Po koľkých mesiacov vo vzťahu ste mali s partnerom sex?
Chcela by som vedieť, co je priliz skoro a co zas v pohode
3 tyzdne🫣 kto urcuje co je v pohode a co nie. Rob ako citis
Mesiacoch? Tak asi zavisi od veku, tazko ti takto radit... u nas to bolo stvrte rande... sme spolu 21 rokov....
Mesiac.Sme spolu 19 rokov
po 0.065708 mesiacoch
po 8 mesiacoch (20 roční, spolu 29 rokov)
Pýtam sa preto, lebo ja som ten typ ženy, ktorá nechce mať “na účte” veľa chlapov😶myslím ak by vzťah nevyšiel
@anonym_autor druhé rande, cca týždeň, sme spolu cez 20rokov
3 týždne. Už som mala za sebou niekoľkoročný nefunkčný vzťah v tejto oblasti. Odmietala som chybu opakovať 🤷🏼♀️
Pýtam sa preto, lebo ja som ten typ ženy, ktorá nechce mať “na účte” veľa chlapov😶myslím ak by vzťah nevyšiel
@anonym_autor a keď das chlapovi pi roku a hneď na druhý deň sa s tebou rozídeme?Tak potom čo ,ďalšiemu das po týždni a rozídeme sa s tebou za pár mesiacov ,ako to chces ovplyvniť
Po 2,5 mesiaci....ale ja som bola panna 🙂, tak preto. Teraz by som uz isto toľko nečakala, ak by vztah fungoval.
@anonym_autor Ja som mala s ním najskôr sex a až potom vzťah…Sme spolu zatial vyše roka…
@anonym_autor a keď das chlapovi pi roku a hneď na druhý deň sa s tebou rozídeme?Tak potom čo ,ďalšiemu das po týždni a rozídeme sa s tebou za pár mesiacov ,ako to chces ovplyvniť
@minenkaa presne tak, ved je rozdiel mat sex v normálnom vzťahu a mať ho na počkanie niekde v bare každý víkend....
@minenkaa ja chápem, nie som uz panna a teda až sa kvôli tomu nedobre cítim 😃
@minenkaa ja chápem, nie som uz panna a teda až sa kvôli tomu nedobre cítim 😃
@anonym_autor ako to vyhovuje vám dvom, ja by som to na prvom rande nedokázala ale ani mesiace čakať lebo sa to patrí.
@anonym_autor my asi na druhom stretnutí 😀 sme spolu 17 rokov už asi .. ale keby sme sa aj rozišli, neľutoval by som to ... Bolo to super leto 🤭
@anonym_autor vdzy som sa riadila podľa pocitov a príťažlivosti. Ak je medzi 2 ľuďmi silná chémia načo sa riadiť rozumom a zdržiavať sa niekoľko týždňov ci mesiacov, keď po sebe túžia. Bolo to preto individuálne a nikdy som nič nebanovala.
@anonym_autor po druhom stretnutí 😀😀
Po dvoch rokoch, spoznali sme sa totiz mladi, 17 rocni. Uprimne..keby k tomu prislo po tyzdni, podla mna by isiel "o dum dal" coskoro, lebo vtedy este nebol vyspely na vazny vztah. Tahame to spolu 16ty rok.
@anonym_autor asi mesiac.Ved to nevieš ovplyvniť koľko budeš mať na účte chlapov.S týmto sa vyspis o 2 m môžeš s ním byť 2 roky a znova budeš mať partnera atď...ja som nespala s hocikým iba v riadnych vzťahoch a bolo ich teda viac.Ved aj záleží kedy si nájdeš toho posledného😀keď o 10, 15 r tak nebudeš v celibate
Mesiacoch ? No tak az po mesiacoch so ziadnym . Teda pardon, ked som mala 15 tak vtedy som asi az po roku.
Akurat len rozmyslam ci dospeli chlap bude cakat niekolko mesiacov
S bývalým priateľom (bol prvý)to bolo asi po troch mesiacoch vzťahu,no predtým sme boli vyše troch rokov kamaráti,takže sme sa poznali dobre. A s terajším manželom to bolo asi po dvoch mesiacoch...
Mesiacoch ? No tak az po mesiacoch so ziadnym . Teda pardon, ked som mala 15 tak vtedy som asi az po roku.
Akurat len rozmyslam ci dospeli chlap bude cakat niekolko mesiacov
@ivik4 no môj mal 27 a čakal pol roka a teda pre mňa to už bolo dosť, už som aj pomyslala na to, že ho nechám, tak som mu to nejako taktne naznačila, že ak sa nechce posunúť, tak to radšej ukončíme. Ale posunuli sme sa a už sa posúvame 23 rokov
Ja to nechávam na pocit. Keď cítim, že to chceme hneď na prvom rande (to sa mi zatiaľ nestalo), tak by som do toho išla hneď. Ale väčšinou všetko bolo max do mesiaca. Dlhšie nie. Nepočítam vzťahy keď som mala 15 rokov…
@anonym_autor po 4 mesiacoch a to len preto lebo mal povesť veľkého sukničkára( čo bola aj pravda), sme spolu 19 rokov už.
@anonym_autor vieš pre niekoho je tak akurát 1/2 rande pre niekoho až po svadbe... Véd sama musíš vedieť ako a na co sa cítiš 🙈
Boli sme dlho priatelia a potom preskočila iskra, na druhom rande bol aj sex. Sme spolu roky.
6m sme si písali. Keď došiel, tak bol sex. Sme spolu 17rokov

@anonym_autor po prvej hodine ,vždy ,načo čakať