icon

Po rokoch som znova atraktívna, ale zmätená

16. sep 2026

Ahojte, mám 37 rokov a vždy som bola skôr samotárka a veľká introvertka. Dlhé roky som nemala žiadny vzťah ani intímny život, sústredila som sa najmä na prácu a rodinu. Nikdy som sa nepovažovala za atraktívnu a ani som nemala odvahu zoznamovať sa s mužmi. Až nedávno som si uvedomila, že možno mám poslednú šancu mať dieťa, a začala som túto tému riešiť. Pred tromi týždňami sa mi ozval cez instagram jeden muž, výrazne starší odo mňa. Bol sympatický, sebavedomý a lichotil mi, čo som spočiatku nechápala. Nakoniec sme sa stretli a vzhľadom na moju dlhoročnú abstinenciu som išla k nemu s jasným cieľom. Všetko dopadlo dobre a následne sme sa stretávali asi dva týždne. Potom sa zrazu odmlčal.
Zmätená som sa prihlásila na zoznamku a stretla sa ešte s jedným mužom. Nebolo to s ním nič výnimočné, ale prvýkrát som si začala uvedomovať, že som pre mužov atraktívna. A tak som oslovila muža, do ktorého som bola kedysi roky zamilovaná ale som si nikdy netrúfala. Strávili sme spolu dva pekné dni, ale som zistila, že už ma vlastne až tak nepriťahuje a možno som si ho celé tie roky idealizovala no nebol taký . Problém je, že ani jeden z týchto mužov už dieťa nechce aj keď týto dvaja sa, veď viete čo.. Ale nazad k tomu prvému čo našiel vo mne opäť ženu. Keď som sa ho včera spýtala, prečo sa počas našich stretnutí nikdy neurobil, povedal mi, že preto, lebo mu na mne záležalo a nechcel mi ublížiť. Tá veta ma úplne dostala a mám pocit, že od včera som sa možno zamilovala hlavne do toho pocitu, že niekomu na mne záleží. Lenže moje ďalšie dve stretnutia berie ako podraz, hoci o nich vedel vopred. Povedal, že už so mnou nechce nič mať čo sa vzťahu týka, ale počkáme týždeň, či nebudem tehotná, a ak nie, môžeme sa stretávať ďalej, už však iba kvôli sexu a bez akýchkoľvek citov.
A ja teraz vôbec neviem, čo si o tom všetkom myslieť. Po rokoch som zrazu zažila záujem mužov, intimitu a pocit, že som atraktívna, ale zároveň mám pocit, že sa v tom všetkom začínam strácať a či som to neprehnala..

Strana
z3
iwesska
16. sep 2026

To si fakt tak zufala,ze ti je jedno,kto ta napusti? To si mohla rovno Borisa kontaktovat,ten by to dieta aspon dobre zabezpecil,narozdiel od tychto niemandov,co dieta nechcu,ale radi sa vystriekaju.🤦‍♀️

anonym_fcc312
17. sep 2026

🙂

anonym_fdf37c
17. sep 2026

napíšte mi že je to troll prosím prosím

Strana
z3