Platonické zamilovanie

4. nov 2022

Platonicky som sa zaľúbila do jedného chlapca u nás z mesta. Teda, chlapca. Je to už dospelý muž. Parkrat sme sa stretli v rámci partie, párkrát mal narážky smerom ku mne, flirtovali sme spolu a ja som sa namotala. Donedávna, keď sme sa stretli, tak sa pekne usmieval, vedeli sme sa rozprávať o hocičím a dlho. Za posledný mesiac sa náhodne(?) objavil pri mojej práci, keď som končila a prevádzal ma domov. Keď som mala zlý deň (mám teraz v práci náročné obdobie, nesedim si s novými kolegyňami protekcnymi a chcem odísť), ozvala som sa mu a keď mal čas, vždy prišiel, poslal kvety a pod. Minule som sa spýtala spoločnej kamošky, čo si o tom celom myslí a vravela, že cíti medzi nami napätie, že nerozumie, prečo si to nepovieme. Predvčerom som ho cez obed stretla, no už sa tváril, že má nevidí,potom sa len chabo pozdravil "Zdravím". Večer som šla domov a videla som ho v kaviarni s nejakou babou. A viem, veď je slobodný a blaaa. Ale mám pocit zrady. Ako sa z toho dostať?:( a nie, nemám 17. Mám 28, len toto som nikdy nezažila. Namotaval ma a odkopol :/

jaskolka
4. nov 2022

Veď medzi vami vlastne nič nebolo. Áno, bol milý, komplimenty, flirtovali ste, ale nikde nepíšeš, že by ste mali už "niečo viac".
Skrátka si ta otukaval, páčila si sa mu, ale potom prišla iná, ktorá sa mu asi páčila viac.
Alebo to ma rozohrate na viac strán, ktovie.
V každom prípade, chápem, že si sklamaná, ale toto sa stáva, myslím ze veľa žien tým prešlo (aj mužov)

hilda08
4. nov 2022

On voči tebe toho tolko urobil, spravila si nieco aj ty aby si mu svoju náklonnosť dala najavo? Mozno ho to proste prestalo baviť, ked sa snažil a z tvojej strany stale nic.

autor
4. nov 2022

@hilda08 myslím, že som nebola úplne pasívna. Tiež som mu viackrát len tak zavolala, napísala..raz mal v práci veľmi dôležitú vec vyriešiť, v to ráno sme volali a povedal, že je z toho tak trošku mimo, že ani kávu ráno nestihol. Keďže pracuje pár metrov od môjho domu, zavolala som šéfke, že prídem neskôr, kúpila som kávu v kaviarni a šla mu odniesť aj s raňajkami. Bolo vidieť, že ho to potešilo, vtedy to medzi nami aj iskrilo (aj mi potom písal, že ďakuje za to ráno, že vďaka tomu mal úspešný deň). Večer, keď mu to všetko dobre dopadlo, tak som mu zorganizovala menšiu oslavu v bare - zorganizovala som kamošov a len tak sme si posedeli. Vedel, že som sa tým ja.

hilda08
4. nov 2022

Aha, tak to naozaj zamrzí, ze to takto dopadne…ale nestrácaj nadej, ja by som sa na rovinu opýtala, ved nemas co stratiť

evulincula
4. nov 2022

mozno ho to fakt prestalo bavit, ked si nejak extra neprejavila zaujem. asi prisla ina, ktora prejavila a rozhodol sa pre nu, taky je zivot, ideme dalej, pride niekto iny.

tosomja
4. nov 2022

Tak ťa predbehla iná, resp.on si vybral. 🙂

autor
4. nov 2022

Baby, mne je to jasné. Ja len....ako sa z toho dostať. Sme v jednej partii.......

1234321
4. nov 2022

Aspoň vieš, že nemáš byť taká aktívna a on to asi bral ako dotieranie. To muzi neznášajú.

amiaja
4. nov 2022

No to zamrzi.. skus mu napisat ci nevybehnete von na kavu, veceru, pokecat... uvidis ci pojde a ako sa bude chovat a podla toho sa zariad. Ak neprejavi zaujem tak kasli na neho, hlavne sa mu nevnucuj.

marseillefan
4. nov 2022

Klin sa klinom vybíja, dostaneš sa z toho až keď si nájdeš niekoho iného...

vilma7
4. nov 2022

Zažila som to raz...medzi mnou a kamarátom, vedela som, cítila že aj z jeho strany je záujem.
Potom keď som teda po čase išla na to úprimne, všetko zapieral...zbabelec.
Držal ma len v zálohe, kým niekoho nestretnete (ja som bola v zahraničí).
Potom sa oženil, ja vydala...on rozvedený už po pár rokoch. ...
Treba to.len predýchať, a ísť ďalej. Na takých "hrdinov" asi ešte častejšie natrafiš.