icon

Platonická láska

22. jún 2023

Ahojte som rozvedená mám 2 deti a páči sa mi strašne jeden muž z nášho mesta je tiež rozvedený,z videnia sa poznáme zo ZŠ.Mozno to bude znieť divne ale ja cítim že aj ja sa mu páčim,len proste nevieme sa dať nejako dokopy.Ja som ten tip,taká hanblivka co neoslovi muža,a asi aj on sa ma "boji" osloviť.Vzdy hovorím že netlačim na pílu,keď to má prísť tak to príde.Pred rokom sme sa pár krát stretli náhodou na nejakých akciách,teraz ho stretávam skoro každý týždeň v obchode,alebo autom keď ide.Myslite že mám skúsiť mu napísať či by išiel do mnou na kávu,alebo počkať či sa z toho čosi vykľuje?

liljana
22. jún 2023

Nie, pockaj, kym si niekoho najde a potom si nadavaj, ze ste sa mohli dat aspon do reci. 🙂 Za prihovorenie sa a spytanie na nieco, ked ho na buduce uvidis, nic nedas.

autor
22. jún 2023

@liljana to máš pravdu,keď ja sa hanbím🙂musím sa nejako premôcť.

dilino
22. jún 2023

Páči sa mi že náhodou sa stretneme náhody neexistuju.Každý človek v našom živote je pre nás testom, trestom, alebo darom.

autor
22. jún 2023

@dilino no teraz sú tie stretnutia veru časté.

apolka77
22. jún 2023

A si si istá že nikoho nemá? To že je rozvedený neznamená že sa a nikým nestretáva ..ako držím palce .

autor
22. jún 2023

@apolka77 nie nemá určite to viem na 100% a ďakujem

dilino
22. jún 2023

čosi náhody neexistuju never.No dobre raz by ste sa stretli dajme tomu v obchode ale každý deň a že náhoda neblázni sama tomu asi ani neveriš.

vanilkovazmrzka
22. jún 2023

Zavolaj ho. Co horsie, nez “nie” ti moze napisat?

pralinka25
22. jún 2023

ja by som asi nenabrala odvahu napisat mu a pozvat ho niekam (ale to som ja v tomto trochu cvaknuta) pretoze vlastne o nic nejde a naozaj ako vanilkovazmrzka pise nic horsie ako nie sa ti stat nemoze.
ale ak by sme sa nahodou viac krat po sebe stretli asi by som bola schopna sa mu prihovorit a zacat nejaky small talk.

janetinka27
22. jún 2023

pri nahodnom stretku ho pozvi na zmrzlinu (lebo aj ty si si isla kupit tak ci tak), ak je nejaka v dosahu (nie 10 min autom) :D

h2
22. jún 2023

@dilino To nie je každý deň, ale skoro každý týždeň. Keď bývajú blízko seba a chodia zhruba v rovnakom čase nakupovať do toho istého obchodu, nie je nič výnimočné, že sa tam stretnú.
Autorka, keď sa hanbíš, skús ho osloviť pod nejakou zámienkou. Keď sa stretávate v obchode, tak sa ho napríklad opýtaj na niečo, čo kupuje, aké to je. Samozrejme, nie keď bude kupovať chlieb a mlieko, proste podľa situácie. No a dáte sa do reči a už to pôjde. Prinajhoršom zistíš, že nemá záujem a aspoň ho tým pádom môžeš pustiť z hlavy.

snazilka_bio_mamka
22. jún 2023

čo vieš o nom? ake má záluby alebo zamestnanie? keby je napr. elektrikár, tak by som sa ho spytala, či ešte stále elektrikárči, lebo by si potrebovala opraviť niečo, či o tom môžete pokecať niekedy, alebo ze si zavolate.. to je len príklad :D

tanyag
22. jún 2023

Ako vieš na 100%, že nikoho nemá ak s nim nekomunikuješ?
Ja som si tiež myslela, že jeden muž nemá nikoho, na ihrisku, v obchodoch, na prechádzkach som ho denne videla samého so synom. Skoro rok takto. Kecali sme tak sporadicky, keďže som na tie miesta chodila s dcérou aj ja. Ale nikdy sme súkromne veci nerozoberali.
A čuduj sa svetu, nedávno som ho videla s manželkou 😁 Potom vysvitlo, že majú ešte jedno dieťa, ktoré je zdravotne na tom zle a preto chodí len otecko so synom von a maminka je doma s druhým dieťaťom.

deti95060810
22. jún 2023

ja by som čakala... kdeže ja sa ozvať prvá...

modrykonik33
22. jún 2023

Priamo pozvať asi nie, ale začať to náhodne stretnutie nejakým small talkom je ok, potom nech sa on predvedie

hugger
22. jún 2023

Keby si vedela ake nelahke je vo vyssom veku najst niekoho s kym mas vzajomne sympatie a zaroven nikoho nema nevahala by si a urobila by si prvy krok. Riskujes ze ta predbehne niekto kto tu odvahu mat bude.

autor
22. jún 2023

@huggeto máš veru pravdu.

katarinka89
22. jún 2023

Ja by som ho prvá nepozvala- to som ja...v obchode každé ráno stretávam jedného pana- cca o 30 rokov staršieho a teda nehľadám za tou ,,náhodou,, nič....proste chodíme tam v rovnakom čase koli potravinám....keby chcel- pozve ta- minimalne by tá oslovil

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
kika147
22. jún 2023

Jednoducho sa mu pozdrav , a uvidis jeho reakciu ak to bude len take strohé odzdravenie z jeho strany viac by som nekomunikovala ale ak sa pekne pozrie na teba a bude cakat dlhšiu konverzáciu tak by som sa dala do reči a uz by z toho isto nieco bolo 😄

zanka777
23. jún 2023

Ahoj a koľko máte rokov že je pre teba tak ťažké osloviť ho???

autor
22. júl 2023

@zanka777 cez 40 a budúci víkend sa vidíme🙂

autor
22. júl 2023

@h2 práveže vždy sa stretneme v inom obchode,na pumpe,v mäsiarstve.

zanka777
22. júl 2023

Áno?super a ako sa to stalo.?kto koho oslovil prvý?a inak on je na Tom ako?je rozvedený tiež a má tak isto deti?

autor
22. júl 2023

@zanka777 áno rozvedený deti má,,ideme na takú detskú akciu,zatiaľ tak že jeho kolega-moj známy mi povedal že sa tam chce so mnou stretnúť,porozprávať tak uvidíme čo z toho bude.

zanka777
22. júl 2023

Aha super tak držím palce úprimne aby to dobre dopadlo 😊🙏❤️

autor
22. júl 2023

@zanka777 ďakujem si zlatá ♥️

eviq
22. júl 2023

To je ake pekne, drzim palce, daj vediet, ako to dopadlo 🙂.

autor
22. júl 2023

@eviq jasne napíšem potom.