcom svojho vlastného šťastia. Ja som sa tiež nepýtal mamičky čo kedy ako môžem s kým robiť.
@chodec15 tak potom sa snaž, aby si ju dobre vychoval... ale potom sa jej do života už nemiešaj
@chodec15 respektovala by som jej rozhodnutie. Ked sa tym uzivi, nech sa paci. Ja na to odvahu ani chut napriklad nemam 🙂, ale mozno prichadzam o velke peniaze 😂😂😂
@chodec15 ja si nemyslim o chlapoch co pozeraju nahe fotky zien, ze su svine, takze v tomto nemam dvojaky meter 😉
@chodec15 vadilo, nevadilo je jedna vec. To, ze je dospela a so svojim zivotom nalozi ako ona uzna za vhodne a za svoje skutky bude niest nasledky je vec druha. Nasledok moze byt aj ten, ze sa s nou nebudu rodicia bavit a na dvoch chotaroch sa bude vediet, ze slecna je virtualna stetka. Tak isto nasledky za svoje skutky nesie chlap, ktory pozera hanbate obrazky. Nasledok jeho rozhodnutia je aj to, ze bude mat doma dusno ak sa to prevali. Alebo tam bude privela miesta v skriniach...
@maranta_leuconeura tiez na to nemam odvahu ani napad a uz asi ani vek, ale pri mladych dievcatach, ktore v dnesnej dobe zadarmo posielaju svoje fotky hore dole(mam pocit) je to dobra zarobkova cinnost😅
Dokonca sme to riesili aj s muzom, nie konkretne fotky, ale iny material, videli sme to v jednom seriali😂 on bol za, aby sme zacali taky biznis, takze ani nie vsetkych chlapom to vadi😂
@majlo1234 no trh je presyteny, idealne mat specificky obsah (nejaky kink) a kvalitu co do vizualnej aj technickej stranky, natacanie a fotenie mobilom je dobre max tak na tiktok, s tym uz teraz ako nova tvar neuspejes 🙂 to je vsetko co viem, dalej som neskumala, popri beznej praci na to nemam cas 😂
@maranta_leuconeura presne to vravim, ze ja uz na to nemam. Ale viem, ze su zeny, ktore z toho maju onrovske prachy. Holt, som odkazana na moje normalne zamestnanie😂
Ja by som hneď predávala nosené nohavičky,keby mi nevadilo ich mať na sebe a nosiť celý deň,veď to sú tak ľahké prachy a čisté,nikde nemusí chodiť,niekým hnusný chlap sa jej nedotýka
kolko zien to robi, nemam prehlad, ale ty si mozes vybrat zenu, ktora to nerobi, zrejme ich je viac