icon

Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex?

9. feb 2022

Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex? on 40 , ja 35 ideme mať teraz druhé stretnutie a ideme od zajtra do piatku na wellnes s ubytovaním. čiže sa asi niečo očakáva. je to priveľa skoro? neviem či som mala na to pristúpiť, mám z toho zmiešané pocity a neviem či od toho nemám ustúpiť.poraďte

liljana
9. feb 2022

Jednoduche, zaplat si svoju polku wellnesu, nie si mu tak nicim zaviazana a nevyspite sa este spolu. Budete to mat iba ako dalsie prijemne rande. Aspon bude mat motivaciu sa viac snazit, ked to teraz este nedostane. A povedz mu dopredu, ze na techtle mechtle je este priskoro, nech nie je ofucany, ak uz cakal nieco viac.

ciusinka
9. feb 2022

Tak ja osobne by som urcite nesla na druhe stretnutie s chlapom hned na wellness pobyt 🙈 Ja som mala akurat vcera prve rande s jednym muzom, on 44, ja 35, vsetko vyzera v pohode, ale ked si predstavim, ze druhykrat by sme spolu mali ist rovno na wellness, tak to ani nahodou, planujeme ist na prechadzku, kavu, veceru, do kina..A wellness casom..Akoze ano, mate svoj vek a moze vam byt jedno, kto si o tom co pomysli, ale pre mna je take nieco proste skoro, vsetko ma svoj cas a postupnost, aspon teda podla mna..

autor
9. feb 2022

@ciusinka hovoris mi z duse aj pre mna je to skoro a teraz sa citim dost hlupo ze som nepovedala nie, som zo seba sklamana

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
autor
9. feb 2022

@zahrajzlato praveze ano

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
makova333
9. feb 2022

autorka: Za mna je wellness po jednom stretku brutal skok. A nemeni to nic na tom, ak by si si polku platila sama. Neviem, kto navrhol wellness (ale ty to asi nebudes), tak tu by mi blikala kontrolka, ze chalan na to ide z nejakeho dovodu extremne rychlo. Navyse, aj tvoja intuicia ti hovori, ze mas brzdit, tak ju neignoruj.

oktoberka
9. feb 2022

Normálne mu to povedz,že sa na welnes ešte necítis.

marcellka32
9. feb 2022

Tak ísť na wellness môžeš, už sa to asi nebude rušiť, no spat s ním nemusíš, riad sa svojimi pocitmi, a tak mu to aj povedz, ak sa zduje, aspoň vieš aký chlap to bol

liljana
9. feb 2022

Odmietnut si mala predtym, ako ste to bukli. Teraz to bude take, ze vymyslas. Sama musis vediet, ako ti je ten clovek sympaticky, ci vydrzis s nim jednu noc v 1 izbe aj bez sexu, Zaplat si svoju polku, povedz, ze nemozes .... Porozhadzuj tampony po posteli, aby pochopil a vybavene.

macekovam
9. feb 2022

Normálne chod keď si nepovedal nie vtedy..A tam si to v komunikujete. 😁Pri najhoršom sa rozidete... Ale wellnes neprepadne✌️

marcellka32
9. feb 2022

@liljana len či ho to odradí tie tampóny? Niektorí jazdia aj na červenú 🙂 a môže ju aj celú noc prehovárať...no každopádne môže ísť aj na ďalšiu izbu, ale to by už asi nepredychal

liljana
9. feb 2022

@marcellka32 Tak sa zbali a pojde domov. Co s takym pakom, co nepochopi nie na druhom rande?

momoqui
9. feb 2022

Mna jeden typek volal s nimi na chatu po tom co sme sa videli 1x a dokonca ze budeme spolu na izne lebo ina izba nie je volna 😁 tak som povedala ze j chcem mat svoje sukromie a ze sa nepozname. Som rada, ze som nesla. Ja osobne by som na 2. stretko na wellness nesla. Chodte niekam inde a wellness pocka. Nerob nieco co ti nie je prijemne.

sense
9. feb 2022

Na druhé rande by som išla s niekym na Wellness vikend len vtedy ak by boli dve izby a svoju by som si sama zaplatila.
A na kt rande som spala s chlapom neviem presne, ale nebolo to ani prvé ani druhé... Ale koľkej to bolo neviem keď som cítila ze to chcem aj ja a nie ze to očakáva ako "protisluzbu"

lobic
9. feb 2022

treba spravit tak ako to ty citis, podla mna nie je na tom nic zle ked pojdete spolu takto na vikend, ale ak sa s nim nechces vyspat tak mu to povedz a uvidis sama reakciu. ak je to pako, tak sa s nim prestanes stretavat a ak to pochopi, tak len dobre 🙂

bolarazjedna
9. feb 2022

Ja som do sexu išla vždy len vo vzťahu. Proste mne je to niečo dôverné, intimne, potrebujem k tomu city.

