icon

Partnerova až prehnaná pozornosť: Láska alebo kúpa?

10. máj 2024

Pekný večer. S priateľom sme spolu 2 roky spoznali sme sa v zahraničí kde obaja pracujeme a žijeme . Mám 24 rokov on 37 a neviem možno som nič také ešte nezažila teda vlastne určite 😁 ale je ku mne príliš pozorný teda nie že by mi to vadilo ale kamarátka zo Slovenska mi tvrdí že si ma kupuje ibaže ona ho v živote ani nevidela naživo a vôbec ho nepozná ale je taký že mi posiela kvety domov,volá mi , píše, plánuje rôzne víkendy spoločné a tak že príde pre mňa že obleč sa a ideme ,extrémne sa o mňa zaujíma a je milý a v poslednej dobe chce aby sme išli bývať spolu pretože zatiaľ bývame každý sám 😁 dali sme sa dokopy po mojom zlom vzťahu s ex a vtedy mi povedal že ak mu dám šancu že mi ukáže ako vyzerá láska tak myslíte že už? 😁😁 Je to pre vás príliš alebo vám to príde normálne? 😊

Strana
z2
fem
11. máj 2024

Podľa mňa to je veľmi malo informácii , načo vlastne zakladás diskusiu , keď je všetko Ok ?

maciatkolulu
11. máj 2024

A to nepíšem o Tom,že má na druhom rande požiadal o ruku....🤣🤣🤣ako samozrejme ma.svoje chyby,ale to ,že zvlaka dary naozaj problém nie je,ani to,že kúpi čo chcem. Aj keď občas nadáva. A nie,rozhodne si ma neláka do svojej pavučiny, teda jedine,že by to robil 12.rokov. však keď príde dnes z práce ho budem spovedať,čo má za lubom a teda ja teraz kvôli nemu musím ísť na terapiu...a zvažovať nejaký lovebombing. Ja normálne neverím🤣

fem
11. máj 2024

@maciatkolulu to nie je o tebe, ona mala pochybnosti

Keď ma človek strach a pochybnosti , nech sa oboznámi s faktami , a ide hlbšie , z predvádzania pozitívnych emócii , to nikto nezistí , o čo tu ide .

Ak by nemala pochybnosti , tak nepotrebuje ani doplniť informácie , ani porozumenie . Ani poradenstvo. Hlavne , ak je v zahraničí , a nemá okolo seba ľudí atd .

maciatkolulu
11. máj 2024

@fem ako? Pýta sa,či je to normálne,lebo kamarátka.... No a ja jej píšem,že áno u mňa je to normálne. A netreba ísť do nijakej hĺbky. A aj ja som v zahranici. pochybujem,že by nemala okolo seba ľudí. Normálne sa opýtala,či je to ok,lebo kamoška.... Tak ako sa pýtajú,či sú dve čiarky na teste a či bolesť prs môže znamenať tehotenstvo.🤦

autor
11. máj 2024

@fem ja nemám žiadne pochybnosti mne sa to páči pretože je pozorný a všíma si ma a pomáha mi vo všetkom 😊 iba som premýšľala čo tá kamoška hovorila tak že napíšem veď tu je kopec zbytočných tém 😂😂

aandrea9
11. máj 2024

Prečo sa takýto dokonalý chlap rozviedol?🤔

kapanek1
11. máj 2024

Joooj bud rda ze je tak pozorny. Moj taky nikdy nebol a teraz ked mate deti je to este horsie. Vaz si ho a opatruj. Takych je asi malo ak je slovak, co asi nie tak potom nic. 😄

autor
11. máj 2024

@aandrea9 pretože im to nefungovalo jednoducho...a myslím že keď sa má muž takto správať mala by mu to žena aj nejako vrátiť

leskovael
11. máj 2024

Posiela kvety, plánuje víkendy a zaujíma sa o teba a to si ťa kupuje? Ak by sa o mňa partner patrične nezaujímal (u mňa je toto úplný základ, asi mám teda vysoké nároky..🙈😂) tak by to nebol môj partner. Ak ešte nebývate spolu, tak začnite a uvidíš ako to bude... Žiť spolu a chodiť spolu, je veľký rozdiel. Ste vo veku, kde je spoločné bývanie normálne, tak skús.

aandrea9
11. máj 2024

Dosť všeobecný výraz. Ak ta raz postaví do pozoru obleč sa ideme, skus mu povedať, že máš iný program alebo chuť zostať doma na gauči.

