Plač pri sexe
Rozplakala som sa pri sexe.. chlap to nevidel, ale mne bolo strasne a vôbec neviem prečo. Lubim ho, ale ten pocit ktorý som v ten okamih cítila bol uplne divny, až taky, že som plakala. Stalo sa Vám to niekedy?
prečo ti bolo strašne, veď to boli slzy radosti a šťastia, nie?
Mavala som to ku koncu v byvalom manzelstve. Po orgazme som sa vzdy rozplakala. U mna islo asi o potlacane emocie, ktore sa vplyvom hormonov dostali na povrch. Teraz to uz nemavam.
Nie je to nic nezvycajne. Je o tom x clankov, pogoogli.
ako priznam sa toto sa mi nestalo ale suhlasim s tym ze proste niekto moze mat emocie ze sa to udeje.
... uvoľnenie 🙃
mne sa to teda tiez este nestalo, no kludne to mohli byt len emocie stastia. teda ak je to tak, ze je medzi vami teda vsetko v poriadku
Mám kamarátku, ktorá má s týmto rozsiahly problém a vôbec to nemusia byť len emócie šťastia, ale úzkosť.
Aj mne sa stalo. Bola som s niekým koho som ku koncu vzťahu nenávidela
@stanulienkat nie, zial nie. Moj muz s tym mal dlho dlho problem.
Moja kamarátka plače, keď mu dosiahnuť orgazmus... nemôže to byť niečo podobné?
to su emocie a može to byt jak z pocitu šťasita, tak aj ľutosti. Neboj, to prejde. Mne sa občas stane, ked mam velmi intenzivny orgazmus, tak mi teču slzy šťastia. Prajem ich aj tebe
stalo sa mi to s milovanym mužom. nič nezvyčajne su to emocie 🙂 nebolo to v zlom, že zo smutku. proste velky zažitok to bol a vyšla slzička 🙂
citila si sa pozitivne ci negativne? ja mavam niekedy plac po orgazme je to sucast uvolnenia emocii nahromadenych u mna. aj pozitivnych aj negativnych..moj muz to prijima normalne ako sucast mna. ale jeden moj ex mi na to povedal co robis? nerev! s nim som neostala 😅😅😅
Asi by bolo treba to trochu rozvinut... ako strasne ti bolo?zle?prečo ?co tomu predchadzalo?alebo celkovo aky mate vztah ?
Nie je to nič zvláštne. Ja pri silnom orgazme plačem ako malé decko.

Ano stalo, ked som sa velmi tesila a cele to trvalo par sekund.