Išla som na predĺžený víkend s chlapom do hôr - apartmán so súkromným jacuzzi na terase, ubytko platil on, v tom čase sme sa poznali asi 3 týždne, veľa sme spolu písali ale osobných stretnutí sme mali za sebou 3-4, už si presne nepamätám. Ja som mu ešte pred pobytom povedala, že nechcem aby ma do niečoho tlačil, proste nech to neočakáva, no a pochopil, bol gentleman, nás vzťah pokračoval ďalej, čiže nijako ho to neodradilo.

Keď som sa zoznámila s manželom, asi na 3.stretnuti (pritom to neboli ani radenia s dlhými rozhovormi, iba sme sa zabávali na zábave) navrhol sex, že ak by som chcela....odmietla som ho. Rovno som mu povedala, že ja nie som dievča na jednu noc, ani na dve, ani na tri (a v tom čase ja som skutočne to tak brala, že z oboch strán ide len o nezáväzný flirt, nič viac). Vieš čo mi na to povedal? Ze takto je to ešte lepšie. A nijako ho to neodradilo. Sme dnes manželia.

Takze, do ničoho sa nenechaj nútiť, rovno a jasne mu povedz svoje obavy a pravidlá ešte pred odchodom, aby vedel, čo očakávaťa ci mu za to stojíš. Aspoň uvidíš, ako zareaguje.

A keď s ním pôjdeš, pre istotu nech o tom vie nejaká kamoška, a nech ta pravidelne čekuje, či si v poriadku.

h2
9. feb 2022

@zafir01 Prepáč, ale to čo je za argument, že má 35 a teda nemá na čo čakať, lebo mladšia už nebude? Veď nikto jej neradi, že má čakať rok. Tu nejde o vek, ale o to, že sa nepoznajú, stretli sa len raz. Práve kvôli tomu, že už má vek, by som sa bezhlavo nehrnula do rýchleho sexu, lebo bude za "ľahkú" a žiadny vzťah z toho nebude, týpek si užije na wellnesse a dovi, dopo.

h2
9. feb 2022

@zahrajzlato Viď môj komentár vyššie.
(Len tak na okraj: hodiny tikajú. Tykajú si ľudia, ak si nevykajú. 😉)

bilancia
9. feb 2022

asi po 2 mesiacoch randenia aktivneho bol prvy sex (mam 30)

zafir01
9. feb 2022

@h2 no v prvom rade bola chyba autorky súhlasiť po prvom stretnutí na welnes pobyte.. Vychádzala som z toho, že ak súhlasila, sama to podvedome chce a je spontánny typ človeka.
Ak má pochybnosti a na tam ísť proti svojmu presvedčeniu, tak je dospelá si myslím, a môže dotyčnému povedať o svojich obavách. Ja som to tak pri mojom mužovi v 19 rokoch povedaka bez obáv.
Stále mi ostáva rozum stáť, ako ľudia nevedia medzi sebou komunikovať, nevedia otvorene, napriklad aj partnerom ( hoci každý nema ten talent) povedať o svojich obavách alebo túžbach.

diamond007
Autor odpoveď zmazal
diamond007
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
9. feb 2022

A aj si mu povedala, že z tvojej strany nie je zatiaľ o sex záujem, či si mlčala ako pýriaca sa panna. Akože veď mám ústa, tak mu poviem. "Díky za pozvanie na wellnes, ale pre mňa je na sex skoro."

acrobaleno
9. feb 2022

@h2 ja mám skôr pocit, že pánovi ide o ten sex. Takže je jedno, či povie nie alebo áno, on si o nej pomyslí svoje. A žiadne očakávania neočakávania z jeho strany. To kde sme? Čo je prostitútka?

h2
9. feb 2022

@acrobaleno Jasné, že mu ide o sex. Kto už chodí na wellness od štvrtka do piatku? Čiže na jednu noc. Ani len víkend jej nie je ochotný venovať.

acrobaleno
9. feb 2022

@h2 ale ja sa vždy musím smiať nad očakávaniami takýchto chlapov. Ja ti niečo kúpim a niečo za to čakám. Ale veď nikto ho to nenútil kupovať. 😂 Treba pekne poďakovať a trvať si na svojom. A áno nie je to veku, môže mať baba 20 alebo aj 40.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
retatka
9. feb 2022

Ide mu len o sex,preto tak skoro navrhol welness ,ktorá baba sa chytí.A verím,že nájde takú ktorá neodmietne ponuku...