beronsche
11. máj 2024

@maciatkolulu no tak si sa pobavila... Fajn.
Ale pravdou je, ze sa to stava. Manipulovanie pozornostou, lovebombing.
To, ze tu autorka napisala, zavana jej pochybnostami, preto su reakcie v takomto duchu.. plus, vies, ako to v podobnych pripadoch byva, casto sa informacie davkuju postupne a po x prispevkoch je zrazu celkovy obraz uplne iny...

ankare
11. máj 2024

Samozrejme,že je to dôležité.
Spomen si potom na nás, keď ukáže pravú tvár. 😔

apolka77
11. máj 2024

Keď si ho chces naozaj preveriť, tak keď nabuduce príde, že pod oblec sa ideme tam a tam ty povedz, nehnevaj sa mám dnes iné plány. Skús mu občas nevyhoviet a uvidíš čo sa stále prejaví ako ohľaduplný super chlapík. Ak áno, asi nič nehrá.
Aj keď starý Corgoň pre Teba, no tvoja vec.

autor
11. máj 2024

@apolka77 joooj už veľa krát som s niečím nesúhlasila a nič sa nedialo 😁 normálne to pochopil a nič 😁😁 a nie je starý Corgoň pre mňa mne to vyhovuje 😁

1ryba
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
11. máj 2024

Inak moj ex bol rovnako starý ako ja,no nič dobré. Našiel si o päť rokov staršiu🤣a teraz mám o 10 rokov staršieho a je to fajn. Takže vekový rozdiel je najmenej.

maciatkolulu
11. máj 2024

@ankare úplne vážne v čom má.ukazat pravú tvár,že ? Veď nič také nerobí. Nič extrémne. Len proste niekomu kole oči,že je niekto takýto. Jednoduché. Čo je na Tom,že donesie kvety,vezme do kina,na výlet zle? Alebo prečo by sa mala mať na pozore. Ja osobne by som sa.mala extra na pozore,kebyže toto nerobí. Akože rovnoprávnosť odtiaľ potiaľ.🤣

janickacrazy
11. máj 2024

@1ryba Tak áno, len z toho opisu ťažko povedať, či je normálne pozorný chlap alebo je to ozaj nejaký manipulátor, ktorý si ju chce získať a potom neskôr ju bude napríklad psychicky deptat. Arabi sú v tomto "dokonalí", vydržia veľmi dlho oblbovat. Ale tak dúfajme, že ten autorkin cudzinec je "normálny" zamilovaný chlap.

autor
11. máj 2024

@janickacrazy môj muž nikým nemanipuluje to by som si ja s mojou povahou ani nenechala 😁😁 keď na niečo poviem nie tak to aj nie znamená 😁😁 a aký arabi?? Vy si tu vykresľuje úplne scenáre 😁😁

janickacrazy
11. máj 2024

Tak super, potom je všetko v poriadku. Ja som to uviedla len ako príklad, lebo "príliš pozorný" si môže každý vyložiť úplne inak.

apolka77
11. máj 2024

Vôbec nerozumiem čo tu potom riešiš keď si zo všetkým spokojná a všade máš milión 😁😁😁😁😁😁..úplne zbytočná téma.
Čo sa chces pochváliť že máš starého nabíjaka. Fajn, gratulujeme . Si šťastná tak si užívaj. Kamošku so nevšímaj možno zavidi. Ty ju poznáš.

zooeynka
11. máj 2024

No ved pre nieco jeho narodnost tajis...🙂 Asi vies preco

autor
11. máj 2024

@zooeynka ja nič netajím ja som nepísala nič o národnosti pretože je slovak 😂😂

zooeynka
11. máj 2024

Prepac, ale co vlastne riesis? Ved je vsetko top super tak naco diskusia? Ved mas pozorneho partnera, chodte spolu byvat a uvidis sama co dalej. Nechapem na co tato tema.

autor
11. máj 2024

@zooeynka len tak 😉

chrissssss2727
11. máj 2024

Hahaha, chlap je pozorný ?fujky to je lovbombing,je to podozrivé bléé,drž odstup ! ...chlap ku tebe nieje pozorný?nekupuje darčeky? Fuuj okamžite rozchod,neváži si ťa ,máš na lepšieho 🤣🤣 tieto diskusie sú príkladom toho ako dobre dnes žijeme v modernej dobe 🤣 ženy majú dnes kurevsky veľké problémy ,buď plačkanie za rozchod alebo naopak keď nieje dôvod na rozchod tak hľadať dôvody a zas sa sťažovať na chlapov 🤣🤣 iba toľkoto problémov majte v živote 🤣🤣

libusak
11. máj 2024

Moj priatel je tiez takto pozorny aj po 7 rokoch vztahu ❤️ nikdy sa na mna za nic nehneval, vzdy mi len pomohol/poradil. Mimoriadne laskavy muz

Strana
z2